Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, şunu siz yapın. Sevgilinizin arkadaşına duyduğunuz ve gizlemediğiniz aşırı ilginin nedenini bir araştırın. Çok objektif bir tespitin arkasından da adını koymaktan çekinmeyin.

Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz.

Elinizdeki seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bu tercih aşk ilişkinize de bir huzur getirebilir. Paranızı partnerinizle çakışan tercihinizde değerlendirmeniz, en akılcı yol olarak görünüyor.

Bugünler içinde alacağınız bazı haberler, sizi geleceğinizle ilgili sevindirebilir. Hemen hızla atağa geçmenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayan kolaycı biri gibi görünebiliyorsunuz. Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinde aranan kişisiniz.

9 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:45 Ay-Balık burcunun hoş etkileri altında,  sevgi, şefkat ve ruhsallığın ön plana gelmesi  açısından gayet etkilidir. Sizin gibi tutku yönü güçlü, cinselliği yüksek ve dönüşümde bulunma kabiliyeti ile donatılmış kişiler aşk son derece önemlidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, her zaman olduğu gibi, bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar. 9 Kasım saat 08:51-19 Aralık saat 12:23 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içinde özellikle birbirinizin özgürlüğüne, fikirlerine, hedeflerine saygılı olmanız gerekir. Eş veya anne-baba fark etmez. Bu dönemde kimsenin kimseyi denetlemeye, baskı altına almaya hakkı yoktur. Zaten böyle bir şeye de izin vermezsiniz. Partnerle aynı ortamda yaşama fikri sürecin hoş yansımaları arasındadır. Fakat belirttiğim gibi, bireysel hedefler ve kararlar her iki taraf için de kendine dönük şekilde düzenlenmelidir. Arkadaşça birbirinize yanaşmanızda fayda vardır. Saat 16:45 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sizi geliştirici, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı, iç barışıklığı ve kişisel hedef bilinciyle hareket etmenizi destekleyicidir. Saat 17:14 Ay-Neptün kavuşumu rahatlatıcı, huzur verici, aşkı ruhumuzda hissetmemizi sağlayıcı bir enerjidir. Sizlerin, sakinleşmenizi, olumsuz duygulardan uzak kalmanızı, romantik ve ılımlı yaklaşımlarla çevrenizi kucaklamanızı destekleyicidir. Aşık olmak isteriz veya aşkı ruhumuzun derinliklerinde kucaklamaktan yana oluruz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

9 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu aralar kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz. Belli başlıkları yoluna koymak ya da çözmek tamamen size bağlı. Hızlı ve sonuç odaklısınız. Ancak bu aralar biraz ağırdan almanız gerekiyor. Yaratıcı zekanızı kullanmalı ve daha sosyal olmalısınız.

9 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızın desteği sizi motive edebilir. Özgüveninizi yeniden kazanıyorsunuz. Daha pratik olmalısınız. Yaşadığınız yerde bir takım değişiklikler yapmanın vakti gelmiş olabilir. Dostlarınızı davet edebilirsiniz. Günün Atmosferi:Gerçekleri göz ardı etmemeli Prensipli ve kararlıyız. Öte yandan duygularımızı da kontrol altına alabiliyoruz. Fakat ani gelişmeler de söz konusu olabilir. Beklemediğimiz şeyler yaşayabiliriz. Görünüşe aldanmayalım. Sistemli ve planlı ilerlemek için gerçekleri göz önünde bulundurmalıyız.

9 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ani kararlardan kaçınmalısınız. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşkta aldanmalar olabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi fazla zorlamayın.

9 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yükseğe ulaşmak ve işinizin en tepesine çıkmak istiyorsunuz. Özellikle devlet memurluğu Veya finans sektöründe Başarılı olacağınız belirgin.

9 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kalbinizin sesini daha çok duymak, dinlemek istediğiniz bir gün olabilir. Keyif aldığınız konulara ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

9 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda olup bitenleri ailenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yapmanız gereken önemli işleriniz varsa harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Yine de işlerinizi başka bir güne ertelemeyin.

9 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz.Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili mücadele gerektiren konularda güçleniyorsunuz. Ebeveyninizle ve akrabalarınızla ilişkilerinizde agresif davranışlardan kaçınmalısınız.

9 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

9 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>