Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars retrosu yaşamınızı sınırlandırdığı için yılın başının pek keyifli geçeceğini söyleyemeyiz. Ancak işler hızlı ilerlemiyorsa, bu harekete geçmeden önce belirli projeleri olgunlaştırmanız gerektiği anlamına gelir. Neyse ki 12'sinden itibaren günlük yaşamla yüzleşmek konusunda kendinizi yeniden daha rahat hissedeceksiniz. Ocak 2023 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu size ikili ilişkilerde bir devrim yaptırabilir. İlişkilerde tutkunun önemi ön plana çıkabilir. Bunu ne kadar doğru yönettiğinizi ve anladığınızı düşünebilirsiniz. Partneriniz üzerinde kurduğunuz ya da sizin üzerinizde hissettiğiniz baskı, yeni kararlar alırken belirleyici olabilir. Birbirinizi doğru anladığınızı ve iyi yönde değiştirdiğinizi görmeniz gerekebilir. Bunu sağlayamadığınız ilişkiler konusunda bitişler gündeme gelebilir. Güçlü çekimler hissettiğiniz insanlarla aranızdaki anlaşmalar ister duygusal ister ticari olsun hayatınıza yeni bir soluk kazandırabilir. Güneş ve Merkür’ün de Oğlak burcundaki kavuşumu, bu süreci benzer konularla geçirmenizi sağlayabilir. Yanlışı düzeltmek, doğruyu geliştirmek ve buna göre adım atmak fazlasıyla önemli olacaktır. Mesafe ve kurallar konusunu yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile ekkonusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Finansal gelişmelere açıksınız. Bunu iyi ve kazançlı yönde yapmak için attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Ani kararlar, farklı bir alanda ilerlemeye çalışmak konusu sizin için önemli olacaktır. Ailenizin desteğiyle ya da kendi uygulamalarınızla elde edeceğiniz gelirler yapmak istediklerinizin önünü açıyor. İlişkiler konusundaki soru işaretlerinizi silmeye başlıyorsunuz.

7 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile öönceliklerinizi yeniden belirliyorsunuz. Kendinizi geri plana atmanın olumsuz sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Sabun köpüğü mutluluklar yerine hayatınıza gerçek ve kalıcı değerler katmak isteyebilirsiniz. Eski yüklerinizden, eşyalarınızdan, giysilerinizden ve alışkanlıklarınızdan kurtulmak için ideal bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde karar vermek sizin için biraz daha kolay olabilir. Güvende hissetmekle ilgili kriterleriniz değişiyor.

İkizler burcundaki Mars’ın geri hareketi sona eriyor ve kendinizi daha zinde hissedeceğiniz günlere giriyorsunuz. Kendinize yüklenmek yerine stresinizi doğru yönetmek adına yaptıklarınızın meyvelerini toplayabilirsiniz. Tek başınıza kalmanın sizi bazı düşmanlıklar ve anlaşmazlıklardan koruduğunu fark edebilirsiniz. Haksızlığa uğradığınız, beklenmedik goller yediğiniz gündemlerin size verdiği mesajı alarak çevrenizi ve işinizi buna göre şekillendirebilirsiniz. Eski çalışmalarınız ve işlerinizle ilgili hazırlıkları tamamladıysanız, şimdi yeni ortaklıklara hazırsınız. Bu da hem günlük hayatınızın temposunu arttırabilir hem de size karşı iyi niyetli olmayanlara karşı duruşunuzu daha sağlam hale getirebilir.

Güneş ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu ikili ilişkilere bakış açınızı değiştirebilir. Benzer durumları sık sık yaşadığınızı düşünüyorsanız, bu benzerlikleri ortadan kaldıracak hamleler yapabilirsiniz. Daha gerçekçi hikayelerin peşinden gidebilir, beklentilerinizi revize edebilirsiniz. Zorlandığınızı düşündüğünüz, bir problem olarak adlandırdığınız konuların hepsinin bu alanda gelişmek ve mutlu olmak yolunda önemi bir fırsat olduğunu unutmamalısınız. Bitiş ve başlangıçlara dair kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün de Oğlak burcunda ileri hareketine başlayacak olması hislerinizi, düşüncelerinizi daha net bir şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır.

Güneş’in Kova burcuna geçişi ile maddi gündemleriniz yoğunlaşabilir. Çok çalışıp çok kazanacağınız, buna göre de hayatınızı şekillendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ortaklı gelirleriniz, ailenizin desteğiyle elde ettiğiniz imkanlar öönceliğiniz olabilir. Bunları daha doğru ve faydalı şekilde değerlendirmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Özgüveninizi hatırlıyorsunuz. Bu da 21 Ocak’taki Kova yeniayı ile adım atmanızı kolaylaştıracaktır. Ailenizlebirlikleri yapabilir, beklettiğiniz ve hazırlığını yaptığınız işleri uygulamaya koyabilirsiniz. Takıntı ve eski tecrübelere dair düşüncelerinizden sıyrılıyorsunuz.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcunda bir araya gelişi ile aile içindeki sorumluluklarınız ve sizden beklentiler gündeminiz olabilir. Kaçtığınız konuların önünüze gelmesinden dolayı tedirgin hissedebilirsiniz. Bunu sonlandırmak için üzerinize düşeni yapmakta ve maddi durumunuzu da buna göre yönetmekte fayda var. Özellikle sizin ya da aile üyelerinizden birinin sağlığıyla ilgili bir durum söz konusu ise buradaki işlemleri ertelememenizde fayda var. Miras, ödemeler, banka ve kredi işlemleri gibi konularda beklentilerinizin dışında gelişen para giriş çıkışlarına karşı tedbirli olmalısınız.

Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketine başlamasıyla arkadaşlık kavramınızın yeni haliyle ilişkiler kurabilirsiniz. Çevrenize yeni insanlar dahil ederken, bilmediğiniz ortamlara girerken yaşadığınız tereddütlerin sonlandığını hissedebilirsiniz. Kalıplarınızın dışına çıkıyorsunuz. Bu da vizyonunuzu genişletmek, kalıcı ve maddi açıdan getirisi olan yeni hedeflerin ortaya çıkması konusunda sizi destekleyecektir. Size neyin ve kimin iyi geldiğinden emin olacağınız bazı haberler alabilirsiniz. Bu haberlerin temelinde özellikle 2022 yılının ikinci yarısındaki tecrübeleriniz yatabilir.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesi bildiklerinizi derinleştirmek, sınırlarınızı zorlamak ve bunları dönüştürmek konusunda size ipuçları verebilir. Hayalleriniz ve gerçekleriniz arasındaki bağlantıyı daha çok düşünebilirsiniz. Bunları hayatınıza taşımak adına çeşitli eğitsel ve ticari girişimleriniz olabilir. Yurtdışı kaynaklı işler ve haberler gündeminize gelebilir, paraya dönüştürebileceğiniz etkinliklere vakit ayırabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayatına fazla gün katmak senin elinde olmayabilir. Ama gününe fazla hayat katmak senin elindedir.”

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 15"
Ay
Akrep
23° 15' 28"
Merkür
Koç
26° 24' 46"
Venüs
Balık
21° 29' 37"
Mars
Balık
04° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 30"
Satürn
Balık
13° 17' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 27"
Neptün
Balık
27° 48' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 17"
Lilith
Başak
19° 47' 11"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>