Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ayın 3'ü ve 6'sı arasında Mars ve Plüton'un etkisiyle kendinize zarar vermek pahasına var gücünüzle mücadele ediyorsunuz. Güneş ve Jüpiter yine ayın 6'sı civarı işinizde başarılar ve gelişim fırsatları müjdeleyecek. Finansal anlamda ayın 10'undan itibaren daha çok rahatlayacaksınız. Mart 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Burcu Yengeç olanlar, mart ayı size yenilenmenin ve yeniden başlamanın şifrelerini vermeye hazırlanıyor. 2 Mart’taki Balık yeniayı ile ekonomik ve sosyal düzenlemelerle gidebilirsiniz. Sizi geliştirmediğini düşündüğünüz konuları çözmeye çalışmak yerine kendinize yeni bir çevre ve değerler kurabilirsiniz. Yurtdışı kaynaklı işleriniz, projeleriniz varsa bunların girişimiyle ya da mevcut durumuyla ilgili gelişmelerle ilgilenmek için ideal bir haftadasınız. Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcundaki kavuşumu burada elde edeceğiniz imkanlara işaret ediyor. Medya ve haberleşme alanlarına ilgi duyabilir, burayla ilgili size ve topluma fayda sağlayacak işler yapabilirsiniz.

Venüs, Mars ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumuyla haftanın en önemli gündemi ilişkileriniz oluyor. Güç gösterileri, birbiriniz üzerindeki etkileriniz ve ilişkilerinizin devamlılığı konusuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu durum sizler için büyük bir yıkımın ardından gelen dönüşüme işaret ediyor. Belki ortaklıkla çıktığınız yolları hızlı bir şekilde bitirme ya da hukuksal konulara ilerlememeye özen gösterin. Bazı konularda bitirmek zorunda bırakılabilirsiniz. Şayet bu akraba ya da yakın ilişkiler içeren bir anlaşma gibiyse burada ilişkilerinizi kötüleştirmemeye özen gösterin. Evlilik ve boşanma gibi belirleyici sonuçlar söz konusu olabilir. Belki de çalıştığınız yerde bazı yönetimsel değişiklikler yüzünden duygusal kalıplarınızdan sıyrılıyorsunuz.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi ve burcunuzda ilerleyen Ay ile bir üçgen açı kurması, 11 Mart haftasında sizin için işleri biraz daha kolaylaştırabilir. Hislerinizin sizi doğru yönlendirmesiyle, ilişkilerinizle ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Farkındalığınız yüksek olacağı birkaç günlük bu etki, sevdiğiniz insanlara karşı daha duyarlı ve sempatik olmanızı da sağlayabilir. Jüpiter ve Neptün ile de kavuşum sağlaması, mart ayının son günlerinde sizi bir sonraki aya daha dingin ve etkin bir şekilde hazırlayacaktır. Kendinize ve elinizdeki imkanlara zaman tanımanın, onlardan en yüksek verimle faydalanmanızı sağlayabilir.

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay size kişisel gelişiminizi destekleyecek fırsatları kullanmanızı ve kendinize yeni hedefler koymanızı öğütlüyor. Hayatınızın, bir şeyleri düzenlemeye ve yoluna koymaya en müsait dönemindesiniz. Fikirlerinizden yola çıkarak yeni girişimler yapabilir, devlet ya da hukuksal gündemleriniz lehinize sonuçlar alabilirsiniz. Yeni mekanlar ve seyahat planları gündeminizde yer tutabilir.

Güneş’in 20 Mart’ta Koç burcuna geçmesiyle hem kariyerinizi hem ev yaşantınızı etkileyecek güzel bir döneme giriyorsunuz. İş ortamınızda da yaşam alanlarınızda da değişikliklere gidebilirsiniz. Gayri menkul alımlarınızla ilgili konular netlik kazanabilir. Çalışmalarınızın karşılığını bulabilir, buna bağlı teklifler alabilir, yenifikirlerinizi gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Parlıyor ve hayatınıza yeni bir sayfa açıyorsunuz. 27 Mart’ta Merkür’ün de Koç burcuna geçecek olması, buradaki gündeminizi hızlandıracak ve size yoğun bir tempo sunacaktır. Aynı anda birçok işle ilgilenebilir, birçok insanla iletişim halinde olabilirsiniz. Fikirleriniz ilham olmakla kalmayıp öncülük edebilir. Bu süre zarfında özellikle üstlerinizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Düşünerek konuşmanın ödülleri daha etkili ve kalıcı olacaktır.

Ay’ın Oğlak burcunda seyredeceği 26 Mart tarihinde, Jüpiter’in olumlu açısı ikili ilişkileriniz konusunda size bazı güzellikler getirebilir. Sıkıntılı olduğunuz ya da kendinizi, partnerinizi fazla zorladığınız noktalarda çözümü kolaylıkla bulabilir, ilişkinizin bir adım ileriye gitmesi için uygun koşullar oluşturabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde de kazançlı fırsatlar yakalayabilir, ekonomik olarak ivmeyi yukarıya çıkarabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “İyi haber şudur ki: tutumunuz değiştiğinde kötü haberleri iyiye çevirebilirsiniz.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 10" R
Ay
Yay
10° 51' 57"
Merkür
Koç
16° 03' 38"
Venüs
Koç
26° 50' 59"
Mars
Balık
27° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 25"
Satürn
Balık
16° 16' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 03"
Lilith
Başak
22° 57' 51"
True Node
Koç
15° 30' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>