Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Daha Hırslısın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Bu sizin için mutlu, enerjik bir gün olmalı. Fiziksel dayanıklılığınız yüksek olacak, bu yüzden herhangi ağır biryapmak istiyorsanız, bunları yapmak için gücünüz yüksek olacak. Hatta bazı toksinleri atmak için bir antrenman yapmak ya da uzun bir koşuyla kendinize meydan okumak isteyebilirsiniz! Bugün dünyadaki yaşamın bir parçası olduğunuzu hissedeceksiniz.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınız ve kariyeriniz adına önemli gelişmeler yaşanabilir. İleriye yönelik adımlar atacak, gelecek odaklı kararlar alacak ve seçimler yapacaksınız. Bir süreç kapanıyor.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenden kişilerin yaşadığı sorunlar seni etkileyebilir. Söylenenlere fazla takılmamanda yarar var.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olayları açıklayıp açıklamama konusunda tereddütleriniz olabilir. Sonucu olumsuz olacak ise kararınızı ertelemek yararlı olabilir. Kendi içinizde çözemediğiniz sorunları dışarıya seslendirmeyin. Şu an düşündüğünüz ya da gördüğünüz şeyler net olmayabilir.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha olumlu düşünmeyi hayatınızın bir parçası haline getirebilirseniz mesleki yükselme de söz konusu.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjinizin güçlü ve düzensiz patlamalarda geldiğini fark edebilirsiniz,. Bir an bir uçurtma kadar yüksekte ve bir sonraki an yerinde dibinde hissederseniz şaşırmayın. Muhtemelen etrafınızda olup biten olayları çok iyi takip edemeyebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akrep burcu arkadaşlarınızın arasında seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kimin sizi ne kadar önemsediğini veya sizin hayatınız için ne kadar emek verdiğiniz gözden geçirebilirsiniz. Kafanızın içi kazan gibi. O kadar çok konuyu aynı anda düşünüyorsunuz ki; siz bile yetişemiyorsunuz.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve geleceğiniz için birikim yapıyorsunuz. Bugün yediğiniz şeylere dikkat etmeye çalışın.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaptığınız tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. İşinize konsantre olunca iyi çalışıyorsunuz, ama ufak sorunları büyütmeniz ve üzerinde durmanız, sonuca ulaşmanızı geciktiriyor. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Çevrenizdekiler bu huyunuzdan çok şikayetçi.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 01' 01" R
Ay
Aslan
29° 50' 02"
Merkür
Koç
17° 57' 31"
Venüs
Koç
16° 33' 29"
Mars
Balık
20° 40' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 10"
Satürn
Balık
15° 28' 25"
Uranüs
Boğa
21° 41' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 59' 02"
Lilith
Başak
22° 02' 18"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>