Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Nisan başında Güneş ve Merkür profesyonel yaşamınızla ilgili müjdeli bir haber almanızı sağlayacak. Eğer bir teklif alırsanız, kabul etmek için doğru zaman olduğu kesin! Ayın 15\'inden itibaren Mars ve Merkür huzurlu bir şekilde çalışmanızı sağlayacak. İnsanlar size yardım eli uzatmaktan çekinmeyecek! Nisan 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Yengeç Burcu

Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile kabuk değişimine giriyorsunuz. Kendi işinizi kurmak ya da istekleriniz doğrultusunda pozisyonlarla ilgili gündemler söz konusu olabilir. Yolunuzu kapatan nedenlerle yüzleşebilirsiniz. Güneş/Merkür ve Chiron’un burada yer alması, yeni başlangıçlarınızda daha hızlı ve özgüvenli yol almanızı sağlayabilir. Kendinizi geliştireceğiniz hayatınızı daha hareketli ve yaşanılır bir hale getirmek için ideal zamanlardasınız. Karşılaştığınız her şeyin bunu destekleyen birer faktör olduğunu unutmadan hareket ederseniz, haftanın ve ayın kazananı olabilirsiniz. O kadar kırgın ve yorgun hissediyor olabilirsiniz ki kendinizi yeniden tasarlıyorsunuz. Bu ay en önemli gökyüzü olayı tabii ki sizler için 30 Nisan’da gerçekleşecek olan güneş tutulması olacak. Bu tutulma ile hayatınızda yepyeni bir aşk ya da önemli bir proje başlatıyorsunuz. Hatta bunu siz bile bugüne kadar öngörmemiş olabilirsiniz.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte yatırım planlarınıza ağırlık verebilirsiniz. Başlattığınız çalışmalarınız varsa bunların kalıcılığını sağlamak adına eşinizden ya da fikrine güvendiğiniz insanlardan destekler alabilirsiniz. Ortaklı girişimleriniz ve organizasyonlar bu süre zarfında yoğunlaşabilir, size destek olabilecek insanlarla tanışabilirsiniz.

Jüpiter ve Neptün Balık burcunda bir araya gelmesi seyahat ve taşınma planlarınızı hayata geçireceğiniz önemli fırsatları size sunabilir. Hayal ettiğiniz ve üzerinde çalıştığınız konular sizi bulunduğunuz yerden daha iyi noktalara taşıyacaktır. İnandığınız yoldan gitmeye ve hakkınızı savunmaya devam etmelisiniz. Özellikle hukuksal konulardaki sorunlarınız ya da arayışlarınız için çözüm bulmanız kolaylaşacaktır. Yer değişikliği, taşınma ve farklı kaynaklardan kazanımlar sağlayacağınız gelişmeler yaşanabilir. Mars’ın da Balık burcuna geçmesi buradaki yoğunluğunuzu arttırabilir ancak buna karşı çıkmak, kenarda durmak ya da ertelemek isteyebilirsiniz. Bu dönemi en azından bir hazırlık dönemi olarak geçirmelisiniz. Zamanı ve gücünüzü doğru yöne ve doğru bir psikolojiye harcamalısınız.

16 nisanda Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile gayrimenkul alımlarınız ve ev işlerinizde bir sona geliyorsunuz. Belki hukuksal konularınız ya da yurtdışı planlarınız ile ilgili durumlarınız daha fazla gündem yaratabilir. Sadece bu konuda değil, ailenizle olan iletişiminiz ve paylaşımlarınızda çözmeye çalıştığınız konularda da gelişmeler yaşanabilir. Ev ve aile kavramı üzerine düşüncelerinizi şekillendirirken nasıl bir hayatın içinde olmak istediğinize dair yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınız taşınma ya da evlilik yoluyla da uygulanabilir. 30 Nisan’da gerçekleşecek olan yılın ilk güneş tutulması adeta sizlere büyük bir cesaret ve yeni başlangıçlara götürme fırsatı verecek. Daha cesur ve daha özgüvenli olacağınız harika bir dönemdesiniz. Bu tutulma sonrası tüm nisan ayındaki sıkışmışlığı dağıtıyorsunuz. Her konudan sonuç aldığınızı göreceksiniz. Yurtdışı seyahatleriniz bu noktada hız kazanabilir.

Motivasyon Sözü: “Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 01' 23" R
Ay
Akrep
00° 50' 46" R
Merkür
Koç
16° 07' 15"
Venüs
Koç
22° 53' 12"
Mars
Balık
24° 38' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 47"
Satürn
Balık
15° 58' 22"
Uranüs
Boğa
21° 58' 30"
Neptün
Balık
28° 42' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 57"
Lilith
Başak
22° 36' 27"
True Node
Koç
15° 38' 39"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>