Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Etrafını Gözetiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla aranızdaki uyumun gittikçe iyileştiğini görmek birlikte daha çok zaman geçirmenizi sağlayacak. Onun yanında kendini güvende ve huzurlu hissetmek ilişkinin istediğin yöne evrilmesini sağlayabilir.

Bugün özellikle yalnız, çok çalışıyor ve tutkulu hissediyor olabilirsiniz ve bu nedenle romantik partneriniz için özlem duyuyor olabilirsiniz. Ancak, hem sizi hem de arkadaşınızı içeren sorumluluklar sizi ayrı tutabilir. Bu sinir bozucu olmaktan daha fazlası olabilir - sizi kasvetin içine çekebilir. Bunun olmasına izin vermeyin. İşinize odaklanın ve bu akşam için hiçbırakmadığınızdan emin olun! Arkadaşlarınızı göreceksiniz.

Aklına yatmayacak işler ile ilgili fazla zaman harcamamalısın. Dikkatini ve enerjini senin için önemli olan, gelecek gördüğün işlere ayırmak daha iyi olacak. İlerleme planlarını buna göre yapabilirsin.

Zihnen dinç kalmak senin için çok önemli olacak. Dikkatini istediğin şeye yönlendirmek için daha dinlenmiş olmalısın. Açık havada yürümek sana bu konuda yardımcı olabilir. Olası kas ağrıları için önlem almakta gecikmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi duyduğun alanlardaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam etmelisin. Bu şekilde ileride tutkuya dönüşecek bir hobi bulmak mümkün olacak. Bu hobi aracılığı ile hem kendini ifade edip hem de para kazanma ihtimalin olabilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Er ya da geç, yalnızca varlığınızı değiştirmekle kalmayıp onu dönüştürecek türden kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Gelecekte yapacağınız her hareketin, başkalarının ihtiyaçlarını değil, kendi kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapılacağına dair kendinize söz verin.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars’ın, hava burcundaki geri hareketi yarın başlıyor. Önümüzdeki günlerde hiç alışmadığın şekilde ilişkilerini değerlendirmeye alacaksın. Sosyal çevrende aranan biri olmana rağmen bugün kulağına gelenler canını sıkabilir. Evren bu süreçte karışık olayları çözmeni, çevrendeki insanlara adeta bir pusula olmanı bekliyor olabilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı eğlenmeye ayırabilirsiniz. Hayatınızın tıkanık noktalarına odaklanmak yerine bunları nasıl çözeceğinizi düşünmek daha yapıcı sonuçlar doğuracaktır. Evlilik ve aile konularında beklenen ve hak edilen kararları hayatınızda kalıcı hale getirebilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğinizin altında bir gelir sahibi olmanız harcama korkusuna götürebilir. İhtiyaçlarınızı lükse kaçmadan edinmelisiniz. Alma-verme dengesini...

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle konuşurken kırıcı olmamaya çalışmalısın. Vereceğin tepkilerin yapıcı olması daha önemli olacak. Onların kendini ifade etmesi için yardımcı olmak sorunların daha kolay çözülmesine yardımcı olacak.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim hakkında konuşmak, bir an için sizin için değişimi yürürlüğe koymaktan daha yaygın hale gelebilir. Erteleme ve aşırı düşünme, yapmak istediğiniz bir planın önüne geçebilir, ancak bu engeli göremeyecek kadar kör olabilirsiniz. Bu hedefe doğru küçük adımlar atmak şu anda yeterli görünmeyebilir, ancak sonunda birikecek ve kaydettiğiniz istikrarlı ilerlemeye gururla bakabileceksiniz. Sadece yapmak istediğiniz şeyler hakkında konuşmak yerine, onları gerçekleştirin!

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygularınızı karşı tarafa anlatmanız zaman alabilir. Bugün, olayların karşısında değişik tepkiler göstereceksiniz. Ayağınıza gelecek fırsatlar konusunda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Sabırlı olmalısınız.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre ve kardeşler gündeminize gelebilir. Eğitim ve seyahat kararları alabilirsiniz. Aşk konusunda da şanslı olduğunuz bir gündesiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Eğer kontrolünüzü kaybetmeden sabırlı olabilirseniz uzlaşmacı yaklaşımınızla sorunlarınıza çözümler getirebilirsiniz. Mesleğinizde önemli bir yere sahip olmak istiyorsunuz ve bunun için her türlü çabaya hazırsınız. Kafanızdaki planlar biraz gerçekçilikten uzak olsalar da bu düşleriniz sizi yanıltmayacak. Maddi birikiminizi, karlı yatırım alanlarında değerlendirmek için karşınıza fırsatlar çıkabilir.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 51" R
Ay
Balık
22° 47' 58"
Merkür
Koç
19° 00' 50"
Venüs
Boğa
06° 01' 19"
Mars
Koç
02° 51' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 39"
Satürn
Balık
16° 55' 33"
Uranüs
Boğa
22° 34' 52"
Neptün
Balık
29° 01' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 12"
Lilith
Başak
23° 47' 24"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>