Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars ve Satürn sizi yoruyor. Bazı hileler yaparak karşılaştığınız engellerin üstesinden gelmek zorunda kalıyorsunuz. Ayın 13'üne kadar bunu bir şekilde başarıyorsunuz. Ama sonrasında aynı ritmi tutturmakta zorluk çekiyorsunuz. Sanki zihniniz ağır çalışıyor. Hafta sonlarınızı çok doldurmayın, ne de olsa bu günler dinlenmek için var! Haziran 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor ve siz Nisan ayı itibariyle ilk adımı attığınız adımların meyvesini almaya başlıyorsunuz. Üzerindeki çalıştığınız işler ve kurduğunuz ortaklardan maddi beklentileriniz gerçekleşebilir. Sosyal hayatınız yeniden hareketleniyor ama bu kez daha dikkatli ve güvenli ilişkiler kurmuş olmanız sizi bir adım ileri taşıyor. 2-3 Haziran zamanlarında Ay’ın Uranüs’le açısı, bu noktada yeni sürprizleri de getirebilir. Planlarınızın dışında işler bulabilir, tanışacağınız insanlarla kendinize yeni bir yön tayin edebilirsiniz. Konuşmalar ve alacağınız haberler dikkat çekici olacaktır.

5 Haziran sonrası Kova burcundaki Satürn itibariyle geri hareketine başlıyor. Bu da size hem mali hem de duygusal konuları masaya yatırma olanağı veriyor. Verdiğiniz emeğin, yaptığınız fedakarlıkların sorgulamasını yapabilir, eşiniz ya da ailenizden bunun karşılığını görmek isteyebilirsiniz. Her iki konuda da makul olmaya çalışmalısınız. Zira beklenmedik ya da üzeri örtülen ödemelerin ortaya çıkması ciddi bir kemer sıkma politikası gerektirebilir. Ay’ın Aslan burcunda ilerlemesi ve Satürn ile karşı karşıya duruşu ego savaşlarına ve yüksek meblağlı faturalara sebep olabilir. Kendinizi savunurken karşı tarafı tamamen görmezden gelmemelisiniz. Eşinizin ailesi ile ilgili bazı konularda yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Hukuksal konulara dikkat!

6-7 Haziran tarihlerinde Ay/Plüton arasındaki üçgen açının kesinleşmeye başlamasıyla özellikle ikili ilişkilerinizi etkileyecek gündemleriniz olabilir. Bu gündemler, kendinizi daha doğru ifade etmek ve nasıl daha iyi ilişkiler kurmakla ilgili ipuçları verebilir. Bazı takıntılarınızdan sıyrılabilir, empatiye daha çok zaman ayırabilirsiniz. Geliştirdiğiniz bu yeni tutumunuz sizi hem duygusal hem de ticari ilişkilerinizde başarıya götürebilir. Gücünüzü, kelimelerinizi hatta kullandığınız araçları bile amacına daha uygun şekilde değerlendireceğinizi görmek özgüveninizi yükseltecektir.

12 haziran’ da Venüs ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumuyla maddi yatırımlar konusunda önemli işlere kalkışabilirsiniz. Bu işler sizin planlarınızın ve beklentilerinizin dışında gelişebilir. Tanıştığınız insanlardan ya da gireceğiniz ortamlardan öğrenecekleriniz size yeni bir amaç belirleme konusunda yardımcı oluyor. Böylelikle daha özgür, isteklerinin peşinden giden, hayatınıza istediği insanları alıp ilişkileri konusunda kararları kendisi verebilen biri haline dönüşebilirsiniz. Orijinal fikirleriniz kalıcı girişimlere dönüşebilir. Maddi ve manevi olarak kendinize yatırım olacak hiçbir fikirden hemen vazgeçmeyin.

Merkür İkizler burcuna tekrar geliyor ve siz bazı defterleri son kez açıyorsunuz. Kendi içinize dönüyorsunuz ama bu sizi yeniden hareketlendirecek cinsten bir dönüş olabilir. Bilinçaltınızın size oynadığı oyunları, bazı gizli konuşmaları ve arkadaşlıklarını daha iyi analiz edebilirsiniz. Bu da size öngöremediğiniz konular hakkında fikir sahibi olma fırsatı verecektir. Hisleriniz ve alacağınız haberler fazlasıyla güçlü olabilir. Bunu doğru değerlendirin ve hayatınızda akışınızı sürdürecek insanlara, olaylara yer açın.

