Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dobra Davranacaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Yeni insanlarla tanışmak için daha çok sosyalleşmelisin. Kafa dengi olduğunu hissedeceğin insanla bir arkadaş ortamında karşılaşabilirsin. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmekten kaçınmamalısın.

Bir mesafe koymak, hatta zarar verici gördüğünüzilişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde. İş sırasında beyninizin rahat olmasını istemeniz çok doğal.

Yeni ortaklıklar kurmak için karşına birkaç fırsat çıkabilir. Bunlar içinden senin için en mantıklı olacak seçeneği belirleyip onun üzerine yoğunlaşman gerekecek. Yapacağın yatırımların karşılığını almak seni sevindirecek.

Kendine zaman ayırmak dinlenmeni ve yenilenmeni sağlayabilir. Gün içinde ihtiyaçlarına daha çok odaklanmak sana yarar sağlayacak. Moralini bozacak şeylerden uzaklaşmak için her fırsatı değerlendirmekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındakilerin kalbini kırmamak için daha dikkatli olmalısın. Onların sana yardım etmek istediklerini bilmek yararına olacak. Hatalarında onlara kızmak yerine yanlarında olup düzeltmelerine yardımcı olmak aranızdaki ilişkiyi güçlendirecek.

13 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir şeyler ters gittiğinde başkalarının sizi suçlamasına hazır olun ve hatayı gerçekten kimin yaptığını güçlü bir şekilde gösterin. Güçlü konumlardaki insanlar için bile günah keçisi olmanıza gerek yok. Hata onlara aitse, sahip olduklarından emin olun.

13 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açtım ağzımı, yumdum gözümü noktasına gelmeden, sabır taşını da çatlatmadan kime karşı ne hissediyorsan söylemek isteyeceksin. Etrafındaki insanların sana karşı hatalarını ve onlardan beklentilerini gündeme getirebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin sosyal medya hesapları yakın markajında.

13 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi zorlamak yerine dinlenmeyi seçmelisiniz. Üst üste gelen birçok konu zihnen daha yorgun ve dalgın olmanıza neden olacaktır. Bugün kendinize mola verin, açık hava ve deniz kenarında vakit geçirmeyi ve sevdiklerinizle hissettiklerinizi paylaşmayı deneyin.

13 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Güvenlikle ilgili konularda yeni bir organizasyon yapmanız istenebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleci bir tavır sergileyebilirsiniz. Birlikteyaptığınız kişilere karşı daha uyumlu davranmanızda fayda var. Gün içinde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

13 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının mutluluğu için kendi isteklerinizi ertelemeye çalıştığınız günlerdesiniz. Böyle günlerde küçük bir mola, sonrasında atılım yerinde olur.

13 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

13 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar şu anda bam telinize basıyor olabilir. Üzerinizdeki olumsuz etkilerin farkında olmasalar bile, soğukkanlılığınızı kaybetmemek için muhtemelen daha fazla çalışmanız gerekecek. Geçmişte kaldığını altta almanız gerekebilir. Sizi kışkırtmalarına izin vermeyin, bunun yerine onlara sağduyulu kalabileceğinizi gösterin. Böyle çok daha fazlasını kazanacaksınız.

13 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz. Zaman içinde değişen koşulların sizi de değiştirmesine izin vermelisiniz. Olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmelisiniz.

13 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

13 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finansal konular, vergi, ödeme, borç, krediyle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki kişilerin desteği de sizinle olacak. Ayrıca okültizm alanında kendinizi geliştirebilirsiniz.

13 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş hayatınızın yoğunluğu yüzünden kendinizi biraz sevgilinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Ama emin olun, onun duygularında hiçbir değişiklik yok. İş yerinde yaşadığınız bir problemin üzerine yeterince gitmiyorsunuz. Olanakların yeterli olmadığını düşünmeyin. Gevşekliğe gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabilir. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmesin.

13 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 41' 34" R
Ay
İkizler
12° 26' 51" R
Merkür
Koç
23° 30' 09"
Venüs
Boğa
12° 46' 40"
Mars
Koç
07° 04' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 02"
Satürn
Balık
17° 22' 00"
Uranüs
Boğa
22° 53' 55"
Neptün
Balık
29° 10' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 07"
Lilith
Başak
24° 23' 54"
True Node
Koç
15° 13' 18"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>