Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ay, 10 Eylül'den itibaren size ilham verecek. Bunun olması güzel çünkü ne Merkür ne de Mars sizi harekete geçmeye teşvik ediyor. Sorumluluklar ve hoş olmayan görevler ise üzerinizde ağır bir yük oluşturuyor. Daha yavaş çalışıyorsanız çalışma saatlerinizi çok fazla uzatmamaya çalışın. Finansal açıdan, yakınlarınız da dahil olmak üzere sahte vaatlere karşı dikkatli olun. Eylül 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Başak burcuna geçen Venüs fikirlerinize önem vermeniz gereken bir dönemi başlatıyor. Uygulamaya koymak istediğiniz işler,görüşmelerini hızlandırabilirsiniz. Daha sıkı çalışacağınız ve bunun da ekmeğini yiyeceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle aileniz ve yakın çevrenizdeki kişilerin bu yöndeki destekleri omuzlarınızdaki yükü daha rahat bir şekilde taşımanızı sağlayabilir. Elektronik eşya, pratik gereçler, araç alım satımı gibi konularla ilgilenebilir. Hayatınızdaki bazı unsurları ve tecrübeleri kazanca dönüştürüyorsunuz.

10 Eylül’de gerçekleşecek Balık dolunayı ile hayatınızda yeni defterler açılıyor. Kendiniz için bir fedakarlık yapmanız gerekebilir. Zamanınız ve keyfinizden arttırdığınız her şeyin ödülünü alabilirsiniz. Özellikle eğitim ve işle ilgili konular gündeminizde sıkça yer tutabilir, bunların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz. Yanılgılara ve yanlış anlaşılmalara açık olabileceğiniz bir süreç olabilir. Aslında net olan konular, yoğun düşünceler yüzünden gerçeğini göstermeyebilir. Bu oyunu bozmanın yolu algınızı ve isteklerinizi açık, net tutmanızdan geçiyor. Özellikle devletle ilgili konular ve hukuksal meselelerinizde ne istediğinizden ve ihtiyaçlarınızdan emin olmalısınız.

Merkür’ün Terazi burcundaki geri hareketiyle birlikte aileniz ve çevrenizle olan iletişiminiz dikkat çekebilir. Bazı şeylerin üstünü örtmekten vazgeçmelisiniz. Bu süreçte alacağınız en büyük ders bu olabilir. Böylelikle kafanıza takılan ve haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konularda, kendinizi daha iyi savunabilirsiniz. Gayrimenkul alım satım, ev işleri ve ihtiyaçları gibi konularda özellikle maddi sorunlar yaşanabilir. Bazı harcamaları ilerleyen tarihlere atabilir, öncelik sıralamasına göre hareket ederek hasarı en aza indirebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Ay’ın Merkür ile karşıtlığının kesinleşmesi 12-13-14 Eylül tarihlerinde size bazı zorluklar yaşatabilir. İş ve ev arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, aslında düşünmediğiniz şeyleri dile getirmek gibi durumlarla karşılaşabilir. Duygusal yorgun hissediyorsanız kendinize toparlanmak için müsaade etmelisiniz. Bu süreci en sakin ve faydalı şekilde geçirmenin yollarından biri de enerjinizi işe vermek olabilir. Kendinizi sakin kalmak üzere motive ederken sorumluluklarınıza yönelmek size iyi gelebilir. Böylece ifade etmek istediklerinizi daha doğru bir şekilde anlatabilirsiniz.

Mars Chiron üçgeni, kendinizi ve işinizi öne çıkarmakla ilgili konularda sizi destekleyebilir. İçsel bir savaş vermek yerine, hayatınıza gerçek bir hedef koymak daha faydalı olabilir. Toplum önünde işinizi göstermek, herkesten gizli bir şekilde hazırlığını yaptığınız konuları açığa çıkarmak için 16-17-18 Eylül günleri sizin için bir fırsat olabilir. Özgüveninize sarılın.

Terazi burcuna geçen Güneş kariyerinizle ilgili konularda sizi birkaç adım öne taşıyabilir. Ön planda olacağınız işler ve konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, sorumluluklarınızın ve gelirinizin değişimi, daha iyi ve yapıcı ilişkiler kurmak söz konusu olabilir. Mesleğinizi daha iyi icra etmenin yollarını bulabilir, girişkenliğiniz ve ilgi çekici tavırlarınızla çevrenizin de desteğini alabilirsiniz. Geri hareketteki Merkür’ün Güneş ile kavuşumu eksiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirleme noktasında size yardımcı olabilir. İşlerinizi tamamlamak, eskiortaklıklarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Daha önceki çalışmalarınızın ya da başvurularınızın da sonuçları bu döneme denk gelebilir. Becerilerinizi gösterdiğiniz bir dönemdesiniz, iyi değerlendirmek hem maddi hem de manevi açıdan sizi ödüllendirebilir.

Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeniay ile aile ve yuva kavramlarınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Önünüzdeki seçeneklerden hangisinin daha iyi olduğuna ya da olacağına dair düşünceleriniz netleşiyor. Hemhem de evinizle ilgili kararlar, yoğunluklar gündeme gelebilir. Buna rağmen mutlu olacağınız ve keyif alacağınız ortam oluşabilir, kendi eviniz ve hayatınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Kafa karışıklığı oluşturan her şeye kesin bir tavır sergilemek işinizi kolaylaştıracaktır. 29 Eylül’de Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesi önünüzü daha iyi açabilir. Parasal ve duygusal girişimlerinizi bu sürece denk getirmek seçimlerinizin etkisini de uzun vadeye yayabilir.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcunda bir araya gelişi, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi mercek altına alıyor. Söylemek istediklerinizi dile getirirken fazla eleştirel olabilirsiniz. Özelliklebağlantılarınız varsa ya da ticari girişimlerde bulunuyorsanız söylemleriniz daha önemli olabilir. İyi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bunları değerlendirmek konusunda ince eleyip sık dokumanız gerekebilir. Kazancınızı daha iyi yönetmek konusunda çözüm önerileri bulabilir, planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Geçmişte kim olduğunu bilmek istiyorsan, şu an kim olduğuna bak. Kim olacağını bilmek istiyorsan, ne yaptığına bak..."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 07' 32" R
Ay
Akrep
14° 42' 11" R
Merkür
Koç
16° 00' 05"
Venüs
Koç
24° 16' 55"
Mars
Balık
25° 31' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 04' 46"
Uranüs
Boğa
22° 02' 18"
Neptün
Balık
28° 44' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 52"
Lilith
Başak
22° 43' 59"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>