Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kontrol Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk hakkında başkalarının düşüncelerine gerekenden fazla önem vermemen gerekecek. Verilen tavsiyeleri dinleyip sonunda kendi kararlarını dikkate almalısın. Seçimlerine ve hislerine güvenmek sana fayda sağlayacak.

İşyerinizdeki doyumsuz görüntünüz dikkat çekiyor. Çok yakında uzun bir yolculuğunuz olacak. Bugün sizinle özel olarak bir konuda görüşülebilir. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

İşlerinin istediğin düzene girdiğini görmek seni az da olsa rahatlatacak. Bundan sonraki adımlarını daha sağlam atacağını bilmek dikkatini başka alanlara yoğunlaştırmanı da sağlayabilir.

Gün boyunca enerjini korumak için daha dikkatli olmalısın. Egzersiz programını korumaya çalışmak ihtiyaç duyacağın zindeliğe erişmene yardımcı olabilir. Hafif yiyecekler tercih ederek gereksiz yükten uzak durmak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinle zaman geçirmek senin için daha önemli olacak. Programını buna göre düzenlemek isteyebilirsin. Onlarla beraber geçireceğin zaman sayesinde kendine verdiğin değeri yenilemek ve artırmak mümkün olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun vadeli hedeflerinizin ne olacağı konusunda net bir fikriniz olduğundan emin olmalısınız. Hafta sonu Güneş burcunuzda ilerliyor ve sizin için yeni bir güneş yılı başlıyor. Hedefleriniz hakkında belirsiz olmayı göze alamazsınız.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Akrep burcuysan, onları sosyal medyayı doğru kullanmaları konusunda uyarabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerin yaptırmanda fayda var. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla, uzun uzadıya toplumsal meseleler hakkında konuşabilirsin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı takıntı ya da huylarınızın önünüze set çektiğini görebilirsiniz. Bunları yıkmanın yolu kendinize değer vermekten ve hayatınıza da aynı değeri katmaktan geçiyor. Gelişmenizin gereken konuların farkında olun ve buna göre adım atın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak, daha çok eğlence dikkat çekebilir. Başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey var.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi yaşınıza yakın kişilerle yapacağınız aktiviteler size iyi gelebilir. Sosyalleşmek adına atacağınız adımlar çevrenizin genişlemesine sebep olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önce hiç aklınızdan bile geçmeyen bir konuda yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman bildiğiniz şeylere saplanırsanız, yeni şeyleri nasıl deneyimleyebilirsiniz? Bu keşfedilmemiş alanda yeteneklerinizi denemeniz o alanda zirveye çıkmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Tüm dikkatinizi verdiğiniz ve yaptığınız şeyden keyif aldığınız sürece pozitif bir deneyimin tadını çıkaracaksınız. Bu keşiften kaçmayın; akışına bırakın!

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü kalmak bu zamanda zor olabilir. Olumlu bir değişime direniyor veya bir zamanlar yararlı bir başa çıkma mekanizması olan, ancak o zamandan beri zehirli bir şeye dönüşen olumsuz bir alışkanlığı destekliyor olabilirsiniz. Onsuz daha iyi olacağınızı bilseniz bile, bu eğilimin gitmesine izin vermek zor olabilir. Çevrenizdekiler, kendi kötü davranışlarına devam etmeniz için sizi etkiliyor bile olabilir. Kendinize karşı nazik ve sabırlı olun!

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalara girecek; onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.Bu sene şans benden yana olacak mı?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Bu konuşma, beraberliğinizin ilerlemesine neden olabilir. İşinizle ilgili uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmaktan kaçının. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 41' 34" R
Ay
Akrep
09° 14' 05" R
Merkür
Koç
16° 02' 08"
Venüs
Koç
23° 44' 03"
Mars
Balık
25° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 00' 48"
Neptün
Balık
28° 43' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 20"
Lilith
Başak
22° 41' 01"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>