Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aklın Karışıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla daha çok görüşmek isteyeceksin. Elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmek, onunla daha çok görüşmeni sağlayacak. Onun da senin kadar istekli olması işini kolaylaştıracak.

İş yaşamınızdaki vazgeçilmezliğiniz devam ediyor. İşlerdeki durgunluk sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise basamakları ikişer ikişer tırmanıyorsunuz.

Kendini geliştirmek için yeni imkanlara açık olmak karşına çok farklıfırsatlarının çıkmasını sağlayacak. Bunları değerlendirmek konusunda endişeli olsan da zaman geçtikçe kendine güvenin artacak ve başarıya ulaşacaksın.

İşini yaptığın sırada arada mola vermeyi unutmamalısın. Vereceğin aralar hem dinlenmeni hem de dikkatini işine daha iyi vermeni sağlayacak. Zihnini ferah tutmaya özen göstermelisin. Egzersizden kaçınmayı düşünmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde olduğun grubun başarısı için kendi isteklerini bir süreliğine bir kenara bırakabilirsin. Hedeflediğin başarı için takım çalışmasına yoğunlaşmak gerekecek. Programını yeniden düzenlemek senin için iyi olacak.

16 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın en hassas bölgesindeki kozmik aktivite, görüşünüzü bulandırıyor ve o anda odaklanmanızı zorlaştırıyor olabilir, ama sorun değil. Yaklaşık bir hafta sonra yine lazer gibi bir yoğunlukla hayallerinizin peşinden gidiyor olacaksınız.

16 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnen kendini rahatlatmanda fayda var, stresli bir gün geçirebilirsin. Gün içinde planların aksaması, geç kalma gibi ufak kazalar yaşanabilir. Bir süredir ne olacağı belirsiz olan konularla ilgili gelişmeler karşına çıkacak. Eğer çocukları olan bir Akrep burcuysan bugün onların sorunları ile ilgilenmen gerekebilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizin ve çevrenizin üzerinde kurduğunuz gereksiz baskıyı terk ediyorsunuz. Bu da size olumsuzluklar yaşadığınızı düşündüğünüz konularda çıkış kapısı açıyor. Günlük alışkanlıklarınızı, insan ilişkilerinizi iyileştirmek için kendinize yeni bir plan çizebilirsiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlulukların dikkat çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda bereketli ve kararsız bir gün geçirebilirsiniz. İsteklerinizden tam olarak emin olamayabilirsiniz. Kendinize zaman ayarlamak elinizde.

16 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

16 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi manevi ön plana çıkabilir. Son birkaç gün içinde kendinizi ezilmiş veya ruhsal olarak daha az enerjik hissediyor olabilirsiniz, bunun nedeni yorgunluk veya endişe olabilir. Yakınınızdaki biri, geçmişinizdeki mücadelelerin üstesinden geldiğiniz tüm zamanları size hatırlatarak sizi canlandırabilir ve yeniden inşa edebilir. Bazen kendinizi görmek zor olsa da, düşündüğünüzden çok daha güçlüsünüz. İçinizdeki gücün parlamasına izin verin!

16 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

16 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

16 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. İletişimde yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Baş bölgesi, kanama, yaralanma gibi sorunlar yaşanabilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişinin sizi aramasını beklemek zaman kaybı gibi görünüyor. Bugün yeniden karşılaşma fırsatı doğabilir, bunu değerlendirebilirsiniz. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

16 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 19" R
Ay
Yay
27° 44' 59"
Merkür
Koç
16° 16' 41"
Venüs
Koç
28° 27' 31"
Mars
Balık
28° 08' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 36"
Satürn
Balık
16° 23' 29"
Uranüs
Boğa
22° 13' 47"
Neptün
Balık
28° 50' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 31"
Lilith
Başak
23° 06' 32"
True Node
Koç
15° 26' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>