Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars sınırlarınıza işaret ediyor ama neyse ki iş yerinizdeki uyum ortamı sizi cesaretlendiriyor. Jüpiter ve Plüton size 22'sinden itibaren Güneş'in de desteklediği doğal bir otorite ve ağırlık kazandırıyor. Yeterince güçlü hissetmediğinizde yaratıcılığınıza güvenin! Aralık 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlaması, haklılıklarınızı ortaya çıkarıyor. Devletle alakalı işlerinizin olumlu sonuçlanması motivasyonunuzu artırabilir ve sizi mağdur duruma düşüren her şeye rest çekebilirsiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda eğitimlerinizi şekillendirebilirsiniz. Yurt dışı planlarınız için uygun bir zamandasınız.

Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi, ikili ilişkilerle alakalı gelişmelere açık olmanızı sağlıyor.  Ciddi kararlarla işinizi kolaylaştırabilir, insanlarla ilişkilerinizde maddi değerleri göz önüne alabilirsiniz. Bu noktada, birbirinizin duygusal ihtiyaçlarına da kayıtsız kalmamalısınız. Otorite figürleriyle olan ilişkinize ve kötü niyetli olan kişilere dikkat etmelisiniz. Venüs’ün de Oğlak burcuna geçişiyle, ilişkilerinizi daha sağlam temeller üzerine kurabilirsiniz. Uzun vadede etkili olacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz; kazançlı ortaklıklara hazır olun.

İkizler burcunda 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ile olaylara karşı tutumunuzu gözden geçiriyorsunuz. Dedikodu ve yalan haberlere olan yaklaşımınıza dikkat etmelisiniz. Takıntılardan uzak durup büyük resmi görün. Günlük akışınızı geniş çaplı hale getiren hazırlıklarınız sonuçlanmaya başlayabilir.

Merkür Chiron karesinin kesinleşmeye başladığı 12-13-14 Aralık tarihleri, kariyerinizi mercek altına alabilir. Kiminle ne paylaştığınıza dikkat etmeli ve eksiklerinizi tamamlamalısınız. İş görüşmeleri ve ortaklıklarda sabırlı olun. Üstlerinizi etkilemek için onların kabul edeceği çalışmalar yapabilirsiniz.

Güneş Ay üçgeni, hayat akışında ailenizin desteğini almanızı sağlayabilir. Ailenizle vakit geçirmek ve onların sorunlara yönelmek mutluluk getirebilir. Taşınma gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Jüpiter’in Koç burcundaki hareketi, mesleki engelleri aşmanızı ve açığı kapatmanızı sağlayabilir. Sorumluluk ve hayatınızı değiştirecek kararlar almayı daha kolay bulabilirsiniz. Fevri çıkışlar yapmadan ilerlediğinizde kariyerinizi geliştirecek maddi ve manevi kazanç elde edebilirsiniz. Chiron’un da burada ileri hareketine başlaması, hatalarınızdan ders çıkararak emin adımlarla ilerlemenizi sağlayabilir. Kendinize güvenmeniz gerektiğini biliyor, dik durarak keyifli günleri kucaklıyorsunuz.  

Güneş’in 22 Aralık’ta Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerde her iki tarafa düşen sorumlulukları daha iyi anlayabilirsiniz. Bunu gündeme getireceğiniz durumlar doğabilir. Hemortaklarınız hem de duygusal ilişkilerinizde masaya yatırılacak konuları net bir şekilde görecek olmak, ne yaşadığınızı daha iyi görmenizi sağlayacaktır. Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay ile bu konuşmalardan çıkan kararları uygulamanız kolay olabilir. Sağlıklı ilişkiler kurmak, kendi değerleriniz ve kurallarınızı bilerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Atacağınız yeni adımlar size yeni ortaklıklar getirirken iyi niyetli olmayan kişilerin de dikkatini çekebilir. Öfke ve hırs yerine mantığınızı devrede tutmanız gereken bir dönemdesiniz.

29 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketiyle, ilişkilerinizdeki gizlilikleri görebilirsiniz. Bu durumu, birbirinize olan yaklaşımınızı görmek için bir fırsat olarak değerlendirin. Yarım kalan konuları tamamlayarak yanlış anlaşılmaların da önüne geçebilirsiniz. Açık bir iletişim sayesinde, engel gördüğünüz konuları çözümleyebilirsiniz.  Ortaklı işlerinizde hatalarınızın farkına vararak mali dengenizi koruyabilirsiniz. Negatif durumlar karşısında, birbirinize güvenmeyi seçmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Kırıldıkça değişirsin. Değiştikçe güçlenirsin. Güçlendikçe umursamazsın. Onlara teşekkür et.”

Aralık 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>