Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Size yakın biriyle duygusal yakınlığınız,yaşamınıza da yansıyor. O insanı doğru değerlendirdiğiniz, onun sürekli sizi düşünmesini ortadan kaldıracak bazı başarılarınızla inandırıcı olabilecek.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk kurmayı becermiş görünüyorsunuz. Hayata karşı daha sağlam duranın, diğerine acımasız eleştiriler yönelttiğini düşünüyorsunuz. Bu, ikisini de aynı derecede anlayamadığınızı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

6 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Pazar günümüz, Ay-Oğlak burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Kendinizi emniyette hissetmek arzunuz oldukça yoğundur. İlişkinizle alakalı sorunları partnerinizle el birliği içinde çözmeyi umarsınız. Saat 12:56-16:55 arasında Ay-Boşluk etkisinde, durgunlaşırız.  Gecikmeler siz veya başkalarından kaynaklanabilir. Bu durumda gerginleşmeyiniz, kendinizi akışa bırakmaya çalışınız. Saat 16:55 sonrası  Kova burcunda ilerleyecek Ay, ev sınırları içinde özgürce hareket etme ihtiyacınızın göstergesi olarak önemlidir. Saat 22:01 Merkür-Chiron olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde gayet olumlu düşünmenizi sağlıyor. Kontrol sizin elinizde ve eğer siz isterseniz her türlü problemin üstesinden gelebilirsiniz. Sizin üzerinde durduğunuz nokta. Geleceğiniz. Siz sevgilinize, hayata güvenmek istiyorsunuz. Sadakat çok önemli. Kafanızın içindeki sorular cevap bulmadığında rahat etmiyorsunuz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek. Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz.

6 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü ve önemli kişilerden destek veya fikir alabilirsiniz. Bu kişinin size vereceği fikirler hayatınızda yeni kararlar almanıza neden olabilir. Günün Atmosferi:Gün içerisinde kontrol gerekli Öğlen vakitlerinde; riskli hareketlere, ufak kazalara, ani gelişmelere, sakarlıklara dikkat edilmeli. Tartışma ortamlarından uzak durulmalı. Akşam saatlerinde daha sıcak ortamlar, sosyal ilişkiler, karşılıklı fikir alışverişleri ön plana çıkıyor. Huzurlu iletişim kurmak, karşılıklı uyum elde etmek ve özür dilemek daha kolay olabilir.

6 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz, konuşma ve görüşmeler sizi oldukça meşgul edebilir. Duygusal alanda iyimserliğinizi korumaya bakın.

6 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Korkularınızdan biraz sıyrılabilirseniz aslında hiçbir şey kaybetmediğinizin farkına varırsınız. Kalbinizi ferah tutun. Her konuda güzel bir gün olacak sizin için.

6 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü ve önemli kişilerden destek veya fikir alabilirsiniz. Bu kişinin size vereceği fikirler hayatınızda yeni kararlar almanıza neden olabilir.

6 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda iyi etkiler altındasınız. Sahip olduklarınız ve olacaklarınız sizin için önemli. Gün içinde yoğun iletişimle güzel program yapabilir veya organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

6 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizden soyutlanmak ve özgür yaşamak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla onları da incitmeden özgürleşmenin yollarını aramalısınız. Teknolojik ev gereçleri alma arzusu taşıyabilirsiniz.Bugün mümkünse sonradan pişman olmanızın muhtemel olacağı bir karara varmadan önce iyi düşünmeli ve koşulları ölçmelisiniz. Toplumsal olarak sizi öne çıkartabilecek fırsatlara sahipsiniz. Arkadaş ortamlarınıza liderlik edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dahil olduğunuz gruplar nedeniyle beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz.

6 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

6 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 01"
Ay
Akrep
24° 27' 39"
Merkür
Koç
26° 27' 20"
Venüs
Balık
21° 36' 49"
Mars
Balık
04° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 44"
Satürn
Balık
13° 18' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 43"
Neptün
Balık
27° 48' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 37"
Lilith
Başak
19° 47' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>