Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Yeni bir ilişkiye açık olduğunu düşünebilirsin. Karşına çıkacak fırsatlar bu amaca göre hareket etmene yardımcı olacak. Seninle ilgilenen insanlarla görüşmek için ikinci bir şans vermeyi düşünebilirsin.

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Tanıdığın insanların yardımlarıylaile ilgili farklı ve yeni ortamlara gireceksin. Onların sana referans olması daha büyük işlere girmeni kolaylaştıracak. Tecrüben sayesinde verilen işleri rahatlıkla yapman mümkün olacak.

Gün içinde hareketli kalmaya devam etmelisin. Enerjini yenilemek için yediklerine daha çok dikkat etmek sana yardımcı olacak. Ağır yiyeceklerden kaçınmak hareket özgürlüğünü destekleyebilir. Bol sıvı tüketmeye devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarının destek amaçlı yanında bulunması sana güç verecek. Seni destekleyen insanların yanında bulunması başarı konusunda daha istikrarlı olmanı sağlayabilir. Yanındaki insanların sana verdiği güç zor durumların altından kalkmanı sağlayacak.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün maddi ve finansal konular gündeminizde yer alacak. İş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız şartları değerlenmeden önce adım atmamaya çalışın. Sosyal ve kariyer anlamında yoğun bir gün sizleri bekliyor. Birçok kişiyle hem yüzyüze hem de telefonla görüşmek zorunda kalabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mental yorgunluğundan uzaklaşmak istiyorsun. Aklın uzun zamandır yoğun bir şekilde ruhsal sıkıntılarla meşgul. Bugün fedakârlık ve sevgi kavramlarını sorgular bir yapıya bürünebilirsin. Akşam saatlerinde fazla mesaiye kalman planlarını değiştirmene sebep olacak. Yorgunluğunu artıkyerinde dile getirmeye başlayacaksın.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizde belirsizlik hissi uyandıran konular ve insanlara karşı yeni bir tutum sergileyebilirsiniz. Hayatınıza negatif etki katan kişilerle aranızdaki mesafeyi yeniden belirliyorsunuz. Eski ilişkilerinizle ilgili bazı duyumlar alabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Tartışmalar gündeme gelebilir.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda problem çekebilirsiniz. Kaynakların yetersizliği süreci uzatacağı için harcamalarınızı minimuma indirerek ve süreci rahat geçirebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Drama bugün sizin için kafa karışıklığı yaratabilir. Bir arkadaşınız size beklenmedik bir sorun getirebilir ve kapınıza bıraktıkları bilgilerle çelişkiye düşebilirsiniz. Bir arkadaşınızın olumsuz bir resmini çizebilir ve sizi kimin hikayesine inanacağınız konusunda kararsız bırakabilir. Bu konudan mümkün olduğunca uzak durmak akıllıca olacaktır, ancak tamamen önlenemeyebilir. Taraf tutmamaya çalışın, çünkü burada gerçeği belirlemek muhtemelen zor.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş konusunda çoğul düşüncelere gereksinim duyabilirsiniz. İletişim içinde olacağınız kişiyi doğru seçmelisiniz. Olayları içinizde biriktirerek kendinize zarar veriyorsunuz. İsteseniz de kırgınlıkları unutmayı bilmiyorsunuz.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer vehayatınıza odaklanabilirsiniz ama bazı sorunlar gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızdaki kişilerin desteğiyle korunuyorsunuz. Hastane, kapalı alanlar, cezaevi gibi konularda olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca gizli aşk söz konusuyla onunla yeni bir karar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da gizli biri sizi destekleyebilir.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden ılımlı ve sıcak tepkiler alabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal anlamda bir sorununuz yok fakathayatında gergin saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara sakin ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın. Tuttuğunu kopartan ve mücadeleden zevk alan yönünüzü uyandırın. Başka insanların sizi etkilemesine de izin vermemelisiniz. Para konularında sorunsuz, rahat bir gün geçireceksiniz. Günün stresini yok etmek için, doğada yürüyüşler yapın.

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 02' 38" R
Ay
Yay
22° 40' 43"
Merkür
Koç
16° 11' 57"
Venüs
Koç
27° 58' 46"
Mars
Balık
27° 50' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 11"
Satürn
Balık
16° 21' 22"
Uranüs
Boğa
22° 12' 27"
Neptün
Balık
28° 49' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 11"
Lilith
Başak
23° 03' 57"
True Node
Koç
15° 27' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>