Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Temkinli Davranıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Yeni girdiğin bir ortamda birisiyle tanışma ihtimalin yüksek olacak. Bu insanla ortak zevklerinizin fazla olduğunu görmek onunla daha çok zaman geçirmek istemeni sağlayabilir. Birbirinizi tanımaya devam etmekte yarar var.

İş ilişkilerinizde hiç düzelmeyecek gibi görünen bir takışmanız var. Bu konuda arabulucuya gereksiniminiz olacak, o arayıştan vazgeçin. Önümüzdeki günlerde bazı çalışma arkadaşlarınızladışı yakınlaşmalarınız olabilir.

Farklıfikirleri hakkında uzun vadeli planlar yapmak başta sana sıkıcı gelse de zaman geçtikçe bundan keyif alacaksın. Getirilerini gördükçe bu planlara daha çok öncelik vermek isteyebilirsin.

Bulunduğun ortamlardan keyif almak için istekli olmalısın. Yeni şeyler denemek, yeni alışkanlıklar edinmek senin için iyi olacak. Sağlığına da gereken önemi bu şekilde göstermek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla bir arada olma fırsatın olacak. Hasret gidermek, geçmiş hakkında konuşmak ikiniz için de sevindirici olabilir. Birlikte geçireceğiniz zamanı iyi değerlendirmekte yarar var.

14 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatın büyük sorunlarına odaklanmayı sevdiğiniz için küçük şeyler sizi olması gerektiğinden daha fazla rahatsız edebilir ve bu bugün bir sorun olabilir. Başkaları düşüncelerinde küçük olmak istiyorsa bu onlara kalmış, ama aynısını yapmak zorunda değilsiniz.

14 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Temkinli tarafın boşa geçirecek zamanın olmadığını düşündürtüyor. Kişisel alanlarını kullanabileceğin birpozisyonu için heyecana kapılabilirsin. Gün içerisinde bütçe planlamasına gidecek hatta geçen yıldan beri omzunda yük olan maddi sıkıntılarından kurtulma yolları arayacaksın.

14 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza vakit geçirmek, günübirlik bir gezinti planlamak için ideal bir gün olabilir. Kendinizi daha iyi hissetmek, düşüncelerinizi ve yeteneklerinizi paylaşmak noktasına size yol gösterebilir. Aşk hayatında size yıkım gibi gelen bazı olumsuz durumların arkasındaki iyiliği görebilirsiniz.

14 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizin büyük bir kısmını oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde sürpriz konular olabilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

14 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanında kendinizi göstermek için daha atik davranmalısınız. Sağlık bakımından ise özellikle boğaz şişmesi, geniz akıntısına dikkat etmeniz gerekmekte.

14 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

14 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda gündeminizde bir sürü ayak işi olabilir. Ev işleriyle dolu bir gün muhtemelen sizin için iyi bir zaman değil, ama bunları şimdi yapmak akıllıca! Bu görevleri şimdi ortadan kaldırmak, daha sonra dinlenmenizi sağlayacaktır. Yine de, bu yaklaşımın sizi geride tutan yönleri de vardır. İleriyi düşünmek faydalıdır, ancak kendinize çok fazla yüklenmediğinizden ve kendinizi çok fazla çalışmadığınızdan emin olun.

14 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortamınızı yenilemek isterken; duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyorsunuz. Olaylar karşısında tereddüt içindesiniz. Siz yine de tedbiri elden bırakmayarak, gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı korumaya çalışın.

14 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

14 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finansal konular, vergi, ödeme, borç, krediyle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Toprak ya da ev konusunda yatırım yapabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz. Ayrıca okültizm alanında kendinizi geliştirebilirsiniz.

14 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına ilgi göstermeniz, partnerinizin kıskançlık duygularını kamçılıyor. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir. İşbirliği yaptığınız insanların düşünceleri size fazla yenilikçi ve iyimser geliyor. Bunlara hemen karşı çıkmak yerine konular üzerinde biraz daha düşünmeli ve kararınızı vermek için fazla aceleci davranmamalısınız. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir.

14 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 47" R
Ay
Oğlak
00° 19' 34"
Merkür
Koç
16° 19' 22"
Venüs
Koç
28° 42' 03"
Mars
Balık
28° 17' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 33"
Uranüs
Boğa
22° 14' 27"
Neptün
Balık
28° 51' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 11"
Lilith
Başak
23° 07' 51"
True Node
Koç
15° 25' 41"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>