Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Telaşlısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

İlişkinin istediğin şekilde ilerlemesi için düşünecek zamanın olacak. Partnerinle beraber gelecek düşünmeye devam etmek seni farklı planlar yapmaya itebilir. Planlarını onunla paylaşmak ilişkinin derinleşmesi için önemli olacak.

Yoğun temponuz bugünlerde azaldı. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugün doğabilir. İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz.

İşlerinin planına göre gitmesi sana başka şeylere zaman yaratman için fırsat verecek. Bu sayede yeniimkanları hakkında daha yaratıcı girişimlerde bulunabileceksin. Kendini geliştirmeye devam etmekkonusunda şansının açık olmasını sağlayacak.

Günün çoğunu dinlenerek geçirmek senin için daha yararlı olacak. Sessiz ve sakin bir ortamda seni rahatlatacak şeylere odaklanıp çayını yudumlamak isteyebilirsin. Ağır yiyeceklerden uzak durmak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların senin adına kararlar almasına izin vermemelisin. Kırıcı olmadan bunu söylemek için daha dikkatli davranabilirsin. Hayatın üzerindeki kontrolü başkasına devretmemek ve kararları tek başına vermek senin için önemli olacak.

11 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün maddi ve finansal konular gündeminizde yer alacak. İş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız şartları değerlenmeden önce adım atmamaya çalışın. Sosyal ve kariyer anlamında yoğun bir gün sizleri bekliyor. Birçok kişiyle hem yüzyüze hem de telefonla görüşmek zorunda kalabilirsiniz.

11 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğinizle ilgili önemli konuşmalar yapabilirsin. Ancak bu konuşmalar bazı fikir ayrılıkları ve sorunları da beraberinde getirebilir. Her konuyu bir anda çözüme kavuşturma telaşına kapılmadan, zamana bırakmanda fayda var.

11 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Evlilik ya dasebebiyle yeni bir düzen kurmakla ilgili düşünceleriniz son halini alabilir. Yapıcı olmak ve bir şeyleri düzeltmek isteyen olmalısınız, çabanız doğrultusunda sonuç alacağınız bir gündesiniz.

11 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Tartışmalar gündeme gelebilir.

11 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimin kalıp kimin gideceği ile ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz. İyi niyetinizi uzun süredir kullanmakta olan kişilere karşı sert bir tutum sergileyebilirsiniz.

11 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde parasal konular gündeminizde olabilir. Fazla harcama yapma dürtüsüne karşı dikkatli olun, ipin ucu kaçabilir. Akşam saatlerinde yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz.

11 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük vaatlere karşı dikkatli olun. Bu, insanların işlerin nasıl yürüyeceği konusunda gerçekçi olmadıkları için oyun oynama olasılığının daha yüksek olduğu günlerden biri olabilir. Kendinizi savunmasız olarak açtığınız yakınlarınız, istemeden de olsa yararınıza olmayan davranışlarda bulunabilirler.

11 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arzularınızın tavanı yüksek ve taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun da yoğunluğunu arttıracak. Sizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve tüm enerjinizi kullanacaksınız.

11 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

11 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner ya da ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Ben-sen dengesiniz kurmaya çalışmalısınız. Ayrıca güven konusunda bu sene öğrenmeniz gerekenler var. Şüphe etmek yerini güvenmeyi de denemelisiniz.

11 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi bu kadar ihmal etmeyin. Hayatınızda yeni bir dönüm noktasına gelmek, eskiyi silmek istiyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zaman değil. İlk başta eski karışık durumlarınızdan ve sabit fikirlerinizden kurtulmalısınız. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun

11 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 06' 08" R
Ay
Yengeç
16° 01' 58" R
Merkür
Koç
26° 04' 19"
Venüs
Boğa
15° 50' 48"
Mars
Koç
08° 59' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 18"
Satürn
Balık
17° 33' 18"
Uranüs
Boğa
23° 02' 37"
Neptün
Balık
29° 14' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 03"
Lilith
Başak
24° 40' 29"
True Node
Koç
14° 59' 54"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>