Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeteneklerin Gündemde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Seni anlayan ve olduğun gibi kabul eden insanla karşılaşmak mümkün olabilir. Bu insanla karşılaştığın anda onunla daha çok zaman geçirmek için istekli olmalısın. Mümkün olan her fırsatı değerlendirip olası bir ilişki için istekli olmak senin için iyi olacak.

Sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz. Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak.

Değişen şartlar karşına yeniimkanlarının çıkmasını sağlayabilir. Bunları doğru zamanda değerlendirmek gelirinin artması için önemli olacak. İnsanlardan yardım alarak planını doğru şekilde yapmak başarıya ulaşmanı kolaylaştıracak.

Gün boyunca beklediğinden daha hareketli olabilirsin. Bu durum seni daha çok yorabilir. Zaman buldukça dinlenmeye özen göstermek sana iyi gelecek. Ferahlatıcı ortamlarda zaman geçirmek dinlenmene daha çok fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kadar görmezden geldiğin engeller bir şekilde karşına çıkabilir. Bu engellerin genel olarak gününü kötü etkilememesi için çözüme odaklanmak iyi olacak. Gerekirse arkadaşlarından yardım istemek sana fayda sağlayabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Seninle ilgili son zamanlarda eksik olan bir aciliyet var. Sanki büyük bir değişimin geldiğini hissedebiliyor ve buna hazır olmanız gerekiyor. Öngörünüz, 23'ünde, Güneş'in burcunuza girmesinden kısa bir süre sonra temettü ödeyecek.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini ön plana çıkarmak istediğin bir gün. Bu durum sosyal medyayı daha aktif kullanmana neden olabilir. Geçmiş geçmişte kaldı ama izleri seninle. Geçmişte kalan biriyle karşılaşıp uzun zamandır çözümlenmemiş konuları bir sonuca ulaştırma fırsatı yakalayabilirsin.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne hissettiğinizi bilmek istediğinize hayatınıza bakabilirsiniz. Bugün aklınızdan geçenleri hayatınıza dahil etmekle ilgili endişeleri gözden geçirmelisiniz. Kendi kendinize yüklendiğinizin farkına vardığınızda bu sorunu daha çözmek daha kolay olacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaktan keyif alabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek isteğiniz artabilir. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Duygusal hayatınızda kendinizi daha hevesli hissedebilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınıza yenilik almak için uygun bir zamandasınız. İşinizi değiştirmek istiyorsanız oldukça keyifli birbulabilirsiniz arayışınızı tekrar başlatın.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizin de önüne geçebilirsiniz. Yetenekleriniz ve becerileriniz bir konuda muhtemelen ortalamanın üzerindedir, ancak cesaretiniz sizi gerçekte olduğunuzdan daha deneyimli olduğunuza inanmanıza neden olabilir. Bu karışık inancı uygulamaya koymak, özellikle sizden daha uzun süredir pratik yapan bir otorite figürünün yanındaysanız, sizi utandırabilir. Bu garipliğin sizi caydırmasına izin vermek yerine, herkesin bir öğrenci olduğunu kendinize hatırlatın, sadece bazıları diğerlerinden daha uzun süredir öğreniyor!

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşılma korkusu yaşamanız, enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getiriyor. karşınızdakine, gereken yakınlığı gösteremiyorsunuz. Belki de onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirdiniz. Partnerinize zaman ayırmalısınız.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca gizli söylentiler kulağınıza gelebilir. Yalnız kalıp yazmak size çok iyi gelecektir.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzur ve güven içinde geçecek bir gün! Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Arkadaşlarınız arasında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler alabilirsiniz. Para sıkıntılarınızı en aza indirmek için bütçe planı yapmanızda fayda var. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılamaya çalışın

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 11" R
Ay
Başak
23° 27' 04"
Merkür
Koç
17° 00' 04"
Venüs
Koç
19° 01' 30"
Mars
Balık
22° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 35"
Satürn
Balık
15° 40' 16"
Uranüs
Boğa
21° 48' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 03"
Lilith
Başak
22° 15' 36"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>