Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşinizi değiştirmek istemenize neden olacak kadar ciddi zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Ancak başka alternatifiniz de yok... Ayın 14'ü ve 15'i hariç pek verimli bir dönem olduğu söylenemez. Motivasyonlarınızı analiz etmek ve önceliklerinizi gözden geçirmek için bu süreci değerlendirin: Jüpiter ise iyimserliğini korumanıza yardım edecek. Kasım 2022 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması, sosyal anlamda aktifleşmenizi ve kabuğunuzun dışına çıkmanızı sağlıyor. Hayatı yaşayış şeklinizi değiştiriyor, kendinize yeni hedefler koyuyor ve bazı döngüleri kırıyorsunuz. Kararlarınızın arkanızda durmak daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır. Arkadaşlık kriterleriniz değişebilir.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu, duygusal isteklerinizi size gösteriyor ve kendinizi ifade etmenizi kolaylaştırıyor. İlişkinizin gizemli yönünü keşfetmeli ve birbirinize baskı yaptığınız noktalarda özgürleşmelisiniz. 12-13 Kasım’da Ay’ın burcunuzda ilerlemesiyle duygusal hissedebilirsiniz; bunu iyi değerlendirmeli ve ilişkilerinizdeki yüklerden kurtulmalısınız.

Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle durgunhayatınız hareketlenebilir. Esnek ve nazik bir ortamda bulunmanız motivasyonunuzu artırabilir; daha başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Ertelemenin rahatlığına kapılmamalısınız. Bu süreçte spor yapabilir, hayatınızı daha işlevsel hale getirebilirsiniz.

Merkür’ün Yay burcuna geçişi, çalışma koşullarınızı yenilemenizi sağlayabilir. Yoğun geçecek bu süreçte hareketlerinize ve kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Haklı olduğunuz düşüncesiyle abartılı tepkiler vermeyin. Sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi,ve sağlık konularını gündeme getirebilir. Kendinize neyin iyi geleceğini bilmek sürecin verimli geçmesini sağlayabilir. Sorumluluklarınızda devamlılık ve başarı yakalamak için kendi yönteminizi geliştirebilirsiniz. Bu dönem dikkatleri topluyorsunuz. Destek alarak yükünüzü hafifletebilir, zihinsel ve fiziksel anlamda zinde olabilirsiniz.

24 Kasım’daki Yay Yeni Ayı ile geçmişten arınıyor, mental anlamda zehirlendiğinizi düşündüğünüz konuları bırakıyorsunuz. Özgür hissetmenizin yaratıcılığınızı tetiklemesiyle,konusunda yeni fikirler elde edebilirsiniz. Serbest çalışmaya başlayabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Kendi alanınızı oluşturmak için verimli bir zamandasınız.

Jüpiter’in Balık burcunda ilerlemeye devam etmesiyle sosyal hayata katılma korkunuzdan arınıyorsunuz. Farklı deneyimlere yönelerek, kaçırdığınız zamanı telafi edebilirsiniz. Hukuksal gündemleriniz ve maddi anlamda kazanç elde edeceğinizgelişmeleri yaşanabilir. Sizin olan sizi buluyor.

Merkür ve Venüs’ün 29-30 Kasım tarihlerindeki kavuşumu, çalışma ortamınızı hareketlendiriyor. Toparlanabilir ve yolunda gitmeyen işlere yeni formüller üretebilirsiniz. Elinizden geleni yapmanızın hayat tarafından ödüllendirildiğini hissettiğiniz bu mutlu günleri devam ettirmelisiniz. Maddi karşılığını alacağınızgörüşmeleri yapabilirsiniz.

Jüpiter Plüton üçgeniyle ilişkiler konusunda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Tutumlarınızı değiştirerek yeni bir tavır takınıyorsunuz. Karşınıza çıkan imkanlara kayıtsız kalmayın.

Motivasyon Sözü: “Yapacağınız en büyük keşif, kendi zihninizin potansiyelidir.”

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 23" R
Ay
Yay
01° 20' 29"
Merkür
Koç
15° 59' 53"
Venüs
Koç
25° 55' 32"
Mars
Balık
26° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 59"
Satürn
Balık
16° 12' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 48"
Neptün
Balık
28° 46' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 28"
Lilith
Başak
22° 52' 51"
True Node
Koç
15° 33' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>