Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Merkür ayın 2'sinde düz hareketine geri dönüyor ve ayın 11'inde burcunuza giriş yapıyor. Bu nedenle, işlerinizde ve pratik yaşamınızda ilerlemek konusunda becerikliliğinize güvenebilirsiniz. Satürn sizi daha yöntemli kılıyor. Bugünün işini yarına bırakmayın! Ekim 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür’ün Başak burcunda ileri hareketine başlamasıyla siz de içinizi dökmeye başlayabilirsiniz. Ancak bunu daha yapıcı, daha işe yarar ve kırıp dökmeye mahal vermeyecek şekilde yapıyorsunuz. Eylül ayında hem içsel olarak hem de günlük hayatta sizi yavaşlatan tüm konuları çözmekle ilgili motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Bilmediklerinizi öğrenebilir, görmediklerinizle karşılaşabilirsiniz. Bu kez ne yapmanız ve bu bilgileri nasıl kullanmanız gerektiği konusunda daha akılcı bir şekilde hareket etmelisiniz. Oğlak burcundaki Plüton’un ileri hareketi, yenilenen tutumlarınızla sizi toplum önünde ve aile içinde daha güçlü bir pozisyona çekebilir. Evden çalışmak, evle ilgili işler, evlilik kararları gibi konularda daha kesin çözümler bulabilirsiniz. Stres yönetimini doğru yapmanız kendinizi daha iyi savunmanızı, özgüveninizi yeniden kazanmanızı sağlayacaktır. Artık daha güçlüsünüz.

9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile ilişkiler mercek altından çıkarak daha gözle görünür bir hale gelebilir. Kimin ne sebepten hayatınıza dahil olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. İnsanlara bu nakış açısıyla yaklaştığınızda önemli tanışmalar ve konuları da hayatınıza çekmeye başlayabilirsiniz. Doğru bir yüzleşme ile ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Bitmesi gereken, devam etmesi gereken ve başlaması gereken arasındaki çizgileri belirgin hale getiriyorsunuz.

Merkür’ün yeniden burcunuza gelmesiyle siz de motivasyonunuzu geri kazanıyor. Kendinizi daha iyi ifade etmek hem bireysel düzlemde hem de ilişkilerde sorunları çözecektir. Fikirlerinizi nasıl paylaşacağınız, kiminle paylaşacağınız ve bunları nasıl şekillendireceğinizle ilgili yeni tecrübeler edinebilirsiniz. Merkür’ün retro sürecinde deneyimlediklerinizi şimdi pozitife çevirme zamanındasınız. Yeni ortaklık ve ilişkilerinizi daha sağlıklı bir zemine oturtabilirsiniz. Duygusal konularda ileri adımlar atmak isteyebilirsiniz.

14-15-16 Ekim tarihlerinde yönetici gezegeniniz Venüs’ün Mars ile kuracağı üçgen açı, ikili ilişkilerde ve kişisel özelliklerinizde iyileşmeler yaşamak için size gereken alanı verebilir. Kendinize, değerlerinize güvenin. Bu size aslında ne istediğinizi, ne yapabildiğinizi gösterecektir. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle sosyal medyada etkili içerikler oluşturabilir, bunu hayatınızın kazançlı bir rutini haline getirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Burcunuzda kavuşan Güneş ve Venüs size özbenliğinize verdiğiniz değeri tekrar gösterecektir. Özellikle kişisel bakım ve fiziksel değişim konusunda yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Görünüşünüz ve tutumlarınız fark ediliyor. Bu da size yeni arkadaşlıkların, ilişkilerin haberlerini getirebilir. Ne şekilde değerlendirirseniz o yönde ilerleyecek bir durumdasınız. Dikkatleri üzerinize olumlu şekilde çektiğinizde kişisel hedeflerinizi gerçekleştirecek imkanları da görmeniz kolaylaşacaktır.

