Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gelişmeler Yaşanıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla istediğin kadar görüşememek canını sıkmasın. Bu sorunu halletmek için teknolojiden en fazla seviyede yararlanmayı ihmal etmemelisin. Bu süreci bu şekilde atlatmak ilişkinizle ilgili bir sınav gibi görülebilir.

İçinizdeki sağduyu ve adalet duygusuilişkilerinizde denge sağlıyor ve size çok daha büyük güven duyulacak ortamı hazırlıyor. Yarattığınız güvenhayatınızdaki başarının temeli olacak.

Eline geçecek bir miktar para sayesinde sıkıntılardan uzunca bir süre uzaklaşmak mümkün olacak. Yapılması gereken harcamalar konusunda endişelenmene gerek kalmayacak. Bir miktar parayı kenara tasarruf amaçlı koymak yararlı olabilir.

Yorgunluğun ile alakalı önlemler almak konusunda aceleci davranmak isteyebilirsin. Eline geçecek fırsatları dinlenmek için değerlendirmek senin için yararlı olacak. Meditasyonun da yardımıyla dikkatini istediğin gibi toplamakta sorun yaşamayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende olup bitenlerin seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Ne olursa olsun işine konsantre olmaya çalışmak daha önemli olacak. Odaklanma konusunda yardım istemek senin için yararlı olabilir. Olaylardan etkilenmemeye çalışmak önemli olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Er ya da geç, yalnızca varlığınızı değiştirmekle kalmayıp onu dönüştürecek türden kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Gelecekte yapacağınız her hareketin, başkalarının ihtiyaçlarını değil, kendi kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapılacağına dair kendinize söz verin.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars, hava burcunda yavaşlıyor. Geçmişten gelen ve etkisi hala süren korkularının, çocukluğuna dayandığını öğrenmen çözüme yaklaşmanı sağlayacak. Uykusuzluk problemleriyle uğraşabilir ve hızlı kilo kaybı yaşayabilirsin. Kariyerinle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek, ortak paydada buluştuğunuz kişilerle çalışmalar yapmak gününüzü doldurabilir. Kendinizi göstermek ve bir şeyler yapabildiğinizi görmek motivasyonunuzu yükseltiyor.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde becerilerinizi daha iyi kullanabileceğiniz imkanlar var. Ancak harcamalarla ilgili daha fazla düşünebilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı dergi ve gazetelere güncel haberlerden ve ilgi alanların hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilmen için üye olmanın tam sırası. Günün gizli kelimesi “yeni”. Aklını ilgilerini parlatacak ve sana kendine koyduğun amaçları gerçekleştirmek için ihtiyacın olan ilhamı sağlayacak yeniliklere karşı taze tut.Partnerim ve beni neler bekliyor?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarından alacağın bir haber sayesinde kendini çok iyi hissedebilirsin. Uzun zamandır beklediğin bir fırsatın gerçekleşme ihtimali seni fazlasıyla mutlu edecek. Bu haberi arkadaşlarınla birlikte kutlamak keyfini yerine getirecek.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünümünüzdeki son dakika veya dikkatsiz değişiklikler bir hata olabilir. Bir dost, stil kararlarınızı etkileyebilir, hatta sizin izniniz olmadan bunları sizin için yapabilir ve sonuçlardan memnun olmayabilirsiniz. Belki onları nezaketen dinlediniz veya görünüşünüz üzerinde gerçekten kontrolleri oldu ancak her iki durumda da sonuçlar muhtemelen sizin için garip veya rahatsız edici. Görünümü lehinize çevirmek için elinizden geleni yapın ve gerçek benliğinizin parlamasına izin vermeye çalışın!

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş tutulmasıyla değişim rüzgarları esmeye başladı. Bugün kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar veyaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün maddi kaynaklar, para konuları ön plana çıkabilir. Çocuk, hobi, eğlence, şans oyunları, aşk konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Ayrıca dolandırılmaya açıksınız dikkatli olmalısınız. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; yakın çevre ve kardeşler gündeminize gelebilir. Eğitim ve seyahat kararları alabilirsiniz. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Çevrenizle iletişim gücünüz artabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Aşk hayatında huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Mesleğinizle ilgili bazı endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek beklentileriniz olabilir. Düşüncelerinizin bir kısmını kendinize saklamanız, gergin ortamların kolay sakinleşmesi açısından daha doğru olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, yüklü miktarda masraf yapacaksınız.

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 37" R
Ay
Akrep
19° 10' 26" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 43' 38"
Mars
Balık
25° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 06' 48"
Uranüs
Boğa
22° 03' 31"
Neptün
Balık
28° 44' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 07"
Lilith
Başak
22° 46' 23"
True Node
Koç
15° 35' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>