Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yalnızlık duygusu sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir. Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı olabilir.

Becerileri sizden çok daha sınırlı insanlara bağlı olarak çalışmak zorunda oluşunuz, mesleki gururunuzu incitiyor. Fakat bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşme niyeti içinde görünmüyorsunuz.

Ödemeleriniz kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz, size ait bir paranın gecikmesi, işi biraz sıkıya almanıza neden olacak.

Esprili oluşunuz, sizi çevrenizde aranılan biri yapıyor. Bazı durumlarda insanları ikilemde bırakabiliyorsunuz ; bazı şakalarınız ciddiye alınabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki bazı gevşeklikler sizi kolayca üzebiliyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz.

2 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 12:34 Ay-Neptün görünümü, aşka yeniden şans vermemizi sağlıyor. -Evet belki yanıldım veya aradığımı bulamıyorum ancak aşksız da duramam diyerek tutkularımızın peşinden gitmemiz için destekliyor. Saat 16:58 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde biraz kafamızın karışık olduğunu gösteriyor. Çünkü bir yandan geçmiş kırgınlıklarımız var diğer yandan fazlasıyla irdeliyoruz. Çünkü artık biliyoruz ki, insan zamanla tanınıyor. En başından her şeye dikkat etmek gerekiyor. O nedenle değerlerimize sahip çıkıyoruz. Çünkü bazı insanları anlamak mümkün değil.  Belki de bu yüzden biraz  mesafeliyiz. Saat 23:09 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Sizi mutlu edecek gelişmelerle dolu bir gün olması dileğimle,    

2 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert fakat akıcı planlar yapıyorsnuz.. Bugün değişim için uygun bir gün. Gizli anlaşmaların faydasınız göreceksiniz. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istememekle, isabetli davrandığınızı ilerleyen günlerde daha iyi anlayacaksınız.

2 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni girişimleri ya da projeleri uygulamaya koyabilirsiniz. Daha üretken ve aktif olursanız etrafınızdan yeterli desteği görebilirsiniz. Duygularınızı da kontrol altına almalısınız. Diyaloglarınızda daha yalın ve şeffaf olmalısınız.Günün Atmosferi:Yanılgılara açık bir süreçteyiz. Bu nedenle son derece temkinli olmalıyız. Prensipte söylenen sözler yazıya dökülmeli. Yoksa geçerliliğini kaybedebilir. Aklımız dağınık olduğu için dikkatimizi toplamakta zorluk çekebiliriz. Evimizde ya da yaşadığımız alanlarda bazı yenilikler yapmayı isteyebiliriz. Deneyimin kazandırdığı günlerdeyiz. Yaratıcılığımız da hareketleniyor. Bunu iyi değerlendirirsek, hayatımız renklenebilir. Fazla hassas ve alıngan olursak, gerçekleri görmemiz zorlaşabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

2 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Teknik konularda hareketli zamanlar yaşanabilir. Sakin olmaya çalışın. Gün içinde duygusal kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

2 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İNSANLARA fazla güvenip planlarınızdan bahsetmemelisiniz. Dostunuz olmayanlar ellerine fırsat geçtiği zaman sizden faydalanabilir.

2 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevgi dolu yaklaşımlar hem sevgi de hem de çocuk konularında devrede olabilir. Çevrenizi kendinizden daha fazla düşünebilirsiniz. Maddi konularda çok iyi hesaplamalara ihtiyacınız var.

2 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için para harcamaya girişebilirsiniz.Maddi ve manevi kaynaklarınızı insanlığa fayda ve yardımlaşma için nasıl kullanabileceğinizi tasarlayabilirsiniz. Yatırımlarınızın zihinsel tatmine götüren yolda harcanıyor olması manevi tatmin sağlamanıza neden olabilir. Ayrıca karar mekanizmanızı hızlandırmak için bugün çok değerli fırsatlara sahip gözüküyorsunuz. Bilhassa hukuksal ve eğitsel meselelerde yol almanız mümkündür.

2 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

2 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 36' 17" R
Ay
Akrep
08° 07' 43" R
Merkür
Koç
16° 02' 40"
Venüs
Koç
23° 37' 22"
Mars
Balık
25° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 03"
Satürn
Balık
16° 01' 45"
Uranüs
Boğa
22° 00' 30"
Neptün
Balık
28° 43' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 19' 01"
Lilith
Başak
22° 40' 25"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>