Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tecrübelerini Didikliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Partnerinin daha iyi hissetmen için önünde döndüğünü görebilirsin. Sana olan sevgisi seni mutlu etmek için her şeyi yapmasına sebep olacak. Onunla daha çok zaman geçirmek için kendine zaman yaratmayı düşünmekte fayda var.

İşyerinizde önemli birisiyle çok ileri boyutta bir sürtüşmeniz var. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görüyorsunuz. Bu problem sizin genelilişkilerinizi olumsuzluğa doğru götürebilir.

Yeni fikirlere açık olduğun sürece önüne sayısız fırsat çıkabilir. Bunları değerlendirmek için hevesli olmalısın. Yeni plan ve programlar yapmak işlerinin daha düzgün ilerlemesine yardımcı olabilir. Arkadaşlarından yardım istemeyi düşünebilirsin.

Hareket etmek içinden gelmeyebilir. Bulunduğun yerde zaman geçirmek sana daha cazip gelecek. Anın tadını çıkarmak sana daha çok keyif verebilir. Bitki çayları tercih etmek dinlenmen için sana gereke yardımı sunacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlarla arandaki iletişimi kısa ve net tutman gerekecek. Ne kadar anlaşılır ve direkt olursan istediklerine ulaşmak o kadar kolay olacak. Bu şekilde yanlış anlaşılmalara da mahal vermeyerek kontrolü elde tutabileceksin.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ikinci tutulmasının bugün burcunda meydana gelmesi, 2013 yılında edindiğin tecrübelerin benzerlerini gündemine taşıyacak. Geçmişe nazaran çok daha tecrübelisin. Benzer konuların farklı kişiler tarafından karşına çıkması, tepkilerini farklılaştıracak. Sevgilinin özeline karşı çizgiyi aşıp, müdahalede bulunacak duruma gelebilirsin.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı etkileyecek önemli bir gün olabilir. Doğru insanlar ve doğru konularla hareket etmeye özen göstermelisiniz. Yol gösteren konumundaysanız kişisel problemleri bir kenara bırakarak sorumluluklarınıza odaklanmaya çalışmanızda fayda var.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz ortamlarda olmak sizi iyi hissettirecektir. Gün içinde objektif olmaya özen gösterin. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız ile başarı elde edebileceksiniz ancak yardım almaktan çekinmeyin. Kendinize yetebilseniz de farklı bakış açıları da size perspektif kazandırabilir...

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda güven unsuru ve güvensizliğin kendini daha çok göstereceği bir günde olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz ve sakin davranmanız gerekiyor. Ani strese, gerginliklere dikkat etmelisiniz.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi meselelerle ilgili iç çatışma, kendinizin ve başkalarının inançlarını sorgulamanıza neden olabilir. Hemen hemen her şeyden şüphe duyabilir ve farklı kavramlar üzerinde öfkeli tartışmalara kapılabilirsiniz. Canınızı sıkan her ne ise onunla ilgili kitaplar veya belgeseller merakınızı ateşleyebilir ve sizi biraz sakinleştirebilir. Bugün hukuki bir konu gündeme gelebilir. Bu bir güçlük, ama ele alınması gerekiyor.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek seyrediyor. Birçok kombinasyon işlerin altına imza atacaksınız. Hırslarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz. Detayların ön plana çıkacağı bir gün. Çevrenizi ve kendinizi sorguluyorsunuz.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Ayrıca sosyal kimliğinizle ilgili değişim ve dönüşümler yaşayarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Yakın çevreniz değişebilir çünkü yakın çevre, kardeşlerle ilgili sorunlar yaşanabilir. Trafikte ise dikkatli olmalısınız.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça keyifli ve hareketli bir güne hazır olun. Hareketliliğiniz ve canlılığınız çok zaman partnerinizi şaşırtıyor. Size ayak uydurmakta zorlandığını hissettiği zaman, içine dönmeyi tercih ediyor. Zihinsel gücünüz çok yüksek olmasına rağmen, üzerinizdeki gevşeklik ve çalışmaya isteksizlik, performansınızın çok düşmesinde etken olabilir. En azından temel günlük işleri ihmal etmemeye çalışın. Parasal açıdan şanslı dönemdesiniz. Kendinizi daha sağlıklı hissetmek için spora başlayın

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 00" R
Ay
Yay
05° 35' 40"
Merkür
Koç
16° 01' 13"
Venüs
Koç
26° 20' 23"
Mars
Balık
26° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 39"
Satürn
Balık
16° 14' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 05"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>