Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluktan döküldüğünüzü göreceksiniz. Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz,. hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz.

Bu günlerde dostluk ve çıkar ilişkisini birbirinden ayırmakta zorluk çekiyorsunuz. Parayla ilişkinizde göze hoş gelmeyen bazı taraflar gözleniyor. Bunları sizin de görebilmeniz için çok objektif bakmanız gerekiyor.

Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz. Büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz olmanız etrafınızdakileri de şaşırtıyor. Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz.

31 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:12 Ay-Merkür kavuşumu, insanları konuşarak ikna etmenin, gücünüzü kabul ettirmenin, mutlak hakimiyeti sağlamak için harekete geçmenin işaretçisidir. Bir hayli tutkuluyuzdur. Saat 11:49 Ay-Pluto görünümü,  insanları etkileme gücünüz yükselir. Başarıya odaklısınızdır. Çünkü amacınız güçlü görünmektir. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Karşı cins özellikle partnerinizle olan ilişkinizde cinselliğinizi etkileme aracı olarak kullanabilirsiniz. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Yani sizden uzak duruldukça ısrarla takip ederek avınızı ele geçirmeye çalışabilirsiniz. Başarılı, verimli ve güven dolu bir hafta  geçirmeniz dileğimle,  

31 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Ay burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek. Partnerinizin sizinlebirliği içinde olmasından yanasınız. Fakat beklentileriniz karşılıksız kalabilir. Onun özgürlükçü yapısının sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, karşılıklı bir anlaşmaya varmalısınız. Manevi duygularınızı ön plana çıkarıyorsunuz

31 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görmezden geldiğiniz ya da üstünde durmadığınız konularla uğraşmanız gerekebilir. Çözümlenmesi gereken şeyler var ve bu anlamda yeni planlar yapmak düşündüğünüz kadar zor olmasa da, yapılması şart gibi duruyor. Farklı şeyler denemek, farklı yöntemler kullanmak, farklı yollardan gitmek isteğiniz artabilir ya da yaşananlar farklı şeyler yapılması gerekliliği doğurabilir. Farklı şekilde yaklaşımlar farklı sonuçlara neden olabilir.Günün Atmosferi:Haftaya dün gece saatlerine doğru meydana gelen olumlu bir Yeni Ay'la başlıyoruz. Sezgilerimizi kuvvetlendiren, spritüel yönümüzü arttıran ve sık sık rüyalar görmemize neden olan Yeni Ay'ın olumlu etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirsiniz.

31 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

31 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak kelimeler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

31 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi hayatınıza dönük olacaksınız. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin çünkü en fazla eziyeti kendinize yapıyorsunuz. İş hayatınızdaki bazı değişimler üzerinizde stres yaratabilir

31 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sizin burcunuzda ilerlediği durum sayesinde kendinize dönük, belki de içinize kapanma arzusunda olabilirsiniz. Günün genelinde oldukça sezgisel ve bir o kadar da içsel dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz saatler deneyimleyeceksiniz.Sevdiklerinize karşı kıskanç ve fazla sahiplenici tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Fevri davranışlara dikkat etmelisiniz. Hedeflerinizi gözden geçirebileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Dolayısıyla odaklandığınız konular toplumsal misyonunuz ve kararlarınız olacaktır.

31 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

31 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 52' 17" R
Ay
Başak
10° 10' 48"
Merkür
Koç
17° 30' 17"
Venüs
Koç
17° 38' 15"
Mars
Balık
21° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 09"
Satürn
Balık
15° 33' 37"
Uranüs
Boğa
21° 44' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 07"
Lilith
Başak
22° 08' 07"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>