Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayatın Hızlanıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Mevcut ilişkinin sana istemediğin yükler ve sorumluluklar yüklemesine izin vermemelisin. İki tarafın da üzerine düşeni yaptığından emin olmak ister istemez daha rahat olmanı sağlayacak.

Başarılı girişimleriniz, yeni atılımlara zeminler hazırlayacak. İş hayatındaki gözü karalığınız bu konulardaki desteklerinizi çoğaltıyor. Bir tanıdığınızınsorunları, bugünlerde ona yoğunlaşmanıza neden olabilir.

İş ile ilgili gelişmeler istediğin gibi gittikçe gelecek ile ilgili kaygılarının azaldığını göreceksin. Değerlendirdiğin her fırsatın bir şekilde başarılı olduğunu ya da olacağını görmek seni fazlasıyla mutlu edecek.

Bugünü kendi halinde sessiz bir şekilde geçirmek için istekli olacaksın. Seninle konuşup görüşünü almak isteyen insanlar dışında başka kimseyle görüşmemeyi tercih edebilirsin. Hafif yiyecekler tercih etmek rahat etmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının seninle aynı görüşte olmaması, seninle aynı pencereden bakmaması canını sıkabilir. Bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışmalısın. Başka görüşleri analiz ederek kendini geliştirmeyi ve vizyonunu geliştirmeyi deneyebilirsin.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yetenekleriniz konusunda hiçbir zaman alçakgönüllü olmadınız ve bu hafta sonu Güneş burcunuzdayken dünyaya ne kadar harika olduğunuzu söylemekten çekinmeyeceksiniz. Elbette, sözlerinizi eylemle desteklemeniz gerekecek.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş ve Venüs, bugün burcuna taşınması hayatının akışını da hızlandıracak. Sürüncemede kaldığın, elini kolunu bağladığını hissettiğin her türlü detayı fırsat yaratarak kökten çözümleyeceksin. Hayata karşı duruşun ve fikirlerin değişimden geçedursun beklemediğin kişilerin iletişime geçmesi şaşkınlığını artıracak.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat kararlarınız gündemde yer tutabilir. Kendinizi maddi ve psikolojik açıdan buna hazırlamanız gerekebilir. İkili ilişkilerden aldığınız olumsuz etkilerin hayatınızın tamamına yayılmasına müsaade etmemeli, hedefleriniz için sınırlarınızı genişletmeyi düşünmelisiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Terazi burcuna ilerledi. Bugünlerde biraz daha düşünceli ve hassas olabilirsiniz. Kendi duygularınıza daha çok eğilmelisiniz. Gizli kalan şeyler olabilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha kararlı olmanız gereken bir gün. Partnerinizin istekleri olabilir. Bu istekleri olgunca tartışabileceğiniz pozisyonlar yaratmaya...

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü kalmak bu zamanda zor olabilir. Olumlu bir değişime direniyor veya bir zamanlar yararlı bir başa çıkma mekanizması olan, ancak o zamandan beri zehirli bir şeye dönüşen olumsuz bir alışkanlığı destekliyor olabilirsiniz. Onsuz daha iyi olacağınızı bilseniz bile, bu eğilimin gitmesine izin vermek zor olabilir. Çevrenizdekiler, kendi kötü davranışlarına devam etmeniz için sizi etkiliyor bile olabilir. Kendinize karşı nazik ve sabırlı olun!

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Çevrenizi yönetmeyi seviyorsunuz.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transiti etkisiyle; kendinizi çok daha rahat ortaya koyabileceksiniz ve fiziksel olarak dinç hissedebilirsiniz. Çevrenizin ilgisi de artabilir yani çekiciliğinizin arttığı bir döneme giriyorsunuz. Bekarsanız aşk sizi hayatınızın her alanından bulabilir. Ama 23 Ekimde Satürn S olduğu için; aile ve ev konularında dikkatli olmalısınız. Ev ve ailenizle ilgili önemli kararlarınızı 24 Ekim tarihinde vermeniz daha iyi olacaktır.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, fakat karşılık verip vermemek de kararsız kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu kişi bencil, düşünmeden karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, baskı yapan, sert birisi. Sizinle daima rekabet halinde. Ona karşı dikkatli ve temkinli olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşısında, bencilce öfkeleniyor. Parasal açıdan şanslı bir dönem, değerlendirin!

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 00' 26" R
Ay
Başak
11° 49' 08"
Merkür
Koç
17° 26' 15"
Venüs
Koç
17° 48' 31"
Mars
Balık
21° 27' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 03"
Satürn
Balık
15° 34' 27"
Uranüs
Boğa
21° 44' 49"
Neptün
Balık
28° 33' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 36"
Lilith
Başak
22° 09' 03"
True Node
Koç
15° 36' 53"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>