Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız.

Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

En kötü koşullarınızda bile savurganlığı elden bırakmıyorsunuz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor.

Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Sevgiliniz bu korkuları yaşayacağınız biri asla değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız bir telefonda karşılıklı görüşme isteyecek ve bu görüşmede önemli bir fırsata ilk adımı atmış olacaksınız. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınız sizin ilginizle kendini daha iyi hissetmesi sizi duygulandırıyor. Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan gerçekleşiyor.

7 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamız, saat 11:25 Güneş-Pluto olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerjinin güçlü desteğiyle fiziksel anlamda cazibeniz yükseldiği gibi, bilinçli seçimlerde bulunarak hayatınızı sağlam temeller üzerine inşa etmeniz de kolaylaşır. Ne yaptığını bilen kişi ideallerine sahip çıkarak gerekli girişimlerde bulunur ve sistemli bir şekilde çalışabileceği alanlara yönelebilir. Saat 16:38 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla duyarlılığın işaretçisi olsa da, asıl arzunuz özgürce yaşamaktır. Sıradan, tekrarlanan ve her gün yinelenen bir hayat yerine, hem ilişkide hem özel hayatınızda değişimden yanasınız. Şu sıralarda biraz içinize kapanmış olabilirsiniz. Belki de bu yüzden duygularınızı gizliyorsunuz. Bu görünüm, farklı bir şeyler yaparak kendinizi mutlu etmenize yardımcı olabilir. Saat 21:28 Ay-Satürn görünüm etkisinde, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz. Saat 22:51 itibariyle Kova-Akrep burçları arasında oluşan ilkdördün, fiziksel ve duygusal anlamda kendinizi güvende hissetmek ruhunuzun derinliklerindeki korkulardan emin olmak arzunuz ön plandadır. Kendinizle barışık yaşamak, aileniz ve değer verdiğiniz kişilerin mutlu olduklarını bilmek, yarınlarınızı huzurlu ve sevgi dolu bir ortamda kurmak ve yaşatmak arzusuyla dolusunuz. Bütün bunların gerçekleşmesi için hem yaşadığınız ülkenin refah düzeyinin iyi olması hem de sizin geleceğinizin garanti altında olması en önemli şarttır. Eğer bütün bunlardan yoksun bir yaşam sürüyorsanız biraz sıkılabilirsiniz. Kova burcundaki İlkdördün zamanlarında, şu soruyu kendinize sormanız faydalı olabilir. Kendi hayatım,  isteklerim ve ihtiyaçlarım mı önemli, yoksa ailemin, toplumun benden beklentileri mi? buna gerçekten dürüstlükle cevap verirseniz, doğru bir hedef belirlemiş olursunuz. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacaktır.

7 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görmezden geldiğiniz ya da üstünde durmadığınız konularla uğraşmanız gerekebilir. Çözümlenmesi gereken şeyler var ve bu anlamda yeni planlar yapmak düşündüğünüz kadar zor olmayacaktır.Günün Atmosferi:İnsanların moralini bozarak veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir.

7 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızdaki yerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız ortam oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

7 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük hissi içindesiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışmalardan uzak durmalısınız. Öğleden sonra işlerinizde yoğunluk olabilir.

7 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileyle ve evinizle ilgili konular gündeminizi  meşgul ederken özgüveniniz yüksek olabilir. Aklınız, zihniniz, bildikleriniz, eğitiminiz size bu güveni sağlayan güçlü faktörler olabilir. Cesur ve kararlı hareket edebilirsiniz.

7 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda romantik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz fazla olacak. Hayatınızdaki değişikliklerde sevdikleriniz sizi destekleyecek.

7 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle eve tıkılmak bugün sizi sıkabilir. Dolayısıyla onları da kırıp incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız. Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız.Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda bilgiye ulaşıp durumu lehinize çevirebilecek şartlara sahip bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizi dönüştürmek ve ün kazanmaya odaklı özel etkilere sahip bulunuyorsunuz.

7 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

7 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 45' 20" R
Ay
Akrep
22° 44' 04" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 04' 47"
Mars
Balık
26° 01' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 27"
Satürn
Balık
16° 08' 24"
Uranüs
Boğa
22° 04' 29"
Neptün
Balık
28° 45' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 06"
Lilith
Başak
22° 48' 17"
True Node
Koç
15° 35' 08"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>