Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskanılmaktan aldığınız gizli hazzı, kendi kıskançlık krizlerinizde yaşadığınız gerginliklerle karşılaştırmalısınız. Bu sizi, ilişkinizde daha sağduyulu davranmaya yöneltebilir.

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda zaaflı birileriyle konuşma niyetiniz pek netice vermeyecek gibi görünüyor. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

İçerden avans istemek için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Para konularında vefalı dostlarınız var. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

Sevenleriniz alışkın olduğu ani duygusal çıkışlarınız var. Ama bu alışkınlık, daha özenli davranmanıza bir engel teşkil etmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve biraz da bencil bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal hassasiyete açık olduğunuz bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

1 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:44-17:43 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir.  Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız  yoğundur. Bu zaman dilimi içinde,  şu  meseleyi halledeyim demeye kalkışmayın. Kendinizle yakından ilgilenin. Bazen bir şeyleri toparlamak için güce ihtiyacımız olur. O zaman bu kısa boşlukta siz de güçlenmek için kendinize gülümsemeyi unutmayın. Saat 11:17 Güneş-Neptün görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda bu hoş, sempatik, ılımlı, sakinleştirici, her şeyi güzel gösterebilecek bir etkidir bu.  Romantizm ve tutkuları yoğunlaştırır. Kişi aşık olduğunu düşünebilir. İlişkilerde problemler göz ardı edilebilir. Ancak lütfen aklımızı başımızda olsun. Güzelliklere evet, ancak gerçekçi olmayı da bilelim. Saat 13:30 Güneş-Kuzey düğüm görünüm, derinlikli bir şekilde hedeflerinizi, geleceğinizi, toplumsal ilişkilerinizi düşünmenizi sağlıyor. İleri adımlar atabilmek için gerekli olan düzenlemelerde yardımcınız oluyor. Hangi yol sizi geleceğe taşır, hangi ortam ve insanlarla bir arada olmak sizi güçlendirir. Bunlar üzerinde geçmiş tecrübelerinizi de göz önüne alarak sağlıklı bir şekilde düşüneceksiniz. Saat 17:43 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu parasal anlamda güce susamışlığın işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik için kafanızın içinde hesaplar yaparsınız. Ancak harcamalara dikkat diyorum. Çünkü farkında bile olmadan bir bakmışız ölçüyü kaçırmışız. Kaliteyi önemseriz. Seçkin bir zevk anlayışımız vardır. Eğer bu kriterlere uygun bir şey karşımıza çıkarsa hiç düşünmeden satın alabiliriz.

1 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür'ün burcunuzda ilerlemesiyle bir çok kombinasyon çalışmaya el atacaksınız. Başarı sizin için çok önemli ve aşırılıklar karşısında pes etmek istemeyeceksiniz. Güvenli ve sabır gerektiren işleri arzuladığınız için, çalışmalarınızı da, size olumlu yaklaşan kişilerle gerçekleştirmeyi arzuluyorsunuz. Bugün, belli misyonlarda çalışma isteyebilirsiniz.

1 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç sesinizi çok sık dinleyen bir burçsunuz. Burcunuzdaki Yeni Ay yaratıcı zekanızı harekete geçiriyor ve altıncı hissinizi kuvvetlendiriyor. Şimdi hayalleri gerçekleştirme zamanı olabilir. Yaşanan hiçbir şey sebepsiz değil. İşaretleri doğru kavramalısınız. Günün Atmosferi:Heyecan dolu bir süreç... Üretken zekamız devrede ve hislerimizi en yalın haliyle ifade ediyoruz. Böylelikle karşılıklı diyaloglarımız daha sağlıklı ve pozitif ilerlemeye başlıyor. Yenileyen enerjiler hakim. Yeni deneyimler edinebiliriz. Yeni seyahatler, yeni kültürler ya da yeni arkadaşlıklar bugünün bonusu olabilir. Bu hafta daha gerçekçi baksak da, hayallerimiz gerçeğe daha yakınlaşıyor. Gece saatlerinde ise, dağılan zihnimizi biraz toparlamamız gerekebilir. Belli anlaşmaları, görüşmeleri ya da sözleri yazıya dökmek daha doğru olabilir. Gerçeklerden uzaklaşmayalım ve yanılgıya düşmeyelim. İkili ilişkilerde gereğinden fazla hassas olmamak gerek. Enerjimiz yüksek olsun, fakat bulutlarda fazla gezmeyelim. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak ihtiyacınız olan işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni oluşumlar içinde olacağınız bu zamanlarda beklentileriniz artabilir. Hassas olduğunuz konularda yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İlişkilerinizdeki iletişim önem kazanabilir. Ticari konularda ve sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

1 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi benliğinizi unutmuş, başka benliğe bürünmüşsünüz. Özünüze dönmenizde yarar var. Aksi takdirde insanlarda yanlış izlenim bırakacaksınız. İş arkadaşlarınız sizden yana oldukça huzursuz. Bunun için kendinizi biraz daha sorgulayın.

1 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenize olan desteğiniz ile onların sevgisini bir kere daha kazanıyorsunuz. Hoşgörülü tavrınızla tüm sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız organizasyonlarda birtakım karışıklıklar gelişebilir, planlamanızı iyi yapın. Özellikle akşam saatlerinde özel hayatınızda mükemmel bir uyum ve sevgi dolu paylaşımlar sözkonusu.

1 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevgi dolu yaklaşımlar hem sevgi de hem de çocuk konularında devrede olabilir. Çevrenizi kendinizden daha fazla düşünebilirsiniz. Maddi konularda çok iyi hesaplamalara ihtiyacınız var.

1 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz.Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Ay/Neptün üçgen açı teması nedeniyle ise soyut ve manevi alışverişleriniz konusunda destekleyici olma durumu mevcuttur. Asıl önemlisi, kendinizi maddi ve manevi olarak huzurlu hissedebileceğiniz duygusunun farkındalığına erişmeniz kolaylaşacaktır. Çocuklarınıza esin kaynağı olma durumunda bulunacaksınız.

1 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

1 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 30" R
Ay
Akrep
29° 51' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
25° 46' 48"
Mars
Balık
26° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 20"
Satürn
Balık
16° 11' 33"
Uranüs
Boğa
22° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 04"
Lilith
Başak
22° 52' 04"
True Node
Koç
15° 33' 28"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>