Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Alıngan Davranıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla gelecek planları yapmak seni rahatsız edebilir. Düşüncelerini açıkça paylaşmak aranızdaki ilişkinin daha sağlıklı şekilde ilerlemesi için önemli olacak. Paylaştıklarınız arttıkça birbirinize daha çok değer vereceksiniz.

Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı. İş yaşamınızdaki başarınız herkese parmak ısırtıyor. Ama bu başarınız, beraberinde stres ve yorgunluk da getiriyor.

Gelecek bir haber sayesinde mevcut işinin daha da gelişme imkanı olduğunu göreceksin. Sunulan yardım tekliflerini değerlendirip senin için makul olanları uygulamaya çalışmak gelirinde artış yaşanmasına sebep olacak.

İnsanların rahat ortamını bozarak saba tatsızlık yaşatmasına engel olmalısın. Bulunduğun ortamın kurallarını belirlemek sağlığınla ilgili güzel gelişmelerin yaşanması için önemli olacak. Egzersiz konusunda daha istekli olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni projelerle uğraşmak için bol bol vaktin olacak. Kendini bu projelere adamak işinde ilerlemek için güzel bir imkan sunabilir. Bunu değerlendirerek hayatının gidişatını değiştirmek mümkün olabilir.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınıza veya meslektaşınıza bir şeyi ne kadar çok açıklamaya çalışırsanız, o kadar az anlıyor gibi görünürler. Gerçekten bu kadar aptallar mı yoksa kasten mi ağırbaşlılar? Büyük olasılıkla ikincisidir, bu yüzden onlarla daha fazla zaman kaybetmeyin.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün etrafındaki insanlara yönelik savunmalarını arttıracağına işaret ediyor. Sana karşı yapılan her hareketi biraz yanlış anlamlandırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin konuşmaları seni epey etkileyecek. Etrafındaki insanlar hakkında aceleci karar almaktan vazgeçeceksin.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde olmak, ailenize vakit ayırmak enerjinizi pozitife çevirebilir. Bunu doğru değerlendirmek adına birbirinin ihtiyaçlarını karşılama, evinizin içinde düzenlemeler yapma gibi konular gündeminiz olabilir. Birbirinize olan sevginiz ve bağlılığınız her şeyi yoluna koymak adına size bir sebep veriyor.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizdeki yaşça büyük kişilerden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki konular bugün daha çok önem kazanabilir. Değişim gerektiren koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhani anlamda yol kat edebilir, herkesin bütüne hizmet ettiği büyük tabloyu görebilirsiniz. Sevginiz ve sıcaklığınız herkesin dikkatini çekebilir ve mutlu olabilirsiniz.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün boşa koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da mantıklı, planlı, düzenli ve tertipli bir yaklaşımı sahiplenmekten endişeli olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da değerli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

12 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski alışkanlıklar bugün zor ölebilir. Bir süredir kötü bir alışkanlığı tekmelemeye çalışıyor olabilirsiniz, ancak şimdi sizi olumsuz alışkanlıklara geri döndürmeye çalışmak için tekrar yüzeye çıkıyor olabilir. Kötü alışkanlıkların hilelerine kanmak yerine, yeni rutininize daha fazla eğilin ya da kendinizi bu davranıştan uzaklaştırmanın bir yolunu arayın. Hatta birileri bu yararsız rutine dönmeniz için sizi etkilemeye çalışıyor olabilir, bu yüzden bunu yaptığını fark ederseniz, kaçın!

12 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemiyorsunuz. Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner ya da ortakla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Aile içinde bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Eğer gizli bir aşk varsa hayatınızda onunla ilgili kalıcı adımlar atabilirsiniz. Baş bölgesi, kanama, şeker gibi rahatsızlara ise dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde çocuk, aşk, eğlence, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

12 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka bakış açınız, partneriniz kadar sizi de yormaya başladı. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Sizi acele bir karara, ya da bir işe zorlayan kimseler var. Bu kişileri hiç görmemezlikten, duymamazlıktan gelin, onlar kendi menfaatlerini düşünüyorlar. Yapacağınız bir fedakarlık yok! Para sıkışıklığınız, bu konulara biraz fazla iyi niyetli yaklaşımınızdan kaynaklanıyor. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

12 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 17" R
Ay
İkizler
22° 37' 23" R
Merkür
Koç
24° 13' 45"
Venüs
Boğa
13° 41' 03"
Mars
Koç
07° 38' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 27"
Satürn
Balık
17° 25' 23"
Uranüs
Boğa
22° 56' 29"
Neptün
Balık
29° 12' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 28"
Lilith
Başak
24° 28' 48"
True Node
Koç
15° 09' 14"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>