Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Finansal durumunuzu dengelemek için ay başında akıllıca seçimler yapmanız gerek. Sağduyunun sesini dinleyin, şimdi aşırıya kaçmanın zamanı değil! İşinizde ise Kasım ayında daha fazla konsantre olmanız ve başarı şansınızı artırmak için planlı hareket etmeniz gerekecek. Kasım 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Boğa burcunda 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, hukuksal ve parasal konuların hayatınıza olan etkisini gösterebilir. Haklılığınızın ortaya çıkmasıyla maddi anlamda güvende hissedebilirsiniz. Miras ve alacak verecek konularında güzel haberler alabilirsiniz. Ailenize ve sağlığınıza daha fazla önem veriyorsunuz. Merkür Uranüs karşıtlığı ile ani kararlar alabilirsiniz. Bu anlamda paranızı harcama şeklinize dikkat etmelisiniz. Maddi kayıp yaşamanıza neden olacak konulara dikkat edin.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcunda kavuşması ile parasal anlamda şans elde ediyorsunuz. Yenigörüşmeleri gündeme gelebilir. 8-9-10 Kasım tarihlerini değerlendirebilir ve yüzeysellikten uzaklaşabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle öğrenmekten keyif alıyor ve öğrendiklerinizle kendinizi farklı bir noktaya taşıyorsunuz. Organizasyonlara katılmak ve sosyal anlamda aktifleşmek isteyebilirsiniz. Bu anlamda fırsatlar elde edeceksiniz.

Merkür’ün Yay burcunda ilerlemeye başlaması, el becerileri ve yazınsal çalışmalarda kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Bu noktada dikkat çekiyorsunuz. Devlet işleri ve araç alım satım konuları gündeme gelirken, imzalama konusunda dikkatli olmalısınız. 19-20 Kasım tarihlerinde Mars Neptün karenin kesinleşmesiyle günlük akışınız sekteye uğrayabilir. İletişim kazalarına ve çalışma ortamınıza dikkat etmelisiniz. Dikkatli ve profesyonel davranarak krizi fırsata çevirebilirsiniz.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesi, mesleki araştırmalarınızı derinleştirebilir. Sınırlarınızı genişletebilme ve farklı vizyon kazanma fırsatları elde ediyorsunuz. Aranan ve yoğun iletişim trafiği olan biri olmanız odaklanmanızı zorlaştırabilir ancak bu süreç yine de sizin için verimli geçecektir. Bakış açınızı geliştirmenizi sağlayacak insanlara daha çok çekilebilirsiniz.

Yay burcunda 24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay, kaçan fırsatları ve yeni gelişmeleri daha iyi takip etmenizi sağlayabilir. Kendiliğinden akmayan şeyleri hayatınızdan çıkarmanız sayesinde ilişkileriniz veyaşantınız düzene girecektir.

Balık burcuna geri gelen Jüpiter ile kendinizi ihmal ettiğiniz alanları görebilirsiniz. Sağlığınız ve çalışma koşullarınızla ilgili daha dikkatli olmalısınız. Çevrenizle olan bağlantınızı yenilemeniz, hataya düşmenizi önleyecektir. Yardım istemenin güçsüzlükle bir alakası olmadığını fark edin.

Mars Satürn üçgeniyle hayatınızı yapılandırabilir ve hedeflerinizi uygulayabilirsiniz. 29-30 Kasım tarihlerinde, elinize geçen fırsatları daha iyi değerlendirebilir ve yeniimkanları elde edebilirsiniz, bu nedenle ertelemeden önce iyi düşünmelisiniz. Zihninizi toparlayın ve önemli olan fikirlere yönelin.

Jüpiter Plüton üçgeniyle evinizde düzen kurma ve değişiklik yapma konusunda fırsat elde edebilirsiniz. Alışkanlıklarınızda yeniliğe gitmeniz gerekebilir. Bu noktada cesur olmalı ve değişime olumlu yaklaşmalısınız. Başınıza gelenleri değerlendirme şekliniz olayların seyrini belirleyecektir.

Motivasyon Sözü: “Keşif, herkesin gördüğünü görmek ve kimsenin düşünmediğini düşünmekten ibarettir.”

 

 

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 23"
Ay
Kova
17° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 35' 40"
Venüs
Boğa
02° 59' 07"
Mars
Koç
00° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 01"
Satürn
Balık
16° 42' 58"
Uranüs
Boğa
22° 26' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 58"
Lilith
Başak
23° 30' 59"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>