Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor. Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz ütopik bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz.

Gururunuzu okşayan duyumlar sizi ateşliyor. Bugün, sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız.

Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor. Ama parasız kalma korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerekiyor.

Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz. İtici bulduğunuz insanlara, düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir. Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda.

5 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:23 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, kendimize güvendiğimiz konularda girişimci gücümüzü sağlıyor. Özellikle işe ihtiyacı olan veya bazı meseleleri artık hızlı bir şekilde yerli yerine koymak isteyen kişiler için enerji vericidir diyebiliriz. Özellikle sağlığınızla ilgili yenilenme türündeki uygulamalar, önemli ameliyatların başarılı geçmesini, uygulanacak yeni tedavi usullerinin denenmesinde başarı sağlanabilir. Zeka oyunları, kas gücüne bağlı aktiviteler, televizyon medya dünyasıyla alakalı işler, metafizik çalışmaları ve astrolojiyle ilgilenenler açısından da yararlı ve kazandırıcıdır. Parasal açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sevdiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili bir haber alabilirsiniz. Saat 12:25 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, işler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 20:06 Ay-Merkür görünüm etkisi altında gelişmeleri, aldığımız duyumları akıllıca gözden geçirebiliriz. Ancak pire için yorgan yakmayalım. Yeniden bir şeyleri gözden geçirmemiz, uygun çözümler bulmamız dileğimle,

5 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışan insanların sizinle ayni potansiyele sahip olmaları mümkün değil. İçinde bulunduğunuz ortamlardaki gelişmelerle ilgili olarak, sürekli hata arayarak bir sonuca varamazsınız. Bugün, kalp kırmamalısınız.

5 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha fazla bilgi edinmeli ve hayallerinizin peşinden gitmelisiniz. Ufak tefek yenilikler pozitif hissettirebilir. Potansiyelinizi ve tecrübenizi daha etkin bir biçimde ortaya koymalısınız. Günün Atmosferi:Sıra dışı ilişkiler, etkinlikler Aşk hayatımız ve finansal konularımızda sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği bir gün. Sıra dışı aktiviteler ya da planlar bizi harekete geçirebilir. Yaratıcı yönümüz ortaya çıkıyor. Akşam saatlerinde ise, sıkı ve güçlü bir iletişim trafiğimiz olabilir. Kendimizi en etkili şekilde pazarlayabilir ve ilgi uyandırabiliriz. Gece saatleri biraz gergin ve olağandışı geçebilir.

5 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa ziyaretler ya da görüşmelerde daha dikkatli davranabilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili konulara daha duyarlısınız.

5 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğe yönelik ciddi planlar içindesiniz. Bu planları destekleyecek görüşler almak için çevrenizle fikir alışverişi içinde olmanız mümkün.

5 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde oldukça hareketli bir gündeminiz olabilir, özellikle iletişim konusunda fazla hızlı ve aceleci olabilirsiniz. Size söylenenlere ani tepkiler verebilirsiniz. Ancak kısa bir sürenin ardından kendinizi akışa bırakabileceğiniz bir ortamda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise evinizde hareket artabilir.

5 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi sorumluluklar ve çevrenizde oluşan sorunları düşünmek, vaktinizi ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda işleriniz olsa bile bugün yuvanız size tatlı görünebilir.

5 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz.Medya, reklam ve tanıtım konularında yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kardeşinizle mesleki yardımlaşma sağlamanız mümkündür. Kısa yolculuklar vetabanlı sosyal aktivitelerle ilgilenmek için özel fırsatlara sahipsiniz.

5 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

5 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 41' 36"
Ay
Akrep
18° 33' 02"
Merkür
Koç
26° 14' 00"
Venüs
Balık
21° 01' 17"
Mars
Balık
04° 36' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 40"
Satürn
Balık
13° 14' 51"
Uranüs
Boğa
20° 38' 23"
Neptün
Balık
27° 47' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 57"
Lilith
Başak
19° 44' 38"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>