Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mars mesleki anlamda gelişiminizi destekliyor ve ayın 9'una kadar Merkür ve Jüpiter ile pozitif etkilere sahip bir kombinasyon meydana getiriyor. İletişim becerileriniz ve şansınız size olağanüstü bir sonbahar vaat ediyor! Çabalarınızı ayın 10'undan önce iki katına çıkarın, çünkü ondan sonra aksilikler sizi çileden çıkarabilir... Eylül 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Başak burcundaki seyri eski ilişkilerinizi ve kapanmayan defterleri gündeme getirebilir. Daha önce görmediğiniz ya da yeteri kadar ilgilenmediğiniz bazı detaylar, bugün daha iyi ilerlemeniz için gereken dersi size sunabilir. Bu sayede kendinize olan güveninizi ve verdiğiniz değeri de yeniden kazanabileceksiniz. Yaşananların hayatınıza olan etkilerini kontrol altına alabilirsiniz. Hem içeride hem dışarıda yeni bir düzen kurma çabanız boşa gitmeyecektir. Ekonomik açıdan destekler alabilirsiniz.

Balık burcunda 10 Eylül’de gerçekleşecek dolunay size alışkanlıklarınızı ve günlük temponuzu sorgulatabilir. Kendinizi neye teslim ettiğiniz ve zamanınızı neye harcadığınız konusuna eğilmeniz gerekebilir. Geldiğiniz noktada memnuniyetlerinizi ve eksiklerinizi fark etmek, yol almanız konusunda size yardımcı olabilir. Sorumluluklarınızın değişmesi, çalışma koşullarınızdaki yenilikler, sizin bu yöndeki talepleriniz gündeme gelebilir. Sağlığınız konusunda sorun yaşadığınız noktalar varsa bir toparlanma sürecine girebilirsiniz ancak iyi olan alışkanlıklarınızı devam ettirmeniz önemli olacaktır.

Merkür’ün burcunuzda geri hareket etmesiyle birlikte hayatınızın her detayını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Yerli yerinde olmayan konuları görmek size zorluk değil aksine kolaylık da sağlayabilir. Aldığınız kararları uygularken hızınızı düşürmeniz gerekebilir. Bunu fark edeceğiniz gelişmeler, ilişkileriniz ya da kariyerinizle ilgili pürüzler gözünüze daha belirgin gelebilir. Yeterince ilgilenilmeyen ya da çözülmeyen konular karşısında sağduyulu olmak, sizi daha iyi düşünmeye ve daha iyi yollar bulmaya sevk edecektir. Fiziksel değişiklikler konusunda aklınıza ilk gelen fikri hemen uygulamaya koymamalısınız.

Burcunuzda gerileyen Merkür’ün Jüpiter ile karşı karşıya duruşu 12-13-14 Eylül tarihlerinde size düşünmek ve kabul etmek arasında kalmış gibi hissettirebilir. Hayatınızdaki insanları, elinize geçen imkanları değerlendirirken önceliklerinizin veya yapmak istediklerinizin ne olduğunu sorgulayabilirsiniz. Süreci en az hasarla geçirmek için ne ile karşılaştığınızdan ve ne söylediğinizden emin olmanızda fayda var. Böylece yaptığınız her şeyle ilgili doğru fikir sahibi olabilirsiniz. Bu da sizi kırıcı konuşmalardan, yanlış yazılan yazılardan ve imzalardan koruyabilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Kuzey Ay Düğümü ile gökyüzündeki etkileyici duruşu yeryüzünde sizin işinizi kolaylaştırabilir. Motivasyonunuzu, neşenizi ve hakkınız olanı geri almalısınız. Hayatı aynı kalıplarla, hatalarla, ilişkilerle ya da konularla sürdüremezsiniz. Bunu kabul etmek, sorunların kalıcı çözümleri için size yol gösterecektir.

Güneş’in burcunuzdaki yolculuğuyla kendinizi her zamankinden daha iyi hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kişisel alanda da ilişkiler konusunda da kendinizi en güzel halinizle ortaya koyabilirsiniz. Çevrenizde bıraktığınız etki, insanlarla kurduğunuz iletişim biçimleri üzerine düşünebilirsiniz. Eksiklerinizi kapatmak ve iyi olduğunuz noktalarda gelişim göstermek adına önemli fırsatlar edinebilirsiniz. Kararsız kaldığınız ve kafa karışıklığı yaşadığınız konuları netleştirmeye başlıyorsunuz. Merkür’ün de burada Güneş’e eşlik etmesi size aslında güzel bir telafi ve parlama fırsatı sunuyor. Kendinizi ve hissettiklerinizi daha iyi ifade edebilir, haklılıklarınız konusunda daha iyi savunabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden beklentilerinizin karşılanacağı bir süreç olabilir. Hayata bakış açınızla ilgili pürüzleri fark etmek hem ilişkilerde hem de kendinize ait alanlarda olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

26 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile hayatınıza yeni bir sayfa değil yeni bir defter açıyorsunuz. Motivasyonunuzun yüksek olması, yaşadığınız farkındalıklar neticesinde daha rahat ve hızlı yol almanızı sağlayacaktır. Hayatınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Beslenme düzeninizi değiştirmek, daha hareketli aktivitelere zaman ayırmak, kendinize yatırım yapacağınızı düşündüğünüz konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Fedakarlıklarınızın ve emeklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız ilişkilere, anlaşmalara hazır olun. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün de burcunuza geçmesiyle kendinizi yeni olan her şeye daha fazla ait hissedebilirsiniz. Hem dış görünüş hem de enerji olarak dikkatlerin üzerinizde olması birçok kapının açılmasını sağlayabilir. Problemleri çözüyor, sorunlar yerine iyi olan gelişmeleri daha da iyileştirmeye başlıyorsunuz. Estetik operasyonlar, giyim tarzınızla ilgili yenilikler gündeminize gelebilir.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcunda bir araya gelişi ile sizi yavaşlatan ve yoran konularda tepkinizi ortaya koyuyorsunuz. Bunu yapıcı bir şekilde ortaya koyduğunuzda süreç sizin için daha pozitif ilerleyebilir. Anlaşmazlık yaşadığınız kişiler,arkadaşlarınız ya da eski ilişkilerinizle ilgili duyumlar alabilirsiniz. Duyduklarınızın üzerinde fazlaca durmamalısınız, yavaş gidişatı bozmanın ilk kuralı bu olacaktır. Kendiniz ve sağlığınız için yeterli olanı bulmaya odaklanmalısınız.

Motivasyon Sözü: "Bazı insanlar olmasını ister, bazıları olmasını bekler, bazıları ise oldurur."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 14' 23" R
Ay
Akrep
03° 32' 55" R
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
23° 09' 38"
Mars
Balık
24° 48' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 51"
Satürn
Balık
15° 59' 37"
Uranüs
Boğa
21° 59' 15"
Neptün
Balık
28° 42' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 43"
Lilith
Başak
22° 37' 55"
True Node
Koç
15° 38' 22"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>