Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Pratiksin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Bir şeye ne kadar tutunuranız, elinizden o kadar fazla kayma ihtimali olduğunu görebilirsiniz. Birilerinin sözlerini tutacağını her güvendiğinizde, fikir değiştirip farklı yönlere yöneldiler. Şu anda romantik bir ilişki, bir tahterevalli gibi güvensiz. Bu inişli çıkışı durumun sabırla geçmesini bekleyin.

Uzaklardan gelen bazı huzursuz haberler sizi stresli hissettiriyor olabilir. Dikkatli olmazsanız, bugünkü çalışmanızı etkileyebilir, zihniniz işten, haberlere oradan da etkilerine bir gidip bir geri gelebilir. Odaklanın! Tüm işaretler, duyduğunuz her şeyin şu anda göründüğünden çok daha az sorunlu olacağı yönünde. Gerçekleri anlayana küplere binmemeye çalışın.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

İçgüdülerinle ilgili vurucu anlar yaşayabileceğin bir gün. Daha bir kelime etmeden, karşındakinin neler yaşadığını ve neler hissettiğini sezeceksin. İş yerinde de patronunun yapacağı duyuruyu, ne söyleyeceğini önceden kestirmen çok olası. İnsanların enerjilerine karşı çok hassas olacaksın ve trendleri da önden kestirebileceksin. İçgörülerin herkesi şaşırtabilir. Psişik titreşimleri sergilerken eğlenmene de bak tabi!Bugün etrafınızda olup bitenin fazlasıyla farkında olabilir ve başkalarının fikirlerini içselleştirebilirsiniz. Kendinizi çok fazla açmayın, aksi takdirde birinin düşünmeden yaptığı densizce bir yorum sizi incitebilir. Bugün en büyük huzuru ve istikrarda bulacaksınız. Hayatın maddi keyiflerinin tadını çıkarmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda daha hırslı, tutkulu ve kararlı olabilirsiniz. Disiplinli tavrınız, emek sarf etmeniz ve sabır göstermeniz günün sonunda kazanmanızı sağlayacak. İlişkilerde inatçılık ve abartılı şüphecilikten uzak durmalısınız.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kolay ve pratik çözümler hayatının birçok noktasında sana yardım ediyor. Ay, bugün burcunda hareket ediyor. İş yerinde alacağın haberler, maddi konularda elini daha fazla kuvvetlendirecek. Evli bir Akrep burcuysan, ayın son gününde eşinle birlikte katılacağın bir organizasyon olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı saklamaya çalışabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken soğuk ve yapmacık davranışlarınız kolayca anlaşılıyor olabilir. İlişkinizde partnerinizin size uzak davranması ya da sizin mesafeli olmanız sizleri endişeleniyor olabilir. İlişkinizde baskıcı davranmayın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz fazla olan olaylarda dönüşüm yaşayacağınız zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha ileri gitmek isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönlerini netleştirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı olduğunuz ve istediğinizi elde ettiğiniz bir dönemdesiniz. Eski partnerinizin dönüşü söz konusu olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza biraz renk katmanın zamanı gelmedi mi sevgili Akrepler? Sıradan yaşamınızı bir kenara bırakın ve sizi nelerin heyecanlandırdığını düşünün. Bu konulara kafa yorarak yeni bir yol çizebilirsiniz. Bu yolun sizi daha mutlu edeceği kesin. 

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz.  Ertelediğiniz işler konusunda daha sıkı çalışmalısınız. 

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve aile hayatınızla ilgili konuların ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Misafir ağırlamak, ziyaretlere gitmek veya aile ilişkilerini derinleştirmek için düzenlenecek diğer faaliyetler, günün konuları olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi ihmal etmediğinizden emin olun. İş yerinizde sıkı çalışmaya devam ederseniz çok yakında terfi alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara zaman ayırın ve zor zamanlarınızda yanınızda olmalarına izin verin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üstünde konuların çözümüne girmemelisiniz. Bu aralar işteki başarınızla müdürlerinizin büyük ilgisini çekiyorsunuz. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>