Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fırsatlar Kapıda Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Girdiğin yeni ortamlarda tanışacağın birisi aklını fazlasıyla meşgul edebilir. Onunla daha çok konuşmak ve zaman geçirmek için hevesli olabilirsin. Ona ulaşmakta zorluk çekme durumunda arkadaşlarının yardımını istemek işine yarayacak.

Sabırlı ve sakin davranışlarınızilişkilerinizde saygı uyandırıyor. Beklentileriniz uzun vadeli. Kısa vadeye yaydığınız birtakım planlarınızda geri adımlar söz konusu.

İş ile ilgili planlarını gün içinde değiştirmen gerekecek. Karşılaşacağın engelleri aşmak için farklı çözümler üretmek isteyebilirsin. Yaratıcı çözümler üretmek için istekli olmak sorunların üstersinden gelmeni kolaylaştıracak.

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsin. Arkadaşlarınla çok çeşitli aktiviteler içinde bulunmak senin için önemli olacak. Kendini hareketli ortamlar içinde bulmak enerjini yenilemek için daha dikkatli davranmanı gerektirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini savunmak için daha dikkatli ve uyanık olmalısın. Etrafında olan biten şeyler seni hedef alıp gelişmeni engelleyebilir. Bunu önlemek için işine daha büyük bir güçle sarılmak gerekecek. Soğukkanlılığını koruyarak kontrolünü kaybetmemeyi sağlayabilirsin.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Er ya da geç, yalnızca varlığınızı değiştirmekle kalmayıp onu dönüştürecek türden kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Gelecekte yapacağınız her hareketin, başkalarının ihtiyaçlarını değil, kendi kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapılacağına dair kendinize söz verin.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans gezegeni Jüpiter, su burcuna taşınmasıyla beraber 12 yıl önceki gibi çevren bir anda değişebilir. Parasal konularda kişisel menfaatini düşünmeye başlayacaksın. Geleceğin ve yaşamınla ilgili bambaşka fırsatların doğduğu ve kapıların açıldığına şahitlik edebilirsin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalıcı ve sistematik bir düzen hakettiğinizi düşünebilirsiniz. Size bunu sağlayacak durum ve insanların farkına varıyorsunuz. Arkadaş çevreniz ve toplumsal konularda bir araya geldiğiniz insanlardan ders niteliğinde geri dönüşler alabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. İnandığınız konularda mücadeleyi bırakmayacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yavaş yavaş ama emin attığınız adımlar bugün hızlanabilir. Ateş üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, zira içinde bulunacağınız durum muhtemelen yanmamak için hareket halinde olmanızı gerektirecek! İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için özgür ruhunuzdan yararlanın. Bugünün etkin gücü siz olabilirsiniz!Ruh eşimin burcu ne?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığına başvuracağın olaylarla karşılaşabilirsin. Sorunlara yeni çözümler bulmak senin için gerekli olabilir. Olayları orijinal bir yaklaşımla ele almak ileride kontrolü daha kolay sağlamanı sağlayacak.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünümünüzü değiştirmek kulağa heyecan verici gelebilir. Saçınızı veya moda stilinizi sert şekillerde değiştirerek ruhsal bir dönüşümü tetiklemek isteyebilirsiniz. Görünüşünüzü değiştirmeye yönelik bu arzu, hayatınızda size ilham veren insanlar veya eğlenceli hislerle sanatsal ünlüler tarafından da tetiklenebilir ancak değişimin aslında size nasıl görüneceğini fark etmeyebilirsiniz. Tatmin olacağınızın bir garantisi yok, bu nedenle daha az kalıcı bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski evinizi yeniden restore etmek için tam zamanı. Nostaljik yapılardan hoşlandığınız bir gerçek. Beklediğiniz, tarzınıza uygun bir ev ve yaşam alanı kuracaksınız ve bu fırsatlardan memnun kalacaksınız. Tarzınız güzel.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yavaş yavaş ama emin attığınız adımlar bugün hızlanabilir. Ateş üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, zira içinde bulunacağınız durum muhtemelen yanmamak için hareket halinde olmanızı gerektirecek! İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için özgür ruhunuzdan yararlanın. Bugünün etkin gücü siz olabilirsiniz!Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, aslı olmayan korkularınız var. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. İşinizle ilgili gelişmeler sizi memnun edecek. Daha önce farkına varmadığınız bazı durumların farkına varabilir, isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir tavır içinde olayları izleyip, gelişmeleri beklemeyi tercih edin. Bugün kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>