Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arayış İçerisindesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün, sizi memnun edecek nispeten sakin ve hoş bir gün. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan size olan sevgi ve saygılarının kanıtı olan hediyeler alabilirsiniz. Bu, ihtiyacınız olan bir şey. İlişkilerinizde karşı taraf üzerinde zekice bir etkiye sahip olsanız da, iyi bir arkadaş olmanız çok önemli.

Bugün fiziksel olarak çok enerji dolu olabilirsiniz. Bazı iddialı işleri halletmeye hazır olacaksınız. Evinizde bazı projelerle uğraşmakla meşgul olabilirsiniz. Biraz resim yapmak veya tadilat yapmaktan zevk alabilirsiniz. Ya da yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Belki yeni bir şeyler yapabilirsin. Garajınıza veya ön bahçenize küçük bir atölye kurun. Cesur hissediyorsanız bir marangozluk projesine el atın.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Harika bir modda olacaksın ve bu pozitif tavırlarının insanlarla iletişim kura kura iyice arttığını fark edeceksin. Bugün dikkat etmen gereken tek şey tembellik. Olan biten bir ton şey olabilir – özellikle senin alanında. Güzel enerjini oturup hiçbir şey yapmayarak harcama – her ne kadar cezbedici de olsa.Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaklaşan haftasonunu düşünerek, bugünü hayal dünyasında geçirebilirsin. Rahatlamana ve eğlenmene yardımcı olacak kısa bir kaçış planlıyor olabilirsin. Manzaranın değişmesi senin için iyi olur. Yaratıcılığını arttırmak için ilham verici insanların etrafında olman ve öyle yerlerde bulunman gerekiyor. Zihnini, bedenini ve ruhunu besleyecek özel bir şey planla.

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda daha hırslı, tutkulu ve kararlı olabilirsiniz. Disiplinli tavrınız, emek sarf etmeniz ve sabır göstermeniz günün sonunda kazanmanızı sağlayacak. İlişkilerde inatçılık ve abartılı şüphecilikten uzak durmalısınız.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki gelişimine verdiğin önem seni bir arayış içerisine sokabilir. Kişisel gelişim kurslarına kayıt olmayı düşünebilirsin. Ay, bugün burcunda hareket edecek. Farklı hobiler edinerek, boş vakitlerini değerlendirmek isteyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle aranda çıkacak sorunlar, ufak çaplı tartışmalara sebep olabilir.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki yoğunlukla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Yetişemediğiniz durumlarda ekip arkadaşlarınızdan destek almalısınız. Her şeyi yapma fikri bugün size iyi gelmeyebilir.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. İletişimden doğan sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İmaj değişikliği yapacağınız zamanlar var. İlişkilerinizde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda doğru adımlar ile başarılı olacak ve başarının tadı ile hayatınızı uzun süre yönlendirebileceksiniz. Şansınız yaver gidecek.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni kariyer hedefleri belirliyor olmak sizi çok heyecanlandırıyor olmalı. Hayatınızda açtığınız bu yeni sayfayla beraber yeni insanlar da tanımaya başlayacaksınız. Tanıdığınız bu insanlardan biri hayatınızın aşkı bile olabilir!

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda başarı grafiğiniz yükseliyor. Kişisel yetenekleriniz ön plana çıkarmadan önce, size güven duyulmasını istiyorsunuz. İş değişimleri yaşamak istiyorsanız, mantıklı davranışlarınızı ön plana çıkarmalısınız. 

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Akrep; ev, aile ve gayrimenkulle ilgili bir süredir seni meşgul eden durumlarla ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar içindesin. Hayattan beklentilerini sorgulayabilir; ne istediğin üzerine kafa yorabilirsin. Ortaklaşa yaptığın işlerde ya da beraberliklerde güven duygunu tazeleme ihtiyacı hissedebilirsin.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve kendinizi sevgi dolu hissediyorsunuz. Bugün büyük şeylere yatırım yapmamaya çalışın. Arkadaşlarınız ile vakit geçirmek isteyeceksiniz ve etrafınızdaki insanları neşelendireceksiniz.

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Zihinsel anlamda kuvvetli olacağınız bir gün. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda performans ve birikiminizle başarı gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimleri olarak vücudunuzda yerini alabilir.

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 50" R
Ay
Oğlak
11° 14' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 32"
Venüs
Koç
29° 43' 00"
Mars
Balık
28° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 52"
Satürn
Balık
16° 28' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 60"
Lilith
Başak
23° 13' 20"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>