Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hafta başında finansal bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Satürn ve Mars sırf eyleme geçmekten ziyade derinlemesine çalışmayı ve düşünmeyi desteklemeye devam ediyor. İşiniz fiziksel bir işse, ayak sürüyorsunuz. Karşınıza çıkan engeller beklediğiniz şekilde ilerlemenizi engelliyor ve ay sonunda işler daha da zorlaşıyor. Ekim 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Başak burcundaki Merkür’ün ileri hareketiyle yaptığınızgörüşmeleri neticelenebilir. Yanlış seçimler ya da tutumların, dikkatli olmanızı hatırlatan gelişmelerin ardından kendinize, çevrenize çeki düzen vermeye başlıyorsunuz. İlişkileriniz iyileşiyor. Yakınlarınız,arkadaşlarınız ve fikrine güvendiğiniz insanlar değişebilir. Herkese yeni bir mesafe koymak, fayda sağlamayacak ya da iyi hissettirmeyecek yerlerden ayrılmakla ilgili düşünceleriniz daha belirgin hale geliyor. Araç alımıyla ilgili konularda erteleme ya da aksaklıklarla karşılaştığınız Ekim ayının ilk haftasıyla birlikte bu alanda da işleriniz hızlanabilir. Oğlak burcundaki Plüton’un geri hareketinin sonlanmasıyla, size yeni bir kural koymanız gereken konulara daha çok yaklaşıyorsunuz. Duygusal ve ticari ilişkilerinizde, amacınıza hizmet etmeyen ya da sizin bu hizmeti karşı tarafa sağlıklı bir şekilde sunup sunamadığınız noktaları tespit edebilirsiniz. Önemli başlangıç ve vedalar kapınızı çalabilir.

Koç burcunda 9 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyerinize yapacağınız yatırımlar vehayatınızdaki sorumluluklar daha görünür hale geliyor. Hızınızı ve tecrübenizi nerede kullanmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Yapılan hataların ve iyiliklerin daha net bir şekilde hayatınızda yer almasıyla, atacağınız adımları daha sağlam bir şekilde atmanın yollarını bulabilirsiniz. Hem aile içinde hem de toplumdaki duruşunuz, işlerin seyrini değiştirebilir.

Merkür’ün terazi buna geçmesi aile kurma ve evlilik konusundaki fikirlerinize daha özenli bir şekilde yaklaşmanızı sağlayabilir. Hayatınıza alacağınız ve yola birlikte devam edeceğiniz kişiler, konular noktasında öncelikleriniz ve kriterleriniz değişiyor. Bunda, ailenizle olan iletişiminiz ve evde bahsi geçen konular etkili olabilir. Nasıl bir ailede ve evde yaşamanız gerektiğiyle ilgili fikirleriniz daha uygulanabilir hale geliyor. Bu da size yeniden bir motivasyon kazandırıyor. Taşınma, gayrimenkul satınalma gibi konuları değerlendireceğiniz durumlar doğabilir.

15-16 Ekim tarihlerinde yönetici gezegeniniz Ay burcunuzda ilerliyor ve Jüpiter ile zorlu bir açı oluşturuyor. Duygusal ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz konusunda hayal kırıklığı yaşamamak adına dikkatli olmalısınız. Katıldığınız organizasyonlarda abartılı ve dürtüsel davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Fikirleriniz ve bunları ifade etme şeklinizde kontrollü olduğunuzda, bu durumu lehinize çevirebilir ve destekler alabilirsiniz.

Terazi burcundaki Güneş Venüs kavuşumu aile ortamınızda ve burada yapmak istedikleriniz konusunda size yol gösteriyor. Yaşadığınız sorunların sebeplerini daha net görebilir ve uzlaşmaya varabilirsiniz. Burada sizin tavırlarınız belirleyici olabilir. Aileniz sizin desteğinizi bekleyebilir. Evlilik ya da ev almak, farklı bir plana ya da alana geçiş yapmak gibi düşünceleriniz varsa bunları uygulamak için iyi bir dönem olabilir. Hem parasal hem de duygusal açıdan şanslısınız, kararsızlığın gölgesine düşmeden bu şansı değerlendirin.