14 Haziran’daki Yay dolunayı ile sağlığınızı olumsuz etkileyen alışkanlıklarınıza bir sünger çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili kararları daha fazla ertelememeniz gereken bir durumla yüzleşebilirsiniz. Buna ayak uydurmak sizin faydanıza olacaktır. Spora başlamak, diş ve iç hastalıklarıyla ilgili tedavilerinizi sürdürmek aradığınız şifayı size getirebilir. Zararlı olan alışkanlıklar yerine yenilerini ve sizin için daha eğlenceli, faydalı olanları koyuyorsunuz. Yeni alışkanlıklarınız ve kararlarınızdan bazılarıhayatınızla ilgili olabilir. Beklediğiniz haberleri almak, bir çalışmanızın karşılığınız bir terfi ya da yer değişikliği haberiyle alabilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş’in burcunuza geçmesiyle enerjik, heyecanlı ve şanslı bir döneme giriyorsunuz. Kendinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eksik ya da hatalı olduğunuz noktaları çözerken bir yandan da iyi olduğunuz konularda özgüveniniz de yüksekliyor. Kendiniz için yapılacaklara dair bir liste tutabilir, hayatınızı daha etkin ve mutlu bir şekilde sürdürmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Eskiye olan bağımlılığınızdan sıyrılıp yaşantınıza yeni işler, insanlar ve hatıralar dahil etmelisiniz. Dikkatleri üzerinize çekeceğiniz, dış görünüş itibariyle de gözlerin size dönük olacağı bir zamandasınız. Bunu iyi değerlendirin, kendinizi tamamlayın.

Venüs 23 Haziran’da İkizler burcuna geçerek size problemlerin çözümü hakkında ipuçları verebilir. Özellikle aile büyüklerinizle, aile içindeki kadınlarla yaşanan gerilimli günler son buluyor. Sosyal hayatınızdan, işlerinizden arta kalan zamanları kendinize ayırabilir bir çeşit kısa süreli inzivalar oluşturabilirsiniz. Yazmak, yaşadıklarınızı daha iyi fark etmenizi sağlayacağı için bunların etkisinden nasıl çıkacağınızı da size gösterecektir. Meditasyon, yardımlaşma, gizli olan konulara merakınız artabilir. Bu da size çevrenizdeki insanların gerçek niyetlerini görme fırsatı verebilir. Birine güvenmekle ilgili konularda aceleci olmadan, sadece tanımaya yönelik ilişkiler kurabilirsiniz.

28 Haziran’da Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketi size hayatınızın asıl amacının ne olduğunu hatırlatabilir. Değer vermediğiniz, gereken ilgiyi göstermediğiniz, hakkınızı savunmadığınız konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili önceki çalışmalarınızın neticelenmesi söz konusu olabilir. Böylelikle unuttuğunuz ya da artık umudu kestiğiniz noktadan bir fırsatın doğduğunu görebilirsiniz. Kendinize hizmet edin, bunun yolu bir yolculuktan geçiyorsa da bunun için gereken hazırlığı yapın.

Burcunuzda gerçekleşecek yeniay haziran ayının sizin için en önemli olayı olabilir. İhtiyaçlarınıza ve ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili büyük projelerinizi devreye alıyorsunuz. Yeni bir bakış açısı, yeni bir imaj size çok iyi gelecektir. Hayatınızda yer alması gereken konular ve insanlar hakkında değişiklik yapabilirsiniz. Gelişmelere açık olmalısınız. Bunun için gereken gayreti göstermek, sizi hem kariyerinizde hem de ilişkilerinizde hak ettiğiniz noktaya taşıyacaktır.

Motivasyon Sözü: “Üzerimize çullanan şey kader değil, mesajını yenilemeye çalışan hayattır.” Laurent Gounelle

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 49' 02" R
Ay
Başak
09° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 31' 55"
Venüs
Koç
17° 34' 08"
Mars
Balık
21° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 23"
Satürn
Balık
15° 33' 18"
Uranüs
Boğa
21° 44' 11"
Neptün
Balık
28° 33' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 55"
Lilith
Başak
22° 07' 45"
True Node
Koç
15° 36' 38"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>