Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelerinden Şaşmayacaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle hayalleri ve idealleri paylaşırken karşı tarafın seni farklı gördüğünü hissedebilirsin. Her ne kadar samimiyete güvenerek kendi beklentilerinden bahsetsen de karşı taraf ile bazı uyumsuzluklar olabilir. Bu durumu göz ardı etmemende fayda var.

İş yerinde birlikte çalıştığınız insanların kıskanç tutumlarına karşı kendinizi korumanız gerekiyor. Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin. Enerjinizi bireysel çalışmalarınıza yönlendirmeniz doğru olacaktır.

Maddi olarak güzel gelişmeler elde etmek isterken çevrendeki insanlar tarafından yanlış anlaşılmamaya özen göstermen gerekebilir. Çevrendeki insanların sana negatif yaklaşmaması için biraz daha rahat ve sakin bir yaklaşım sergilemen gerekecek.

Bugün kendi sağlığın için neler tükettiğine ekstra özen gösterebilirsin. Daha sağlıklı bir beslenme rutini hem kilo kontrolü hem de daha iyi bir enerji için sana çok daha fazlasını sunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen önümüzdeki yolun tıkanması durumunda farklı bir yola girmemiz gerekir. Bir şeyler sürekli ters gidiyorsa ve her ne yaparsan yap o yolda ilerleyemiyorsan bakış açını değiştirmen gerekebilir. Bugün bunun etkisini daha baskın bir biçimde görebilirsin.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugünve kariyer anlamında başarılar elde edeceğiniz bir gün olacak. Yaratıcılığınız ve sorumluluk bilinciniz sayesinde işlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. İş yerindeki başarınızın fark edilmesiyle birlikte bir terfi durumu söz konusu olabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin geri hareketi eşliğinde Kasım ayına başlıyorsun. Doğrularından bir an olsun şaşmayacaksın. Fikirleri ile seni etkilemek isteyen kişiler olsa da düşüncelerinden geri adım atmayacaksın. Ticaret ile uğraşan bir Akrep burcuysan, farklı yatırım alanlarına yönelmek isteyebilir ve piyasa araştırması yapabilirsin.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenilenmek istiyorsunuz. Bunun sadece bir gereklilik olmadığını kendinizin de bunu isteyip taşıması gerektiğini anlıyorsunuz. Fiziksel ve psikolojik olarak kendinize yeni bir tarz oluşturabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilir, güven arayışı içinde olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili verimli girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz. Ailenizle veya evinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Geçmişten getirdiğiniz işlerinizi sonlandırabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Topluluklar içinde olacağınız ve sosyalleşeceğiniz bugünlerde yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sosyal tavrınız ve sevecen halleriniz herkesin...

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeylerle meşgul olma için daha enerjik olabilirsin. Yeni fikirlerle dolup taşman mümkün. Bu fikirleri kaybolmadan bir kenara not etmek yararına olacak. Fırsat buldukça programını bunlar için yeniden düzenlemek isteyeceksin.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsizlik ve incinmiş duygular bugün birlikte ilerleyebilir. Hakaret içeren bir şey söylemek veya önemli bir duyguyu kaçırmak, sizinle hayatınızdaki biri arasında bir çatlağa neden olabilir veya var olanı daha da genişletebilir. Olumsuz sonuçlara atlamak tehlikeli derecede kolaydır! Herhangi bir iletişimden kaçınmak en iyi seçeneğiniz gibi görünebilir ancak bunun geçici bir önlem olduğundan emin olun.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Kişiliğinizi ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Bu dönem, ketum düşünceler içinde olacak ve çevrenize taviz vermek istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak, içselliğinizi besliyor.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev ve aile konuları daha fazla gündeminize gelebilir. Aile içinde bazı konularda gergin ve tepkisel davranabilirsiniz. Fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz. Partnerle de ani olaylar içinde kalabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız problemleri kendi başınıza çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Üçüncü şahısların müdahalesi, sorunları çok dışa açık olarak sürdürüp yansıtmanızdan kaynaklanıyor. İş yaşamınızda risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekebilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 35' 04" R
Ay
Akrep
07° 52' 24" R
Merkür
Koç
16° 02' 48"
Venüs
Koç
23° 35' 50"
Mars
Balık
25° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 46"
Satürn
Balık
16° 01' 38"
Uranüs
Boğa
22° 00' 26"
Neptün
Balık
28° 43' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 57"
Lilith
Başak
22° 40' 17"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 24/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>