Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü olacak. Günü yalnız geçirmeyin. Dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın. İlginç insanların toplandığı sosyal bir ortama girin. Kendinizi tanıtmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye gidin ya da müzikal bir konsere katılın. İnsanlarla kaynaşın ve Akrep cazibesinden yararlanın! Romantik anlamda da birinin ilgisini çekebilirsiniz.

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Yaklaşan haftasonunu düşünerek, bugünü hayal dünyasında geçirebilirsin. Rahatlamana ve eğlenmene yardımcı olacak kısa bir kaçış planlıyor olabilirsin. Manzaranın değişmesi senin için iyi olur. Yaratıcılığını arttırmak için ilham verici insanların etrafında olman ve öyle yerlerde bulunman gerekiyor. Zihnini, bedenini ve ruhunu besleyecek özel bir şey planla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün spiritüel çalışmalarla ilgilenebilir, maddi-manevi yardımlar yapabilir, fedakarlığınızla öne çıkabilirsiniz. Ev halkının sağlığıyla iligli destekler gündeme gelebilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki gelişimini sürdürebilmek için arayışların devam ediyor. Ay, hava burcunda hareket ederken, kariyer planlarını gözden geçireceksin. Planlı ve programlı bir şekilde hareket etmek isteyebilirsin. İlişkisi yeni sona ermiş bir Akrep burcuysan, sevgilinin sosyal medya hesaplarını yakından takip edeceksin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzakları yakın etmeyi seven sizler şu sıralar her şeyi uzaktan yürütmenin vermiş olduğu gerginliği yaşıyor olabilirsiniz. İş hayatınız ve aile hayatınız birbirine karışmış olabilir. Kendinize bugün biraz mola verin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak içinize yönelmek size iyi gelebilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak istemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi çok daha kararsız hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi çok sert ortaya koymamaya çalışın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden ilgi bekleyeceksiniz ve beklediğiniz ilgi size verilecek. Her açıdan motive hissedeceğiniz bugünde iyilik yapmak isteyebilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok hoşlandığınız birine karşı ördüğünüz duvarların zamanla yerle bir olduğunu gördünüz. Kendinizi biraz savunmasız hissediyor olabilirsiniz ancak aşk tam da böyle bir şey değil midir? Ona tamamen açılırsınız ve sizi kırmamasını umarsınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz.  Yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler ve iletişim konularında bazı küçük problemler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ağzınızdan çıkan sözleri kontrol etmeye çalışın. Olmadık insanlara iç dünyanızı açma eğilimini de bastırmak zorunda kalacağınızı unutmamalısınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden sıkılmaya başladınız ve ayrılmayı düşünüyorsunuz. Son zamanlardayükünüz çok fazlaysa, bir program ayarlamaya ve ona bağlı kalmaya çalışın. Arkadaşlarınız ile keyifli bir yemeğe çıkın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yakın çevrenizdekilerin dertleri ile uğraşmaktan kendinize zaman ayırmanız zor olabilir. Halbuki kısmet ve menfaatler bugün elinizin uzanabileceği yerde. Dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve sürümcede olan birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve sonuca daha fazla yaklaşacaksınız. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa bir uzmana görünün.

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>