Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars ay boyunca iş birliklerinize destek olacak. Ayın ilk yarısında Merkür ve Plüton stratejik davranmanızı sağlıyor. Sonrasında işle ilgili analitik konularda olduğu kadar sanat alanında da başarılarınızı ortaya koyabiliyorsunuz. On parmağınızda on marifet var desek yeridir! Şubat 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, kendinizi dönüştürmekle ilgili kabuklarınızdan kurtuluyorsunuz. 1 Şubat’taki Kova yeniayı, size sadece ayağa kalkmanın değil yeni yollara gitmenin önemini de anlatacaktır. Güneş ve Satürn’ün de Kova burcundaki kavuşumuyla birlikte özellikle maddi anlamda rahatlamanızı sağlayacak ve yeni kaynaklar oluşturacak imkanlar bulmanızı sağlayabilir. Beklentilerinizin dışında ilerleyen gelişmelere açık olmalısınız. Kazanmayı farklı bir şekilde tecrübe edeceksiniz.

Merkür’ün geri hareketini Oğlak burcunda sonlandırıyor olması, geride kalan aylarda ilişkilerinizle ilgili gündemleri göz önüne getirebilir. Bazı kararlarınızın sorgulamasını bitirebilirsiniz. Mutlu ve güçlü günleriniz yeniden kapınızı çalabilir. Ortaklık ve evliliklere açıksınız. Kova burcuna geçen Merkür ve Aslan burcundaki dolunayın etkisiyle, Şubat ayının ikincisi yarısı maddi anlamda sizi oldukça kazançlı bir dönem olabilir. Parasal kaynaklarınız vehayatınızla ilgili önemli ve farklı kararlar alabilirsiniz. Yeni bir ortaklık kurmaktan ziyade, kendinizi ve kendi değerlerinizi öne çıkaracak işler içinde olabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ertelememeyi öğreniyorsunuz. Bu süre zarfında mirasla ve ek gelirle ilgili işlemleriniz sürpriz bir şekilde sonuçlanabilir, sizin ortaya atacağınız fikirlerle sürecin tamamlanması söz konusu olabilir. Ancak yine de beklenmedik borçlar ve ödemeler konusunda hazırlıklı olmalısınız.

Şubat ayının sizin için en önemli hadiselerinden biri Venüs ve Mars’ın Oğlak burcundaki kavuşumu olacaktır. İlişkilerinizle ilgili önemli kararlar aldıysanız bunları uygulamaya geçirebilir, ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz. Sadece duygusal ilişkileriniz değil, gelir elde ettiğiniz ortaklı işlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bunlar birer sürprizden ziyade, sizin emek vermiş olduğunuz ve hazırlığını tam anlamıyla yaptığınız işlerle ilgili olabilir. Emeklerinizin karşılığını maddi ve manevi olarak alabilirsiniz. Bu durum da sizi, yeni girişimlere hazır hale getirecektir.

Güneş’in 18 Şubat’ta Balık burcuna geçmesiyle birlikte, yaşamınızda yeni bir perde açmanız gerektiğiyle ilgili birtakım aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Nerede nasıl yaşamanız ve nasıl insanlarla bir arada olmanız gerektiğiyle ilgilenebilirsiniz. Bu durum sizi birtakım seyahat planları yapmaya itebilir, sosyal mecralar aracılığıyla yapabileceğiniz işlerle ya da alacağınız eğitimlerle tanıştırabilir. Hukuksal konularınız, ekonomik anlamda destek göreceğiniz işleriniz varsa sonuçlandığını görebilirsiniz. Kendinizi önce sizin fark edip sonra çevrenize farkınızı göstereceğiniz bir zaman giriyorsunuz. Hassas ve telepatik yönünüz yoğun olabilir. İnançlarınıza sığınmak ve bunlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Ayın son haftasına girerken yönetici gezegeniniz Ay’ın Jüpiter ile yapacağı kare açı, gönül meselelerinde sizi fazla hassaslaştırabilir ve duygularınızı abartılı bir şekilde ifade etmenize neden olabilir. Hislerinizin dışa vurumu konusunda mutluluğunuzu gölgeye düşürecek tutum ve sözlerden uzak durmalısınız. Bu durum hem sizi hem de partnerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Çocuk sahibi bir yengeç burcuysanız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz ya da onlarla ilgili gündemlerinizde birtakım krizler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmanız, olayları büyütmemeniz sizin faydanıza olacaktır.

Motivasyon Sözü: "İyi hissedersen işler iyi gider, kötü hissedersen her şey kötüye gider. Sürekli hatırlaman gereken şey, ikisinin arasında bir yer var olduğu ve o arada yaşaman gerektiğidir.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 51" R
Ay
Yay
02° 18' 21"
Merkür
Koç
16° 00' 08"
Venüs
Koç
26° 01' 10"
Mars
Balık
26° 36' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 02"
Satürn
Balık
16° 12' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 44"
Lilith
Başak
22° 53' 22"
True Node
Koç
15° 32' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>