Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güven Arıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

İlişkinin omzuna gereksiz yükler bırakmasının önüne geçmelisin. Enerjini emen, seni bitiren ilişkilerde ısrarcı olmamak sağlığın için de iyi olacak. Üzüleceğini bile bile ilişkide ısrar etmekten vazgeçmelisin.

Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz.Önemli bir işi başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir.

Üstündeki yükü azaltmak için sorumluluklarını paylaştırmayı düşünebilirsin. Programını buna göre tekrar düzenlemek sana gerekli boşluğu yaratmak için imkan verecek. Sana kalacak zamanı yenifırsatları için değerlendirebilirsin.

Egzersiz ile ilgili daha istekli olmak sana yarar sağlayacak. Programını oluştururken bir uzmandan yardım istemekte yarar var. Yediklerine daha çok dikkat edip bol su içmeye devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarını devam ettirmek için sıkı çalışmaya devam etmelisin. Programına daha dikkatli ve özenli yaklaşmak sonuca daha çabuk varmanı sağlayacak. Bu sırada ailene zaman ayırmayı da unutmamalısın.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dünyada neler olup bittiğini bilmeyen tek kişi senmişsin gibi hissettiğin zamanlar olacak, ama bu o kadar da kötü bir şey mi? Başkalarının neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda endişelenmesine izin verin. Hiçbir şeyi değiştirmeyecekler.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar kalbinin sesini dinlemek istesen de yaşadıkların önüne duvar örüyor. Aile yaşantındaki iletişim sorununu çözmek için ciddi konuşmalar yapacaksın. Uzun zamandır evinde değişiklik yapmak istiyordun, bugünü evinle ilgili konulara ayırabilirsin. İhmal ettiğin bir sağlık sorunun varsa, ertelemek istemeyeceksin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kime ve neye güvenmeniz gerektiği üzerine düşünebilirsiniz. Artık bırakmanız gereken tutumların farkında olmak size önemli adımlar attırabilir. Ayak uydurmak, ekonomik koşullarınızı da iyileştirecek fırsatları değerlendirmek için iyi bir gündesiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde özgüveninizin daha yüksek olacağı bir gündesiniz. İşlerinizi öğleden önce bitirmeniz çok faydalı olabilir. Beklentide olduğunuz konuları yine sabah saatlerinde başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında geleceğinizle ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin bazı söylemleri ve beklentileri sizlere ağır gelebilir ve ters düşebilirsiniz. Orta yolu bulan ve dengeleyen unsur olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otorite figürleri artık size daha fazla saygı gösterebilir. Ebeveynleriniz, patronunuz veya öğretmenleriniz gibi insanlar, sıkı çalışmanıza ve sonuçlarına ışık tutabilir. Belki onlar için özellikle etkileyici olan bir ödül aldınız, bir projeyi tamamladınız ya da uzun bir süre boyunca harcadığınız tüm çabaların sonucuna ulaştırınız. Şimdi tebrikleri kabul edin ve emeklerinizin kabul görmesine izin verin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var. Bugünlerde, maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer vehayatınıza odaklanabilirsiniz ve uzlaşabilirsiniz. Ama yakın çevre, kardeş, eğitim ve seyahatlerde sorunlar gerçekleşebilir. Çok sert sözler duyabilirsiniz. Trafikte de dikkatli olmalısınız. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; sosyalleşebilirsiniz, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bulutlar bugün dağılmaya başlıyor. Anlaşmalar, hayırlı gelişmeler için çok müsait bir gün. İnsanlardan hep ilgi, yakınlık ve yardım göreceksiniz. Kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu dayaşamınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştırıyor. Uzun süredir almak istediğiniz bir eşya size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 43"
Ay
Akrep
16° 30' 20"
Merkür
Koç
26° 08' 58"
Venüs
Balık
20° 48' 55"
Mars
Balık
04° 28' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 33"
Satürn
Balık
13° 13' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 55"
Neptün
Balık
27° 47' 05"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 22"
Lilith
Başak
19° 43' 32"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>