Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çevrendekilerin Egosu Seni Yoruyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2020, Salı

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 70%

Romantizm ve evlilik bugün sürekli aklınızda. Mustakbel sevgiliniz ile özel bir karşılaşma, "sonsuza kadar mutlu bir şekilde yaşamaya" isteğinizi alevlendirebilir. İlişkilere başlamak ve onları sürdürmek üzerine yazılan kitaplar özellikle yararlı olabileceği kadar ilgi çekici olabilir. Bununla birlikte, detaylı analizleri fazla önemsememeye çalışın. Bu kitapların, genellemelere dayalı olduğunu ve eşsiz bir birey olduğunuzu unutmayın.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Hoşgeldiniz. Hafta sonu için herhangi bir plan düşünmediyseniz, hemen düşünün. Son zamanlarda yorgun ya da bitkin hissediyorsanız, muhtemelen artık bir mola vermenizin zamanı geldi. Sorumluluklara çok fazla odaklanmak herkesi yıpratır. İyi bir uyku vücudunuzu, sevdiklerinizle beraber gülmek ve sosyalleşmek ise ruhunuzu canlandırabilir. Kendiniz için plan yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün henüz çok hazır olmadığınız bir şeyi başlatmak ya da oluşturmak için üzerinizde bir parça baskı hissediyor olabilirsiniz. Sizin tarafınızdan bir tereddüt, işi ağırdan almanız ve kaynar suyla dolu kaba balıklama atlamadan önce gerçeklere dair daha çok şey öğrenmeniz gerektiğini işaret ediyor. Kendinizi öyle bir konumlandırın ki durumun kurbanı olmak yerine onu kontrol altına alabilesiniz.

10 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üçüncü şahısların ilişkinize karışması, aranızda bir anlaşmazlık çıkmasına neden oluyor. Dürüst olarak kendinizi ifade edememeniz, duygusuz bir aşk macerası veya evlilikle sonuçlanabilir. İş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Beklediğiniz gelişmeler gerçekleşecek. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. O nedenle paranızı gereksiz şeyler için çarçur etmemelisiniz. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başlad

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunduğun ortamdaki üstünlük savaşları etkisini arttırıyor. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, patronlarının girdiği egolar seni vearkadaşlarını oldukça etkiliyor. Ailenin alacağı önemli bir karar içinde daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsin. İşten kalan günün gerisinde kendine vakit ayırmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, fazla sosyal medya kullanımı aranızda belli gerginliklere sebep olabilir.

10 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 İçinizdeki korkularla yüzleştiğiniz ve bunları çözmek için harekete geçtiğiniz bir gün genelinde olabilirsiniz. Bu korkunun sizi geliştirmesi gereken önemli bir fırsat olduğunu hatırlayarak üzerine gitmeyi seçin.

10 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda daha fazla sorumluluk altına girebilirsiniz. İşlerinizi yoluna koymak için çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde kısıtlandığınızı hissedeceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Destek göreceğiniz konular olabilir.

10 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinizi zorlamamanız gereken bir zamandasınız. Kendinize iyi davranıp bedeninizin sesine kulak vermelisiniz. Sürecin de geçici olduğunu bilin.

10 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle beraber tatile çıkmak istiyor olmalısınız. Fakat onu bu konuda sıkıştırıp durmayın. Olayları biraz akışına bırakın ve neler oluyor gözlemleyin.

10 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün geri hareketi bugün itibariyle sona eriyor. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda süregelen belirsizlikler bu hafta itibariyle çözümlenmeye başlayacaktır.Ay 13:02 itibariyle Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki birkaç günü içe dönmek, kendinize ve psikolojinize zaman ayırmak için değerlendirebilirsiniz.

10 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün sahip olduğu potansiyelleri iyi değerlendirebilmek için işbirliğine yönelmeniz gerekiyor. İşlerinizi tek başınıza sırtlamayın ve işbölümü yapın. Herşeyin çok daha etkin ve kolay biçimde halledileceğini göreceksiniz.

10 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk çanları çalıyor olabilir. Romantik anlamda hayatınızda birtakım gelişmeler söz konusu olacaktır. Evli akrepler içinse çocuk sahibi olma zamanı gelmiş olabilir. Maddi anlamda çok fazla öğreti ve dönüşüm içerisindesiniz. Paranızı biriktirmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Bu arada son zamanlarda çok güzelleştiniz, farkında mısınız?

10 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün geleceğe dair hedeflerini planlayabilir; yakın çevren, kardeşlerin, komşularının ve kuzenlerinin desteğiyle ileriye yönelik planlar yapabilirsin. Sana güç kazandıracak eğitimlere katılabilir veya sosyal gruplarda bulunabilirsin. Akşam saatlerine doğru kendi içine dönebilir ve biraz geri planda kalmak isteyebilirsin.

10 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>