Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düzen Kuruyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Partnerinin gelecek için adımlar attığını görmek seni mutlu edebilir. Senden habersiz bir şekilde ilerisi ile ilgili ayarlamalar yaptığını görebilirsin. Başta kızsan da aslında niyetinin iyi olduğunu görmek ilişkinizin ilerlemesini sağlayabilir.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

Yenifikirleri buldukça başkalarıyla paylaşmamaya özen göstermelisin. Belirli bir aşamaya getirmeden o fikirden başkasına bahsetmek işin geleceğini olumsuz etkileyebilir. İleride her şeyin istediğin gibi olması için daha dikkatli olmalısın.

Spor imkanların eskisi kadar çok olmayabilir. Elindeki imkanları değerlendirmeye çalışmak senin için daha iyi olacak. Hareket etmek için daha çok bahane yaratmak sana iyi gelecek. Yediklerine daha çok dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını değiştirecek adımları atmak için daha istekli olabilirsin. Kendini geri tutmak, istediğin değişikliklerin gerçekleşmesini engelleyebilir. Cesur olup daha atak davranmak sana yarar sağlayacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda son derece meşgul olabilirsiniz ama yine de plan yapmak için biraz zaman ayırmalısınız. 23'ünde, Güneş'in burcunuza geçişi, sizi yepyeni bir yarışa sokan bir başlangıç silahı gibi olacak. Hızlı hareket etmeye hazır olun!

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolunda gitmeyen her şeyi yoluna koyma zamanı. Ertelediğin görüşmeyi bugün gerçekleştirmek isteyebilirsin. Gönüllü olarak çalıştığın yardım kuruluşunun etkinliğine katılabilir, uzun zamandır görmediğin bir dostunla karşılaşabilirsin. Günün akışı senin için hızlı olurken, gün sonunda yetiştiremediğin işler olabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstünde ısrarla durduğunuz konuların size bir faydasının olmadığını görebilirsiniz. Farklı fikirlere açık olmak, ilişkilerinizin seyrini değiştirebilir. Kendinizi kapatmak yerine çevrenizi dinlemeyi öğrenmelisiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı işlerin temellerini atmanız söz konusu olabilir. Durumunuzu sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda keyifli süreçler olabilir. Fikirlerinizi daha rahat benimseteceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Kendinizi gösterme fırsatı yakalayabileceğiniz bir gündesiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bırakmanız gerekenler bugünlerde tekrar meydana gelebilir. Karar alırken iyi düşünüp pişman olmamaya dikkat edin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız ya da partneriniz uçağa atlayıp uzak bir yerlere seyahat etmeyi önerebilir. Plansız hareket etmeyi sevdiğiniz için kapıyı farklı olasılıklara da net tasarılara da açık tutuyorsunuz. Ancak apar topar işe koyulmadan önce diğerlerinin bu konuda ciddi olduğundan emin olmaya bakın. Akşam ise: Bir konferansa, konsere ya da oyuna gidin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealizm ilerlemeyi zorlaştırabilir. Kafanızda dönen harika bir fikir veya gerçekten konuşmak istediğiniz bir kişi olabilir, ancak yine de kendinizi geri tutuyor ve kendinize doğru zaman olmadığını söylüyor olabilirsiniz. İdeal koşulları istemek anlaşılabilir olsa da, gerçek şu ki mükemmel durum gerçekleşmeyebilir. Şu anda, hayatta gerçekten istediğiniz şeyi elde etmek için risk almak zorunda kalabilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, onun sizin üzerinizdeki gücünü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir motivasyon getirecek ve memnun kalacaksınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer vehayatınızda ego çatışmaları yaşanabilir ama bir taraftan da sorunlarınızı çözebileceksiniz. Maddi açıdan, finansal konularda, aşk konusunda ise dengeye gelebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerde sorunlar gerçekleşebilir. İletişimde çok sivri dilli konuşabilirsiniz bu da gizli düşmanlarınızı açığa çıkartabilir ama aslında sizi çok da zorlayacaktır. Bence her ne olursa olsun kalp kırmamak gerekiyor bunu yapabildiğiniz de sistem size hediyelerini sunacaktır.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiden uzaklaştığınızı fark etmenize rağmen, onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu idare etmeye çalışmanız anlamsız. O sizdeki değişikliğin farkında. Bir an önce konuşun! Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, birlikte çalıştığınız kişileri şaşırtıyor. Çok övülen duyarlılığınızı hak etmediği sorgulamalara sokmamalısınız. Size beklemediğiniz bir yolculuk görünüyor, sizin için bu olumlu sonuçlar verecek. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 34" R
Ay
Yay
21° 19' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 48"
Venüs
Koç
27° 51' 04"
Mars
Balık
27° 45' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 44"
Satürn
Balık
16° 20' 48"
Uranüs
Boğa
22° 12' 06"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 50"
Lilith
Başak
23° 03' 15"
True Node
Koç
15° 27' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>