Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ocak sonuna kadar devam eden Venüs retrosu ilişkilerinizi etkisi altına alıyor. İnsanlara karşı daha mesafeli davranıyorsunuz ve sağa sola aşkınızı ilan etmek yerine bağlarınız üzerine düşünmeyi tercih ediyorsunuz. 25 Ocak'tan itibaren daha doğal davranıyorsunuz ve yakınlarınızın onlara yönelik duygularınızın ne kadar samimi olduğunuzu biliyorsunuz.  Ocak 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bu ayın ve yeni yılın sizin için en önemli hadiselerinden biri, 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeniayın gerçekleşmesi olacaktır. İlişkilerinizle ilgili önemli kararlar veriyorsunuz. Çünkü artık hem duygularınızın hem de mantığınızın ittifak halinde olması gerektiğine inanıyorsunuz. Size hem maddi hem de manevi bir güvenlik alanı sağlayacak, sizi ileriye taşıyacak ilişkiler içinde olabilirsiniz. Tanışacağınız ve hayatınıza alacağınız insanlarla ilgili kriterleriniz değişiyor.

9 Ocak’ta Güneş ve Venüs’ün Oğlak burcundaki kavuşumu size ilişkilerinizdeki yerinizi, verdiğiniz değeri ve gördüğünüz karşılığı bir kez daha hatırlatacaktır. Evlilik ve ortaklıklarınızı değerlendirirken her şeyi daha net bir şekilde görebilirsiniz. Duygusal değil mantıklı kararlar vermeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Bu süre zarfında size karşı iyi niyetli olmadığını bildiğiniz kişilerle, özellikle kadınlarla ilgili bazı gündemler olabilir. Bu insanlarla olan ilişkilerinize, alacak verecek dengenize dikkat etmenizde fayda var. Çalışma ortamınızda ne hayallerle gelmiştiniz ya da neler vaat edilmişti diye düşünüyor olabilirsiniz. Biraz sabırlı olursanız bazı şeyleri siz değiştirme fırsatını bulacaksınız.

18 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile kişisel düzlemde önemli ve hayati kararlar veriyorsunuz. Artık ne yapmak istediğinizden emin olduğunuz için bunları uygulamak konusunda tüm zorlukları bertaraf edebilirsiniz. Popüler hale gelebilir, aranılan kişi olabilirsiniz. Gerek çalışmalarınız gerekse duruşunuzla ön plana çıkıyorsunuz. Bu da size her zamankinden farklı bir karizma vebitiricilik gücü getirecektir.

Ay düğümlerinin Boğa- Akrep hattına geçmesi, Uranüs’ün düz hareketine başlamasıyla, dolunay günü itibariyle yaşantınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını deneyimleyebilirsiniz. İlişkileriniz ve değer yargılarınızla ilgili bazı düzenlemeler yapmalısınız. Önemli statülere gelebilir, sosyal çevrenizde kendinizden söz ettirebilirsiniz. Bireysel değil toplumsal düşünmeli, yanınızdaki insanlarla birlikte hareket edeceğiniz planlara odaklanmalısınız. Keyfi harcamaların ve uzun tatillerin sizi engellemesine müsaade etmediğinizde, güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı ve insanlara, olaylara olan yaklaşımlarınızı değiştirmelisiniz. Bu konuda geçmişten ders almak size rehberlik edecektir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçtiğinde, ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili düşünceleri hayata geçirmeye başlayabilirsiniz. Bir birlikteliğiniz varsa evlilik kararı alabilir ve bununla ilgili gerekli adımları atabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlarınız varsa ya da ortaklıklara girecekseniz, tüm hazırlıkların ardından sizi yoğun bir tempo bekliyor demektir. Daha önce almadığınız kararlar varsa şimdi bunlar üzerinde çalışabilirsiniz. Süreç itibariyle yoğun ve gergin olmanızdan kaynaklanan bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Enerjinizi insanlar yerine sorunları çözmeye ve sorumluluklarınıza yöneltirseniz kazançlı çıkan siz olursunuz.

Venüs’ün 29 Ocak itibariyle ileri harekete dönüyor olmasıyla, ilişkilerinizdeki sorunları ve aksamaları geride bırakmaya hazırlanıyorsunuz. Düşüncelerinizi beklettiğiniz, kararlarınızı ağırdan aldığınız bir sürecin sonuna geldiniz. Maddi ve manevi beklentileriniz lehinize sonuçlanabilir, hissettiklerinizi daha iyi bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Yapabildiğiniz ya da düşünebildiğiniz her neyse, başlayın. Cesaretin dehası, kudreti ve büyüsü vardır.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 33" R
Ay
Yay
05° 55' 46"
Merkür
Koç
16° 01' 21"
Venüs
Koç
26° 22' 20"
Mars
Balık
26° 49' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 01"
Satürn
Balık
16° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 02"
Neptün
Balık
28° 47' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 43"
Lilith
Başak
22° 55' 16"
True Node
Koç
15° 31' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:52

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>