Kova burcundaki Satürn’ün geri hareketinin sonlanmasıyla siz de kazandığınız yeni bakış açısıyla hayata devam ediyorsunuz. Eşiniz ya da ailenizle aldığınız kararlar, sezgilerinizi doğru yönde kullanma ve maddi beklentilerinizi gerçekleştirecek konularda düğmeye basmaya hazırsınız. Kendinizi mental olarak değiştirmek,  eski ve sizi aslında zorlayan alışkanlıklarınızdan kurtulmak, bunlar için çaba göstermiş olmak şimdi işlerin daha yolunda gitmesini sağlayabilir.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, çocuklarınız ve onlarla olan ilişkileriniz gündemde fazlaca yer tutabilir. İhtiyaçlarını doğru tespit etmek, aşırı bir kontrol mekanizması kurmadan dengeyi sağlayabilmek sizin için önemli olacaktır. Çabanızın ve yeteneklerinizin görülmesi sizi motive edebilir. Böylece zaman ayıramadığınız ilgi alanlarınıza daha fazla yönelebilir, buradan kazanç elde etme imkanları da yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, eski aşklarınızdan haberler alabilirsiniz. Takılıp kaldığınız noktaları bulmak ve bunlardan arınmak için bu süreci iyi kullanmalısınız.

25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasının aşk hayatınıza doğrudan etkileri olabilir. Yeni ve uzun soluklu ilişkiler kapınızı çalabilir. Ancak bunlar daha önce duyduğunuz, bildiğiniz gibi olmayabilir. Hem kendinizde hem de karşı tarafta bulduğunuz değerleri, eksikleri daha net ve derin bir şekilde görebilirsiniz. Sezgileriniz ve becerileriniz yol göstericiniz olabilir. Buradan kendinizi geliştirip ortaya bir çalışma sunacağınız fırsatlar çıkarabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarla ilgili konulara daha sık yer vermekle ilgili gündemleriniz olabilir. Beklentileriniz doğrultusunda hareket etmek kolayaşacaktır. Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesiyle buradaki süreç hem hızlı hem de sonuç odaklı hale gelebilir. İnsan ilişkilerinize, kullandığınız kelimelere ve yaklaşımlarınıza özen gösterdiğinizde maddi ve manevi yönden kazançlı çıkabilirsiniz.

Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketine devam etmesiyle yüksek bir bilinç ve iyimserlikle yaklaştığınız konuları mercek altına alıyorsunuz. Özellikle eğitim aldığınız konularla ilgili eksiklerinizi kapatmak adına iyi bir süreç olabilir. Bağlantıya geçtiğiniz kişiler ve işler üzerinde hayaller kurarken olayların gerçeklik payını da devreye koymalısınız. Zira dalgınlık ve aşırı teslimiyet hissi sizi zarara uğratabilir. Yeni bir adım atmadan önce mevcut durumun açıklarını kontrol edip bunları tamamlamaya odaklamalısınız.

Mars’ın İkizler burcundaki geri hareketi geniş bir çevrenin, aldığınız tüm haberlerin ardından kendinize zaman ayırmak ve bunları süzgeçten geçirmenin önemini size hatırlatacaktır. Çeşitli konularda ve insanlar hakkında yeni bilgiler edinmiş olabilirsiniz. Öğrendiklerinizi teyit etmeli ve kendinize saklamalısınız. Size bir haber getiren sizden de bir haber götürebileceği için kiminle ne konuştuğunuza daha fazla dikkat etmelisiniz. İbadet, meditasyon, inziva gibi konular gündeminize gelebilir. Kendinizi keşfetmek isteyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 08' 42" R
Ay
Akrep
02° 21' 55" R
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
23° 02' 27"
Mars
Balık
24° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 31"
Satürn
Balık
15° 59' 04"
Uranüs
Boğa
21° 58' 55"
Neptün
Balık
28° 42' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 23"
Lilith
Başak
22° 37' 17"
True Node
Koç
15° 38' 30"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>