Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumluluk Duygun Gelişiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Sosyal faaliyetler, (işle ilgili olmayanlar) sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Her gün ödülüyle beraber geliyor ve bugün, ister meslek için olsun ister çalışma konuları olsun, mesleğinizle ilgili önemli kavrayışlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Şu anda kendi fikirlerinizi empoze etmek ya da kendinizi bir birey olarak ifade etmek için ezici bir istek duyuyor olabilirsiniz. Ama sınırları aştınız ve çok mu az konuştunuz? Özür dileyebilir ya da açıklama yapmak isteyebilirsiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

İçgüdülerin, en iyiyi aramaya ve elde etmeye yönelmiş olacak. Hayallerinin peşinden gitmek ve kendini ileri taşımak için isteklisin. Günün enerjisi seni biraz iddialı yapabilir, yine de ağırdan alsan iyi edersin. Bir saniyeliğine durup yansıttığın imajı düşünmek isteyeceksin. Eğer önemli bir toplantın veya sunumun varsa, sofistike bir tutum seni başarıya götürebilir.İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere’sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne görevler ve sorumluluklarla başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda görevleriniz artabilir. Müşteriler, satışlar ve kazançlar artış gösteriyor. Gün boyu ilgilendiğiniz işlerde detaycı olabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, Satürn ile 45’li açı yapacak. Planların arasında aksilik çıkacak pürüzlere tahammülün azalabilir. Sorumluluklarının bilincinde olarak hareket ediyorsun. İlişkisi biten bir Akrep burcuysan geçmişi kafanda büyütmüyorsun. Sanata karşı ilgisi olan bir Akrep burcuysan, ilgi alanın için araştırmalarını arttıracaksın.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayretiniz neticesinde hedeflerinize ulaşıyorsunuz. İş ortaklığınızda yeni bir başarıya imza atmanız sizleri daha büyük bir alana sevk edecektir. Referanslarınızın sayısı artıyor. Kendinizi öfkenin kurbanı etmeyin. Bırakın herkes ektiğini zaten bir gün biçer.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular bugün gündeminizi belirleyebilir. Uğraştığınız konularda kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Bu durum işleri daha da hızlandırabilir. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle işlerinizi daha rahat düzeltebileceksiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkileriniz daha fazla öne çıkabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki dönüm noktalarına dikkat etmeniz ve kendinizi iyi analiz etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00’dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tekrarlayan hoş rüyalar önünüze çıkarak geçmişinize dair iç görüler getirebilir ve yeni alanlarda kişisel farkındalığa yol açabilir. Uzun zamandır görmediğiniz, geçmişten gelen biri aniden yeniden ortaya çıkabilir. Bu hoş bir sürpriz olmalı.

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk bize kim olduğumuz hakkında birçok şey öğretebilir. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen göstermelisiniz. Bugün kafanızı boşaltmanın en güzel yolu egzersiz yapmak olabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız birine aşık olabilirsiniz. Olumlu puan vermeden önce daha yakından tanımanız yararlı olur. Almış olduğunuz tedbirler ve tecrübeniz, rakibinizin yaya kalmasını sağlayacak. Hesaplaşma ve kendinizi kabul ettirme günü geldi ama yine de kırıcı olmayın! Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>