Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz. Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örnekten, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

Bu günler içinde parayla ilgili bir hukuk işiniz olabilir. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz, bu sıkıntıları daha da aza indirme çabaları içindesiniz.

Biriyle ilgili önyargınızda zaman sizi haklı çıkartacak. Değişik, ilginç kişiliğiyle, hakkında yaptığınız tespitlerde tepkiler de aldığınız bu kişi, yakında herkese itici gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir. Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir.

3 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 08:10 Merkür-Pluto arasındaki olumlu görünüm rahatlatıcıdır. Eğitim hayatında olanların çok sıkı çalışmalarını,hayatında olanlar ciddi manada kendilerini gözden geçirmelerini,sorunları olanların yeni bir girişimde bulunmalarını sağlar. Komşu ve akrabalık ilişkileriniz açısından da etkili olacak bu görünüm, de hangi konuda olursa olsun harekete geçerek işlerinizi istediğiniz biçimde yönlendirmeniz adına size destektir. Gelişiminiz, büyümeniz için bu enerjinin iksirli gücünden yararlanmalısınız. Tekdüze ve sıkıcı bir hayat yaşamak istemiyorsanız yeteneklerinizi uygun alanlarda değerlendirmelisiniz. Saat 08:32 Ay-Venüs kavuşumu parasal harcamaların işaretçisidir. Sevdiklerinizi ve en başta kendinizi mutlu etmek istersiniz. Saat 13:35-4 Kasım saat 06:05 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir. Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız yoğundur. Bu zaman dilimi içinde, şu meseleyi halledeyim demeye kalkışmayın. Kendinizle yakından ilgilenin. Bazen bir şeyleri toparlamak için güce ihtiyacımız olur. O zaman bu kısa boşlukta siz de güçlenmek için kendinize gülümsemeyi unutmayın. Saat 17:36 Neptün-Kuzey düğüm karşıtlığında, idealiniz doğrultusunda çalışmanın, verimli olacağınız alanlarda kendinizi göstermenin gücünü hissedeceksiniz. İnsanlara destek vererek, birlik ve bütünlük duygusu içinde ilerleyebilirsiniz. Hayatın güzelliklerini birlikte paylaşmanın lezzeti ne de güzeldir. İster özel bir yakınlaşma isteriçin bir araya gelinme şeklinde olsun, önemli olan yaşama katılımdır. Gönlünüzce geçecek bir gün dileğimle,

3 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel gelişiyor ve olayların üstesinden kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorsunuz. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var fakat, zevklerinizin mükemmel oluşu nedeniyle bütçenizi zorlamadan bu değişiklikleri yapmaya çalışmalısınız. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz.

3 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihninizi meşgul eden işlere vakit ayırmalısınız. Keskin zekânız ve uyanık oluşunuz gerçek potansiyelinizi ortaya koymanıza yardımcı olabilir. Daha titiz ve öngörülü olursanız işler rayına oturabilir. Günün Atmosferi:Hırslıyız, enerjimiz yüksek. Öte yandan sırlar ortaya çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün; aşk hayatımızı ve finansal başlıklarımızı ilgilendiren son dakika gelişmeleri ve sürpriz gündemler söz konusu olabilir. Bu süre zarfında yeni çevreler, yeni dostluklar ve ilişkiler ağı günümüzü hareketlendirebilir. Yazılı ve sözlü her türlü iletişimde kendimizi daha yalın ve dürüstçe ifade etmeye başlıyoruz. Görüşmeler, ziyaretler, toplantılar, yazışmalar için temposu yüksek bir süreçteyiz. Sırlar ortaya çıkıyor. Arka planda yürütülen işlere vakıf oluyoruz. Öte yandan enerjimiz yüksek ve tüm işlere tam anlamıyla konsantre olabiliriz.

3 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel konudaki yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili konuları görmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde gereksiz harcamalardan kaçının. Ev ile ilgili değişiklikler olabilir.

3 Kasım 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Bir şeyleri başarmış olmanın verdiği hava ile her şeyi abartıyorsunuz. Ama daha başarmanız gereken çok şey olduğunu hatırlayın.

3 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi olarak sahip olduklarınız için daha fazla çalışmak sizi motive edebilir. İş hayatınızda şanslı olacaksınız. Aşk hayatınızda yapacağınız jestler sevdiğiniz kişinin hoşuna gidecek

3 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorumluluklarınızın veya yükümlülüklerinizin feraha çıkabilmesi için hizmet alanınızdaki bir yönteme ihtiyaç duyuyorsunuz ve buna sahipsiniz. Ancak bu donanımınçevrenizde duyulmaması ve sadece size ait kalmasını arzu ediyorsunuz. Bu durum üzerinizde baskı oluşturabilir. Böyle bir süreçte bulunabilirsiniz. Tüm bu zihinsel iniş ve çıkışları bir tarafa bırakıp bugün maneviyat üzerine kendinizi iyi hissedeceğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Günün geneline yayılacak Ay'ın boşluk etkisi biraz enerjinizi kısıtlayabilecektir.

3 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

3 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 33" R
Ay
Başak
15° 40' 07"
Merkür
Koç
17° 17' 06"
Venüs
Koç
18° 12' 41"
Mars
Balık
21° 42' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 31"
Satürn
Balık
15° 36' 23"
Uranüs
Boğa
21° 45' 54"
Neptün
Balık
28° 34' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 44"
Lilith
Başak
22° 11' 13"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>