Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yenilik İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün muhtemelen geniş aile üyeleriyle zaman geçireceksiniz. Sevdikleriniz sizi sosyal etkinliklere dahil etmek isteyecekler. Bir aile yemeği veya doğum günü kutlamasına davetli olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz, ailenizle bir araya gelmenize yardımcı olabilir. Kesinlikle bir grup insanla beraber olacaksınız bu nedenle sosyal ve aktif olun! Kalabalığa karıştıkça keyfiniz yerine gelecek.

Böylesi tuhaf günler çok sık yaşanmıyor. Artık ne istediğini bilmiyormuşsun gibi görünebilir. Dünyanın diğer tarafında çalışmak ya da gitmek için bir arzunuz mu var? Yapılacak en iyi şey, her zamanki aktivitelerinizden kurtulmak ve yürüyüşe çıkmak olabilir. Bu noktada kaybedecek bir şeyiniz yok!

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Güne tazelenmiş bir güç ve enerjiyle başlaman olası. Yapılacaklar listesindeki her madde neredeyse kendiliğinden hallolacak. Projelerine güven ve dinç bir şekilde yaklaşacaksın ve ne yapılması gerekiyorsa yapacaksın. El atmak ya da başlatmak istediğin bir mesele var ise daha iyi bir gün bulmakta zorlanacaksın! Mevcut özgüveninin değerini bil – üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok.Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayata, kişi ve olaylara daha gerçekçi bakacak, abartılı gerçekçilikle zaman zaman karamsarlığa kayacaksınız. Düşüncelerinizde, söylemlerinizde daha kararlı ve baskın, inatçı olabilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde dekoratif anlamda bazı değişiklikler yapmak istiyorsun. Bu konuda araştırmalar yapabilirsin. Yakın arkadaşların ile uzun telefon görüşmeleri yapmanı gerektiren olaylar yaşanabilir.  Yalnız bir Akrep burcuysan, arkadaşlarınla katılacağın davette yeni kişiler ile tanışabilirsin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ya da ortaklı ilişkilerinizle alacak-verecek gibi konularda görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Kararlarınızı netleştirerek bildirmelisiniz. Uzun zamandır hukuksal süreçleriniz varsa bunlar hakkında bilgi almanız ya da girişimlerde bulunmanız isabetli olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha pozitif ve yapıcı olmaya bakmalısınız. Eskiden kaynaklanan konular ya da yaşlılar sizi daha meşgul edebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda limitlerinizi keşfedeceğiniz potansiyeller oluşabilir. Bu keşifler konusunda kalp kırmadığınızdan emin olmaya çalışın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken iletişimde söz ve konuşmalara, yanlış anlamalara dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Kelimeleri doğru seçmek gerektiğini unutmayın. Sportif aktiviteler gündeme gelebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahatlayın ve akışa uyum sağlamaya devam edin. İşler daha iyiye gidecek. Kendinizi anlamsız düşüncelere boğup sinir krizleri geçirmenize hiç gerek yok. Bunu yapmak ne size ne de sevdiklerinize bir fayda sağlayacaktır.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin fikirlerinizden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin yanında kendinizi çok huzurlu hissediyorsunuz. İş hayatınızda kendinizi geliştirebilmek için çok çabalıyorsunuz ve emeklerinizin karşılığını yakında alacaksınız. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerginliklerinizi sevgilinize yansıtma ihtimaliniz var. Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. İşle ilgili düşüncelerinizi özel yaşamınıza yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın. Kredi almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha gözden geçirmenizde fayda var. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 51" R
Ay
Akrep
16° 40' 38" R
Merkür
Koç
15° 59' 36"
Venüs
Koç
24° 28' 44"
Mars
Balık
25° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 41"
Satürn
Balık
16° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 02' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 25"
Lilith
Başak
22° 45' 03"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>