Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Erken Karar Vermekten Kaçınacaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün ruh eşinizle heyecan verici bir konuşma yaşayabilirsiniz. Bu kişi hoşlandığınız biri ya da sadece yakın bir arkadaşınız olabilir ama ikinizin de aynı frekansta olduğunu göreceksiniz. Yaşam hakkındaki düşünceleriniz ve inançlarınız tamamen uyuşuyor. Aranızdaki bu samimi bağın tadını çıkarın! Son zamanlarda kendinizi biraz fazla soyutlamışsınız, sosyal çevrenizi genişletmelisiniz.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Bırak eğlenceli yönün bugün kendini göstersin. Gün ilerledikçe, aydınlık gökyüzünü bulutlar kaplamaya başlayacak. Nasıl hisseettiğini ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsin. Odağını içeriye ver ve kimseye bir şey kanıtlamana gerek kalmadan yüksek bir seviyede özgüven sürdürebileceğini bil.Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini “kendin” gibi hissettiğine emin ol.

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Beden sağlığıyla ilgili destekler alabilir, süregelen tedavilerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sağlığına özen göstermeniz gereken bir gün.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hava burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konuların gündeme geleceği bugünde, erken karar vermekten kaçınmak isteyeceksin. Uzun süreli birlikteliği olan bir Akrep burcuysan, beklentilerinin değiştiğini fark edebilirsin. Akşam saatlerinde evin ihtiyaçları için alışverişe çıkma planların olabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki mesafe git gide açılıyor olabilir. Kararlarınız sorgulanırken özlem duygunuz biraz daha ağır basabilir. Taşın altına elinizi koymanın vakti geldiyse gereken müdahaleyi yapmamak sizi daha zor bir durumda bırakabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda dolunay gerçekleşirken, sizi psikolojik açıdan bağlayan konulara, ilişkilere daha iyi bakmalısınız. Kimi zaman gizli kalan bir şey de aniden aydınlanabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarına yardım etmeyi gerçekten çok isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Atacağınız hamle ve adımları iyi hesaplamanız gerekmekte.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında işle ilgili karşınıza çıkan teklifleri son derece dikkatli değerlendirmenizi önermekteyim. İş hayatı alanınızda gerçekleşen yeniayın zorlu görünümleri sebebi ile hafta boyunca çalışma hayatınızda olası krizlere, ani öfkelenmelere, ilişkilerin bozulmasına ve varolan şartların zorlayıcı olması gibi etkilere açık olacaksınız. Sağlık konusunda problemlere açık olduğunuz hafta boyunca, bedeninize her zamankinden daha özenli bakmanız gerekecek. Yeniay haftasının sizin için olumlu tarafı ikili ilişkilerinizi geliştirebilecek fırsatlarınızın olması ve özel hayatınızda uyum ve dengeyi yakalayabilecek olmanızdır.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizde ya da yakın çevrenizde bebek bekleyen biri varsa onunla birlikte siz de çok heyecanlı olmalısınız. Bu kişinin rahat etmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Gerçekten her şey harika gidiyor gibi görünüyor!

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. İlişkinizi rutin bir hale getirdiniz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan konuları gözden geçirmelisiniz. 

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız, bugün de maddi konularla meşgul olmaya devam edebilir. Ancak; parayla ilgili gelişmelerde, bazı noktalara saplanıp kalmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdride, tarafsız yaklaşımınızı da kaybetmeye başlayabilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda kimsenin ayıramayacağı derin bir bağ var. İş yerinizde karşınıza çıkan tüm olumsuzluklara rağmen hedeflerinize odaklanmış bir şekilde ilerliyorsunuz. Zihinsel sağlığınıza önem gösterin.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi duygularınızı sevgilinizle paylaşmak, birbirinize duyduğunuz sevgiyi daha da büyütür. Ona ne kadar bağlı olduğunuzu söylemek yeterli olmaz; davranışlarınızla da bunu vurgulayın. Yeni görevinizle birlikte omuzlarınıza yüklenen sorumluluğun altından kalkıp takdir ve güven kazanacaksınız. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayabilir. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, bir uzmana görünmelisiniz

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 54" R
Ay
Balık
29° 04' 53"
Merkür
Koç
19° 18' 08"
Venüs
Boğa
06° 33' 08"
Mars
Koç
03° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 42"
Satürn
Balık
16° 57' 42"
Uranüs
Boğa
22° 36' 21"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 15"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>