Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Disiplinlisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Partnerinin işlerinle ilgili gerekli düzenlemeleri senden habersiz yapması moralinin yerine gelmesi için yeterli olabilir. Sevdiğin insanın bütün angarya işleri senin için halletiğini görmek onu daha çok sevmene sebep olacak.

Biraz hüzünlü mü hissediyorsunuz? Eh, bu herkese olur. Bazı arkadaşlarınızı arayın ya da sinemaya gidin. Başka bir deyişle, dışarı çıkın ve bu depresyonun üstesinden gelmenize yardımcı olabileceğini bildiğiniz şeyler yapın! Bu kesinlikle geri çekilme zamanı değil. Bunlar seni hiçbir yere götürmeyecek gibi görünse bile, yapacak bazı iç işlerin var. Terk edilmiş izlenimini veriyor olabilirsiniz, ancak bunun doğru olmadığını çok iyi biliyorsunuz.

İş ile ilgili aldığın kararları uygularken farklı yöntemler denemek isteyebilirsin. Daha önce denemediğin şeyler için var olan örnekleri araştırmak hata yapma ihtimalini en aza indirmeni sağlayacak. Örnekleri iyice incelemeden harekete geçmemelisin.

Karamsar durumlarla karşılaşmak seni tamamen etkisi altına almamalı. Bu olaylara gerektiğinden fazla zaman ayırmamalısın. Dikkatini dağıtacak etkinliklere daha fazla zaman ayırmak sana iyi gelecek. Açık havada yürüyüş yapmak sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yetenekler keşfedeceğin durumlar karşına çıkabilir. Bu sayede kendine olan güveninin güçlenmesi mümkün olacak. Yeteneklerin sayesinde karşına yeni imkanlar çıktıkça bunları değerlendirmek için daha istekli olacaksın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Etkileşimde bulunduğunuz herkesin hayata karşı sizin kadar hevesli olmasını bekleyemezsiniz. Burcunuzdaki dünkü güneş tutulması ruh halinizi sonsuza kadar iyileştirmiş olacak ama bazı insanlar hala gülünecek ne olduğunu göremiyorlar. Onlar adına mutlu olabilirsiniz!

27 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplini elden bırakmak istemeyeceksin. Hırslarına yenilmek istemiyorsan atacağın adımlar iyi hesaplaman gerekebilir. Katılacağın biryemeğinde, nezaketinle çevrendekileri kendine hayran bırakacaksın. Uzun zamandır olan boyun ağrısı artık egzersizlere başlaman gerektiğini hatırlatabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zeki ve detaycı özellikleriniz bugün birçok işin üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Bu da size yeni fikirler bulmak konusunda destek verebilir. İşbirlikleri ve sunumlar konusunda şanslı bir gündesiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanız parasal konulara takılabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Gündeminizdeki konularıyla başkalarıyla paylaşmak size iyi gelebilir. Fikirleriniz konusunda sabit kalabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda farkındalığınız artabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizi geleceğe dair daha da mutlu edebilir. Umutlu olmanız gereken bazı konularda uzun süredir umutsuz hissetmiştiniz...

27 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

27 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ile zor durumlarda çalışmak sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Bir kin besliyor olabilirsiniz veya muhtemelen siz ve aile üyeleriniz veya bir oda arkadaşınız arasında uzun süredir devam eden bir tartışmanın düzeltilmesi gerekiyor. Bir başkasına, özellikle de çok zaman geçirdiğiniz birine karşı olumsuz duygular beslemek, ikiniz için de zararlı olabilir. Açık ve dürüst konuşmalar, ikiniz de diğer kişinin bakış açısını gördüğünüzde aranızda daha iyi akabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlarınızı uygularken kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Bugün çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Aile toplantılarına daha fazla ağırlık vereceksiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün maddi kaynaklar, para konuları ön plana çıkabilir. Çalışma hayatındaki fırsatlar maddi kazançlarınızı arttırabilir. İletişime ise dikkat özellikle de kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeye ihtiyacı var. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. İş dünyasında herkesin sizin gibi iyi niyetli olduğunu düşünerek hata yapıyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı biraz daha temkinli yaklaşın. Sizin kariyerinizle uğraşan kişilerin yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirsiniz. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.

27 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 37"
Ay
Akrep
20° 00' 09"
Merkür
Koç
26° 17' 27"
Venüs
Balık
21° 10' 02"
Mars
Balık
04° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 09"
Satürn
Balık
13° 15' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 43"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 22"
Lilith
Başak
19° 45' 25"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>