Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 8'indeki Dolunay sınavlarda, formasyonlarda ya da katıldığınız yarışmalarda başarılı olmanızı sağlıyor. Yeteneklerinizi ortaya koyuyorsunuz. Ayın 20'sinden itibaren Koç burcuna geri dönen Jüpiter, sözleşmeler, ortaklıklar ve işbirlikleri aracılığıyla kendinizi geliştirme fırsatlarınızı arttırıyor. Aralık 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Neptün Balık burcunda ileri hareketine geçmesi, hayatınızı düzenlemenizi sağlayabilir. Çalışma hayatınızda yolunda gitmeyen durumlarla ilgili fırsatlar elde edebilirsiniz. Durup beklemektense sorunları çözmek için harekete geçmeniz size avantaj sağlayabilir. Kendinizi ait hissetmediğinizkoşullarıyla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sağlığınızda ve yaşam standartlarınızda iyileşmeler görülebilir.  

Oğlak burcunda hareket etmeye başlayan Merkür aile ve ev gereksinimlerini gündeme getirebilir. İhtiyaçlarınıza yönelik planlar yapabilir, taşınma konularına ağırlık verebilirsiniz. Aile içi sorunlara gerçekçi yaklaşmanız ilişkilerinizi düzenleyebilir ve beklentileriniz doğrultusunda yol almanızı sağlayabilir. Evden yürüteceğinizdeğişiklikleri yaşayabilirsiniz.   Venüs de Oğlak burcunda sizi rahatlatabilir. Dargınlıklara son verecek imkanlar bulabilirsiniz.

İkizler burcunda 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ile hayata nasıl baktığınızı görüyorsunuz. İnançlarınızla alakalı yanılgı ve kararsızlıklardan kurtuluyorsunuz. Hayatınızı pratikleştirmek adına eksiklerinizi fark ederken enerjinizi korumalı ve kendinizi yetiştirmeye devam etmelisiniz.  

15-16 Aralık’ta Ay’ın burcunuzda ilerlemesiyle ikili ilişkilerinize daha çok zaman ayırıyorsunuz. Paylaşmak ve iyi niyeti yaymak isteyebilirsiniz bu nedenle iyi niyetinizin sömürülmediğinden emin olmalısınız.  Ay Chiron karşıtlığı bu konuda sizi uyarıyor. Geçmişi arkanızda bırakırken sağlam adımlar attığınızdan emin olmalısınız. Geçmişte yanıldığınız konularda fikirlerinizi net bir şekilde paylaşmalısınız.  

Merkür ve Venüs’ün Oğlak burcunda kavuşmasıyla yaşadığınız yerle ilgili gelişmeleriniz hızlanabilir. Mantığınız doğrultusunda yenilikler yapıyorsunuz. Ekonomik durumunuza dikkat ederek alım satım ve araştırma yapabilirsiniz. Evlilikle alakalı ilk adımları aile içinde atabilirsiniz.  

Jüpiter’in Koç burcundaki seyrine başlaması ikili ilişkilerinizi mercek altına alıyor. Bitiş ve başlangıçlar yaşayabilir, mutlu olduğunuz ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak dengenin partnerinizle ortak kurulacağını unutmamalısınız. Yeni gelen insanları ve görüşmeleri bu gözle değerlendirmelisiniz. Parasal ve sosyal açıdan şanslı olduğunuz bu dönemde çalışmaktan vazgeçmeyin. Chiron’un da Koç burcunda ileri hareketine geçmesi size güç veriyor; ilişkilerinizde karşılıklı olarak beklentilerinize dikkat ediyorsunuz. Fedakarlığınızın suistimal edilmesine izin vermeyin ve değişimin ödüllerine hazırlanın.  

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle, güven ve aile duygusu arasında köprü kuruyorsunuz. Aidiyet duygusuyla alakalı sorularınıza cevap buluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi iyileştirmek adına sorumluluklarınızı aksatmamalısınız. Taşınma ve gayrimenkul konuları gündeme gelebilir; maddi durumunuza göre hareket etmelisiniz. Oğlak burcundaki yeni ay ile fikirlerinizi daha kolay hayata geçiriyor ve sınırlarınızı yeniden belirliyorsunuz.  

Merkür’ün 29 Aralık’ta Oğlak burcundaki geri hareketi, ev ve aile konularını yeniden gündeme getirebilir. Duygusal ve maddi ihtiyaçlarınız doğrultusunda attığınız adımları değerlendirebilirsiniz. Çift taraflı düşünerek ihtiyaçlarınızı isteklerinizden ayırmalısınız. Fikir ayrılığı yaşadığınız konularda sabırlı olmalısınız. Evle alakalı konularda fikir birliği içinde olmaya çalışın. Maddi konularda ve ilişkiler açısından yapmanız gerekenler olabilir. Sorumluluklarınızı ne şekilde yerine getirdiğinizi sorgulamalısınız.  

Motivasyon Sözü: “Bir insanın yapabileceği en büyük keşif, yapmaktan korktuğu şeyi yapabildiğini görmektir.”

 

 

Aralık 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 33"
Ay
Akrep
26° 52' 23"
Merkür
Koç
26° 32' 15"
Venüs
Balık
21° 51' 15"
Mars
Balık
05° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 12"
Satürn
Balık
13° 19' 28"
Uranüs
Boğa
20° 40' 16"
Neptün
Balık
27° 48' 58"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 18"
Lilith
Başak
19° 49' 07"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>