Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Merakını Gidermek İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün çok romantik bir gün, sevgilinizle bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Özel bir şeyler planlayın ve bu geceyi hatırlamanmaya değer bir gece yapın. Biraz mum, ve samimi bir atmosfer yaratacak şeyler alın. Bu gece kalbinizi ona açmalı ve sevginizi açıkça göstermelisiniz. Sevgilinizin bu büyük jeste verdiği tepki çok hoşunuza gidecek!

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Bugün konu duygularına gelince, büyük ölçüde konforlu ve huzurlu hissedeceksin. Bu hisse sonuna kadar tutun ve onu besle çünkü karşına çıkacak zihinsel zorluklarla mücadele etmek için duygularına ihtiyacın olacak. İnsanlar düşüncelerinde sığ, yavaş ve inatçı olabilir ve bu da onlarla anlaşman biraz zorlaştırabilir.Gerçekten ne istediğini yazmaya çalışırken kendini saatlerdir boş sayfaya bakarken bulabilirsin. Belki de motivasyonunu kaybetmişsindir. Aklın bugün bulutların üzerinde dolanıyor, o yüzden herhangi bir görev için onu tuman pek mümkün değil. Yine de bir kere yazmaya başladığında, tamamlaman gereken görev ne olursa olsun, olaylar kendiliğinden tamamlanmaya doğru gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olacakları kontrol altına almaya kalkışmayın çünkü olup bitenlerin derinlerinde yatan anlamı anlayamayacaksınız. Kolektif eğilimler hayatını altüst ediyorken, nasıl anlayabileceksin ki zaten? Bazı içsel değerlendirmelere girişebilirsin çünkü şu koca evrende sadece bir kum tanesi olduğunu düşüneceksin. Fakat böyle şeyleri düşünmeye çok da vakit ayırma. Bazı yanıtlar içini başını dik tut ve çevrene bak.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görevler ve yapılacaklarla meşgul olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Beden sağlığıyla ilgili hassasiyetlere açık bir gün. İnsanlara, ilişkilere daha fazla fedakar olabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrenmeye olan heves ve isteğin artıyor. Eğitim hayatı yarım kalmış bir Akrep burcuysan bu konuda yapabileceklerini gözden geçirebilirsin. Evinde dekoratif anlamda yapacağın değişimler komşuların tarafından beğenilebilir. Akşam saatlerinde planlarında olmayan bir misafir kapını çalabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde gerginliklerin olabileceği bugün yakın çevreniz olaya müdahil olabilir. Üçüncü kişilerin araya girmesi sizi biraz gerginleştirebilir. Olaylar karşısında sakin olmaya özen göstermelisiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi ve sorumlulukları yerine getirmek hatta bir ölçüde aceleci davranma durumu var. Akıl ve duygu arasında daha iyi bir denge kurmalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın belli alanlarında kaybetmeyi öğreneceğiniz bir gün olabilir, aşırı risk almaktan kaçının. Gerginlikten uzak durun.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla yazı gerektiren bir görev, sahip olduğunuzu hiç bilmediğiniz yeni bir yetenek keşfetmenize neden olabilir. Şaşırmış olabilirsiniz, ancak bu yeni beceriyi geliştirmek isteyeceksiniz. Bir şekilde teknolojiyi içerebilir veya parayla çalışmayı gerektirebilir. 

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. Evinizle ilgili tadilat söz konusu. Bazı köklü değişimlere ihtiyacınız var. Bu dönem sinir sisteminizi güçlendirmelisiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikteyken kendinizi çok huzurlu ve güvende hissediyorsunuz. İş hayatınızda yükselebilmek istiyorsanız daha fazla çalışmalısınız. Zorlandığınız zamanlarda yardım istemek bir zayıflık belirtisi değildir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz. Aksine sizden çok şey alıp götürür. İş yerinde yaşadığınız sorunları,hayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış yerlerde çözümler arıyorsunuz. Siz zaten çok çalışkan bir insansınız. Çalışarak her şeyi kolayca elde etmeniz mümkün. Birtakım borçlarınız bütçenizi sarsıyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 34' 59" R
Ay
Boğa
11° 15' 26" R
Merkür
Koç
21° 30' 54"
Venüs
Boğa
10° 05' 35"
Mars
Koç
05° 24' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 14"
Satürn
Balık
17° 11' 44"
Uranüs
Boğa
22° 46' 19"
Neptün
Balık
29° 07' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 03"
Lilith
Başak
24° 09' 23"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>