Kova burcundaki Satürn’ün iler hareketine başlamasıyla aşk hayatınızda da birtakım iyileşmeler başlayabilir. Beklentilerinizi ve tavırlarınızı değerlendirmeniz gereken durumların ya da sorunların ardından, şimdi öğrendiklerinize hareket etmelisiniz. Değiştirmeniz gereken yönlerinize odaklanmalısınız. Bu kabul süreci hayatınıza alacağınız insanı daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Çocuk sahibi iseniz onlarla vakit geçirecek yeni aktiviteler bulabilir, bir birey yetiştirmenin sorumluluğunu daha net anlayabilirsiniz. Sabrınız ve yapıcı tavırlarınız bu süreci kazanmanıza yardımcı olacaktır.

23 Ekim’de Güneş ve yönetici gezegeniniz Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle maddi ve manevi yönden farklı kazanımlar elde edeceğiniz bir dönem başlıyor. Hem işinizden hem de çevrenizden alacağınız desteklerle potansiyelinizi açığa çıkarabilir, daha ileriye nasıl gideceğinizin yollarını bulabilirsiniz. Kadınlarla kuracağınız işbirlikleri gündeme gelebilir. Ancak duygusal krizler, yanlış anlaşılmalar ve konuşulmayan konular yüzünden bu durumun bozulmasına müsaade etmemelisiniz. Siz yapıcı olan olmalısınız, kuracağınız tüm stratejilerin temelinde bu yer almalıdır. Sezgilerinizi doğru yönlendirin.

25 Ekim’de Akrep burcundaki Güneş Tutulmasıyla kazancınızı arttıracak gelişmeler kapınızı çalabilir. Yaptığınız işlerin, ortaya koyduklarınızın ileriye dönük oluşu sizi bu konuda şanslı bir noktaya taşıyor. Girdiğiniz ortamlarda tanıştığınız insanları, önünüze gelen teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Güvenmediğiniz veya sezgilerinizin olumlu karşılamadığı durumlara kendinizi zorla dahil etmemelisiniz. Doğru bir mesafe sizi hem maddi hem de manevi olarak koruyabilir. İnsanlara karşı olan tavrınızda kontrollü olmalısınız. Zira Merkür’ün de Akrep burcuna geçişi sizi bu konuyla ilgili sınayabilir. Yeterince uğraşınız ve işiniz varken, araştırma ve yazmakla ilgili becerilerinizi buraya aktarmak, çinize sinen işlerle ilgili anlaşmaları hazırlamak faydanıza olabilir.

Jüpiter’in geri hareket ederek Balık burcuna dönmesi çalışma ortamınızı iyileştirecek fırsatları size hatırlatabilir. Kendinizi yıprattığınız, sağlık sorunu yaşamanıza neden olabilecek konuları gözden geçirmelisiniz. Üzerinde fazlasıyla durduğunuz bu konularda doğru sınırı bulmanız için bazı gelişmeler yaşanabilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ve sorumlulukların paylaşımındaki gerçekliği görmek, bunların başında gelebilir. Sağlık sorunlarına neden olan davranışlarınız ya da eksiklerinize odaklanarak fiziksel olarak daha dinç hissedeceğiniz bir planlama yapmalısınız.

İkizler burcundaki Mars’ın geri hareketine başlaması, eğitim ve seyahatlerle gündeminizi doldurabilir. Yarım kalan konular, kalan dersleriniz, bir sebepten çıkamadığınız ya da yeniden gitmeniz gereken yollar olabilir. Bu aksaklıkları neden yaşadığınızı düşünürken öfkelenmek ya da ani çıkışlar yapmak yerine, sorunun asıl kaynağına odaklanmayı öğrenmelisiniz. Bu öğreti retro bittikten sonra size fazlasıyla lazım olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Hayat, kendini bulmakla ilgili değildir; kendini yaratmakla ilgilidir.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 04' 54" R
Ay
Başak
12° 43' 12"
Merkür
Koç
17° 24' 04"
Venüs
Koç
17° 54' 11"
Mars
Balık
21° 30' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 06"
Satürn
Balık
15° 34' 54"
Uranüs
Boğa
21° 45' 05"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 52"
Lilith
Başak
22° 09' 33"
True Node
Koç
15° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>