Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Tanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle aynı telden konuşmadığınızı fark edebilirsin bugün. İki tarafın da olaylara farklı yönden baktığını hissetmek seni biraz zorlayabilir. Ancak herkesin kendi hislerini, kendi istediği zaman içerisinde hazmetmeye hakkı vardır, bunu unutmaman gerekecek.

Uzun süredir bu kadar çok çalışmamıştınız tam anlamıyla pestiliniz çıktı. Birde buna bazı arkadaşlarınızın disiplinsizliğinin eklenmesi canınızı sıkıyor. Bugün de mesai yapma ihtimaliniz var. Girmeseniz bile aklınız işinizde kalabilir.

Bugün kendin için yapabileceğin en iyi şeylerden birisi kendini işine vermek olabilir. Eğer planlamalar ve programlamalar yapmak gerekiyorsa bugün kolları sıvayabilirsin. İleride yaşanabilecekleri bugünden yoluna koymak sana kendini iyi hissettirecek.

Bugün stresin seni yönlendirmesine izin vermemelisin. Kendini fazla zorlamaman en iyisi o yüzden. Stresten arınmak için meditasyon yapabilir, yoga gibi egzersizlerle kaslarını esneterek ağrılardan kurtulabilirsin. Daha sakin bir düzlemde günü geçirmek iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ortamında bazı değişimler gündeme gelebilir. Ortam değişiklikleri, ev düzeninde farklılıklar, tadilatlar... Bütün bunlar için bir bütçe belirlemek bugünden işine gelebilir. Yenilikler ve değişimler için bütçende yer açmalısın.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün ev ve hane hayatını doğrudan etkileyen birtakım sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aile üyeleriyle aranızdaki gerginlik gün boyunca enerjinizin düşmesine neden olabilir. Sakin olun ve çevrenizdekilere saygı göstererek sorunların üstesinden gelmeye çalışın.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine iyi geleni bulmak konusunda senin gibisi yok. İlgi alanlarını değiştirerek ruh haline de etki edecek aktivitelere yönelmek isteyeceksin. İş yerinde arkadan oynanan oyunlar gün yüzüne çıkabilir ve beklemediğin insanların söylemlerine şaşırabilirsin. Akşamüzeri yakın arkadaşınla buluşarak, günün ağırlığından biraz olsun uzaklaşabilirsin.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Araç alımı, trafikle ilgili konular ve yazılı işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Devlet dairelerindeki işlerinizi hafifletmek, kalan işlerinize vakit ayırmak konusunda size yardımcı olabilir. Yakın çevrenizdeki bazı otorite figürleriyle gerilim yaşamak yerine onların tecrübelerinden faydalanmayı seçmelisiniz.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününehayatınız ve eğitimle ilgili konularda sorunlar ve kısıtlamalarla başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. Gün içinde kardeşlerinizle plan yapmak size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Ticari konular, zekânızı kullanacağınız işler daha fazla gündeme gelebilir.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmeli ve partnerinize olan sevginizi göstermelisiniz. İlişkinizin değerini de belirtmeniz önemli. Samimiyetiniz ölçüsünde karşılık göreceksiniz.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizin ve arkadaşlarınızın birbirlerinden epey uzakta yaşıyor olması herkesi bir araya toplamayı zorlaştırıyor olabilir. Bugün herkesin katılacağı bir aile toplantısı planlamanın tam zamanı. Arada hava yollarını aramak, otel rezervasyonlarını yapmak ve herkesi birbirini görecekleri konusunda heyecanlandırmak sizin üstünüze kalabilir. Bugün çok fazla telefon konuşması yapabilirsiniz ancak akşam karanlığıyla birlikte bir şeyler başarmış olacaksınız.

10 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkularınızın şimdi inanılmaz derecede çekici olduğunu görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken kendiniz olmak ve sonrasında sizin peşinize takılan insanlara yol göstermek. Bugün ayrıca en çok değer verdiğiniz insanlarla aranızdaki bağları güçlendirmek için müthiş fırsatlarız var. Romantik sözler ve eylemlerle ilişkinizi sağlamlaştırın. Artık ruh halinize ve eylemlerinize ekstra bir duygusallık var.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilir; bilmediğiniz fakat öğrenmek istediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni keşiflerden hoşlanıyorsunuz.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, gündelik hayat işleriyle uğraşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı arttıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ama gizli aşk ya da bazı gizli kadın düşmanlarınızdan dolayı bazı sorunlar gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde eğitim, seyahat, iletişimle ilgili aksilikler gerçekleşebilir. İletişimde çok sert olabilirsiniz.

10 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arkadaşlık ilişkileri sizi rahatsız ediyor gibi. Bu konuda duygusal davranıyorsunuz. Riskli ve aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Size oyun oynamak isteyen kimse, kazdığı kuyuya kendisi düşecek. Maddi ve manevi bakımdan sakıncalı bir durumdan kurtulacaksınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

10 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 25' 29" R
Ay
Yengeç
06° 50' 16" R
Merkür
Koç
25° 19' 06"
Venüs
Boğa
14° 59' 01"
Mars
Koç
08° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 23"
Satürn
Balık
17° 30' 10"
Uranüs
Boğa
23° 00' 10"
Neptün
Balık
29° 13' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 50"
Lilith
Başak
24° 35' 49"
True Node
Koç
15° 03' 24"
Son Güncelleme : 11/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>