Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Kapris yaptığının kendisi de farkında. Sanki sabrınızı test eder gibi, bir türlü bundan vazgeçmiyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçebilirsiniz.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Sizyaşamınızdan memnunsunuz,arkadaşlarınız da sizden. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirdiniz.Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın.

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sizin enerjinize ve canlılığınıza ihtiyaçları var, bunu da talep ediyorlar. Siz ise hangisine yetişeceğinizi şaşırıyorsunuz. Zaman zaman bu taleplere boyun eğmek zorunda kalmak sizi bazen sıkıyor. Bugün dostlarınızdan birlikte program yapma önerileri gelebilir. Bu öneriyi değerlendirirseniz hoş bir gün geçirebilirsiniz.

10 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:50 Ay-Satürn görünümü hayatın tüm güzelliklerini huzurla, sevgiyle yaşamak varken, para kazanmaya ve hayatımızı garanti altına almaya çalışıyoruz. Buna mecbur olmak dahi bizi yoruyor çoğu zaman. Duygusal anlamda sıkıntılı olabiliriz. Saat 03:57 Ay-Pluto görünümü, ruhunuzu sakinleştirici ve sizi güçlendiricidir.  Problemleri çözüme kavuşturacak gücünüz yükselir. Biriyle tanışmak veya mevcut ilişkinizde kendinizi gayet iyi hissetmek mümkündür. Daha özel, daha yakın ilişki,  sevgi ve şefkat gibi duygulara hayatınızda yer verirsiniz. Saat 08:52 Ay-Güneş olumlu görünümü altında, sınırlar ortadan kalkıyor, sevgi birliği öne çıkıyor ve aşk olmazsa olmazımız olarak gönül tahtımıza kuruluyor. Güzellikleri düşünüyor, olumlu dilekler içinde karşılıyoruz günü. İstiyoruz ki, ayrılık dargınlık uzlaşmazlık ve kötülükler olmasın. İnsanlar sevgi içinde yaşasınlar. Aşkın bizi ne kadar beslediğini ve büyüttüğünü hissediyoruz. Büyük önder Atatürk'ümüzü  ölümünün 78. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor, uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak, sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz. Başkalarının fikirlerine ihtiyaç duymayarak; fırsatları değerlendirirken, daha sıcak ve aktif bir performans sergileyeceksiniz.

10 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size keyif veren işlere yönelmeniz durumunda ev ve aile başlıklarında daha rahat bir süreç yaşayabilirsiniz. Etrafınızdan alacağınız destekler geleceğinizi şekillendirebilir. İç sesinize güvenmeyi ihmal etmeyin. Günün Atmosferi:Hafta başında altını çizdiğimiz etkileri bugün de derinden hissedeceğiz. İlişkiler ve girişimler destekleniyor. Diyaloglarımız güçleniyor ve iç sesimiz bize yol gösteriyor. Sürprizler ve jestler bizi heyecanlandırabilir. Yüksek mertebedeki kişilerin ilgisini ve beğenisini kazanabiliriz. Bu kişilerin fikirlerine danışabiliriz. Geçmiş hatalardan kendimize dersler çıkarabileceğimiz bir gün. Gece saatlerinde ise, karşılıklı diyaloglarda daha özenli davranmamız gerekiyor.

10 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde teknik konular gündeme gelebilir.

10 Kasım 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İştahınıza dur demelisiniz. Ne kadar hareketli olursanız olsun düzensiz beslenmeden kaynaklanan sıkıntıların önüne geçmeye çalışın. Bereketli bir dönem sizin için.

10 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile hayatınızda hareketli ve dinamik bir gündeminiz olabilir. Aileniz için mücadele vermeye hazır olabilirsiniz. Aile bireylerinizle tartışmaları büyütmemeye gayret etmelisiniz.

10 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara karşı krediniz sonsuz. Bugün yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak. Gerçekçi adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

10 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz.Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz. Hareketli bir film izleyebilir, keyifli bir komedi tiyatro oyununa gidebilirsiniz. Jüpiter gününüzü ruhsal olarak kendinizi keyifli hissettiğiniz etkinliklere ayırmalısınız.

10 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

10 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 02" R
Ay
Başak
19° 11' 25"
Merkür
Koç
17° 09' 09"
Venüs
Koç
18° 34' 46"
Mars
Balık
21° 56' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 37"
Satürn
Balık
15° 38' 08"
Uranüs
Boğa
21° 46' 53"
Neptün
Balık
28° 35' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 47"
Lilith
Başak
22° 13' 12"
True Node
Koç
15° 37' 43"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>